...
: Proiector Craciun exterior :

Proiector de Craciun cu fulgi de zapada LED exterior SlideShow + BONUS


Acest produs nu mai face parte din oferta!
 • proiector Craciun cu fulgi de zapada de exterior lumini led
 • Proiector laser Craciun starshower fulgi de zapada exterior
 • proiector fulgi de zapada Craciun proiector laser exterior
 • Proiector Craciun lumini decorative exterior fulgi de nea
 • Proiector Craciun lumini dinamice exterior
 • Proiector lumini laser Craciun exterior fulgi de zapada
 • Proiector Craciun laser lumini decorative exterior motive Craciun
 • proiector laser exterior craciun casa starshower motion cu telecomanda


Proiector de Craciun cu fulgi de zapada 12W de exterior:

 • Cod produs: AMS-P12W
 • Putere: 12W (cel mai puternic proiector de lumini decorative de pe piata !)
 • Utilizare: interior si exterior
 • Include: proiector (carcasa ABS + aluminiu), 10 filme de proiectie, tarus de fixare, adaptor priza de exterior (IP44)
 • Filme de proiectie BONUS: 1 film proiectie "La multi ani!" + 5 filme de proiectie COLOR
 • Accesorii BONUS: telecomanda si suport pentru interior
 • multiple proiectii intr-un singur proiector: proiector cu multiple filme de proiectie schimbabile pentru diferite momente ale anului: Craciun, Paste, Ziua Indragostitilor, Aniversari etc. Fiecare sablon de proiectie este insotit de propriul suport iar schimbarea sabloanelor se realizeaza cu usurinta!
 • proiectie de lumini decorative pe casa pentru Craciun: proiectorul de lumini decorative contine multiple sabloane pentru proiectii decorative de Craciun. Acest proiector de lumini decorative led contine sabloane cu fulgi de nea, stelute, elemente specifice Craciunului (om de zapada, brad de Craciun etc)
 • proiectii luminoase pe cladire cu LED alb: proiectiile luminoase decorative se realizeaza folosind LED-uri albe, puternice, cu consum redus de energie. Proiectiile luminoase albe se potrivesc cu orice iluminat festiv de Craciun prezent pe cladire, perdele de lumini sau turturi luminosi, indiferent de culoarea de iluminare, venind in completarea acestora.
 • proiector 12W: Singurul proiector de pe piata cu putere de 12W ceea ce se traduce prin proiectii mai clare de la distante mai mari! Majoritatea proiectoarelor cu lumini decorative de pe piata au o putere de 4W cu o distanta max. de proiectare de 5m. Acest proiector de lumini decorative de Craciun, cu putere de 12W, realizeaza proiectii clare chiar si la distante de 10m!
 • Proiector lumini decorative Craciun cu telecomanda de exterior
 • Proiectie decorativa cu LED "LA MULTI ANI!": Singurul proiector cu lumini decorative cu sablon cu mesajul "La multi ani!"; Acest sablon de proiectie este special realizat pentru clientii DecoCraciun fiind unic pe piata! Conceput pentru utilizari multiple, acest sablon este perfect pentru Anul Nou, Aniversari, evenimente precum nunti, onomastice, botez etc
 • proiectie cladire laser La multi ani proiector lumini Craciun
 • constructie robusta pentru exterior: Carcasa proiectorului de lumini decorative este realizata din pastic (ABS) si aluminiu pentru utilizare in siguranta in mediul exterior. Cablul de alimentare are lungimea de 3m cu adaptor pentru reteaua electrica pentru mediul exterior IP44.
 • control prin telecomanda: Proiectorul cu LED lumini decorative de Craciun pentru cladiri contine telecomanda pentru pornire / oprire si selectare program automat de functionare.
 • program automat de functionare de 4 ore / 8 ore: Proiectorul de lumini decorative de Craciun are doua programe automate de functionare: 4 ore si 8 ore. Selectand unul dintre aceste doua programe nu mai este nevoie sa porniti si sa opriti proiectorul de lumini decorative cu LED! Acesta se porneste automat, in fiecare zi, la ora la care a fost selectat programul si se va opri automat dupa terminarea programului (dupa 4 sau 8 ore de functionare). Proiectorul cu LED de Craciun va functiona 4 ore cu 20 ore pauza, respectiv 8 ore cu 16 ore pauza. Pe langa aceste doua programe automate proiectorul de lumini decorative se poate porni si opri manual, cu ajutorul telecomenzii

Principiu de functionare al proiectorului de Craciun cu sabloane / pelicule de proiectie:


 • Proiectorul de Craciun contine filme / sabloane de proiectie pentru diferite momente ale anului
 • Fiecare sablon / pelicula de proiectie contine 4 elemente. Acestea se afla in permanenta miscare oferind dinamicitate proiectiei
 • Dimensiunea imaginilor proiectate depinde de distanta de proiectare! Proiectate de la distante mici, imaginile de pe peliculele de proiectie au dimensiuni reduse si vor acoperi o suprafata redusa. Crescand distanta de proiectare atat dimensiunea imaginilor proiectare cat si a spatiului acoperit creste! Claritatea se poate diminua o data cu cresterea distantei de proiectare si poate fi influentata de iluminarea mediului ambiant!
 • Suprafata acoperita de proiectie depinde de distanta de proiectare! Cu cat creste distanta dintre proiector si suprafata pe care se doreste proiectie cu atat creste si suprafata acoperita de proiectie.
 • In functie de dimensiunea cladirii / casei, design si spatiul disponibil pentru plasarea proiectorului este posibil sa aveti nevoie de mai multe proiectoare de lumini decorative. Efectul dramatic vazut in reclamele TV este obtinut prin folosirea mai multor proiectoare!
Proiectii luminoase "LA MULTI ANI!" si "MERRY CHRISTMAS!"
Proiectorul de lumini decorative de Craciun de la DecoCraciun este singurul proiector de lumini cu LED ce contine sablonul pentru proiectarea mesajului "La multi ani!". Acest sablon de proiectie special conceput pentru clientii DecoCraciun este potrivit atat pentru Anul Nou si petrecerile de Revelion cat si pentru aniversari, petreceri de majorat, nunti etc. Pentru sarbatorile de iarna proiectorul de lumini decorative contine si un sablon cu mesajul "Merry Christmas!"
proiector lumini decorative Craciun cu mesaj LA MULTI ANI!
proiector lumini deocrative exterior casa craciun filme schimbabile
Proiector lumini decorative de Craciun cu telecomanda
Proiectorul de lumini decorative de Craciun contine sabloane diferite pentru proiectii luminoase de exterior potrivite pe parcursul intregului an, sabloane cu motive de Craciun, Paste, Ziua Indragostitilor, Halloween etc precum si sablonul unic cu mesajul "LA MULTI ANI!". Sabloanele se pot inlocui foarte usor, fiecare sablon are propriul suport ce se introduce in proiectorul de lumini cu LED. Nu sunteti limitat in a folosi acest proiector de lumini decorative doar in perioada Craciunului! Il puteti folosi cu diferite ocazii, petreceri, serbari pentru copii etc! Acest proiector contine si telecomanda cu ajutorul careia controlati pornirea si oprirea sau selectati programul automat de functionare
Proiector lumini decorative de exterior cu filme de proiectie schimbabile
Proiectorul de lumini LED decorative pentru exterior include filme diferite de proiectie potrivite pentru petreceri private sau corporate, sabloane de proiectie cu mesaje (La multi ani! si Merry Christmas!), sabloane de proiectie pentru sarbatori (Paste, Craciun, An Nou etc.) si sabloane potrivite pentru petrecerile copiilor sau serbari scolare cu diferite ocazii (toamna, primavara, 8 Martie etc).
Sabloanele de proiectie pentru cladire se inlocuiesc usor, fara efort. Proiectorul de lumini exterioare incorporeaza tehnologia LED ceea ce il face economic din punct de vedere al consumului de energie. Fixarea proiectorului de lumini se realizeaza cu ajutorul tarusului inclus.

proiector lumini decorative Craciun 13 in 1 sabloane schimbabile
REVIEW
I.A - oct. 2017 Proiector Craciun cu stelute si fulgi de nea
Sunt multumita de achizitia facuta. L-am folosit deja de cateva ori, pentru prima data la aniversarea casatoriei noastre. Prietenii au fost incantati de idee, petrecerea noastra a fost mai frumoasa cu proiectiile cu inimioare.
S.N - nov. 2017 Proiector Craciun cu mesaj La multi ani!
Proiectia cu mesajul La multi ani! a facut deliciul prietenilor fiului meu. Mi-am facut de lucru, deja am 3 evenimente la care nu am voie sa ma prezint fara proiector. Acum despre produs: cablul de 3m este foarte util! Telecomanda, de fapt programul de 4 ore / 8 ore sunt geniale! Proiectorul in sine este mare si robust. Imaginea e clara, mica sau mare, in functie de distanta dintre proiector si perete.
R.D - nov.2017 Proiector exterior Craciun fulgi de nea
Asa cum v-am promis revin cu parerea obiectiva despre produs avand deja experienta "minunatelor" puncte verzi si rosii (sper ca s-a inteles ironia, "minunate"). Deci: proiectorul mi se pare mai robust decat proiectorul laser. Are cablu de alimentare de 3m si telecomanda. Nu vreau sa imi imaginez ce ar insemna sa ies in fiecare zi sa il pornesc si opresc. Am ales programul de 4 ore si il las sa isi faca treaba, se porneste si opreste automat. L-am folosit de Halloween. De 1 dec voi pune proiectia cu mesajul "La multi ani!" apoi incep cu proiectiile de Craciun.
Avand experienta proiectorului laser StarShower stiam ca niciun proiector nu va acoperi toata casa. In reclama de la TV am numarat vreo 7 proiectoare intr-o imagine. In teorie acest proiector cumparat de la dvs. acopera o suprafata mare daca este pus la distanta mare de casa DAR atunci imaginile proiectate au dimensiuni mari. Eu n-am posibilitatea sa il pun la mare distanta, am curtea mica. Dar cu doua proiectoare mi-am acoperit fatata, casa P+1.
Tags #: proiector Craciun, proiector lumini Craciun, proiector fulgi de zapada Craciun, proiector starshower Craciun, proiector laser exterior Craciun, proiector lumini decorative Craciun, proiector lumini exterior craciun, proiector fulgi de zapada laser Craciun, proiector Craciun fulgi de zapada led alb, proiector Craciun fulgi de zapada pe casa

Proiector fulgi de zapada de Craciun. Proiector lumini LED decorative Craciun pentru cladiri cu fulgi de nea. Proiector lumini decorative exterior casa Craciun cu fulgi de zapada LED alb. Proiector lumini Craciun motive de Craciun cu filme schimbabile si telecomanda


PROIECTE IMPLEMENTATE