: Instalatii Craciun Exterior LED:

Instalatie sirag luminos 15m leduri multicolore si jocuri de lumini

Revine pe stoc in OCTOMBRIE 2020!
 • instalatie lumini brad Craciun interior si exterior
 • instalatie luminoasa pom de Craciun cu leduri colorate
 • instalatie luminoasa cu leduri pentru bradul de Craciun
 • Instalatie de lumini cu leduri interconectabila
 • instalatie lumini Craciun led interconectabila
 • instalatie lumini brad de Craciun cu leduri multicolore
 • ghirlande luminoase de Craciun cu leduri colorate si jocuri de lumini
 • ghirlanda luminite sirag de leduri de Craciun de exterior
 • ghirlanda luminite led exterior craciun leduri multicolore
 • ghirlanda luminoasa interconectabila de Craciun leduri colorate


video iluminat festiv exterior

Instalatie luminoasa cu leduri multicolore, interconectabila, pentru bradul de Craciun

Cod produs AMS-15J-M
Categorie Rezidential
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Lungime 15m + cablul de alimentare IP44
Tip / culoare iluminare LED / multicolor
Efecte luminoase DA / jocuri de lumini
Utilizare interior si exterior
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Instalatie lumini de Craciun cu leduri multicolore si jocuri de lumini de interior si exterior:


 • sir luminos multicolor 15m lungime: instalatie luminoasa de Craciun cu leduri multicolore (rosu, galben, verde, albastru) cu lungime de 15m; 100 leduri standard (diamentru 5mm) iluminare puternica si consum redus de energie, distanta dintre leduri fiind de 15cm
 • led MULTICOLOR cablu NEGRU: leduri cu iluminare multicolora puternica si consum redus de energie (ledurile consuma de trei ori mai putina energie decat becurile cu filament!) si cablu de culoare neagra, PVC superior (dublu izolat, grosime 2,2mm/ fir x 5 fire)
 • sir de lumini interconectabil: instalatie lumini de Craciun cu iluminare multicolora si lungime de 15m interconectabila (prelungibila). Puteti conecta impreuna, pe acelasi cablu de alimentare, mai multe instalatii identice (fiecare noua instalatie se conecteaza in capatul precedentei). Toate elementele sistemului de conectare (mufele de conectare) sunt incluse! Interconectand mai multe instalatii luminoase cu leduri puteti obtine un sir luminos continuu cu lungime de 30m, 45m etc (multiplu de 15m)
 • sistem de interconectare (prelungire) inclus: sistem profesional ce permite conectarea mai multor segmente luminoase de siruri de lumini cu led si alimentarea acestora dintr-o singura sursa; Acest sistem include toate protectiile necesare pentru folosirea in mediul exterior
 • instalatie luminoasa de exterior: instalatie electrica pentru bradul de Craciun pentru interior si exterior. Instalatia de lumini de Craciun, adaptorul la reteaua electrica si selectorul pentru jocul de lumini sunt special concepute pentru utilizare duala interior si exterior fiind protejate impotriva patrunderii apei, ninsorii, prafului.
 • selector de jocuri de lumini pentru exterior: instalatie luminoasa de Craciun cu 8 moduri de iluminare (1 mod static si 7 jocuri de lumini) avand selectorul complet protejat pentru folosirea in mediul exterior (grad de protectie IP67)
 • functie de memorie: selector de jocuri de lumini de generatie noua cu functie de memorie: la fiecare pornire instalatia de lumini va lumina in ultimul mod / joc de lumini selectat; puteti sa il pastrata sau sa il modificati, dupa cum doriti; Aceasta functie este extrem de utila in cazul in care aveti un mod preferat de iluminare: nu trebuie sa reprogramati instalatia luminoasa de fiecare data cand o porniti!

REVIEW
N.C - dec. 2017 Instalatie de lumini de exterior
Produs de calitate si livrare rapida.
Instalatie lumini de Craciun de exterior
Instalatia luminoasa de Craciun cu leduri multicolore si jocuri de lumini este conceputa pentru utilizarea in mediul exterior avand toate elementele protejate pentru factorii din mediul exterior: apa, ninsoare, vant, praf. Selectorul pentru jocurile de lumini prezinta un grad de protectie IP67 si este singurul recomandat pentru folosirea in mediul exterior! Spre deosebire de majoritatea selectoarelor de jocuri de lumini (vezi imaginea marcata cu X), acest selector este inchis ermetic! Butonul cu ajutorul caruia se va selecta programul dorit prezinta un invelis suplimentar de cauciun (vezi imagine) iar zona prin care firele instalatiei de lumini se conecteaza la selector este prevazuta cu mufe ermetice.
instalatie luminoasa becuri de craciun cu iluminare multicolora de exterior
ghirlanda luminoasa Craciun de exterior cu leduri
Instalatie luminoasa cu leduri, 15m, interconectabila
Instalatia de lumini cu leduri multicolore si jocuri de lumini are lungimea de 15m fiind interconectabila. Prin sistemul profesional de interconectare aceasta instalatie de lumini se poate prelungi folosind segmente identice. Puteti astfel sa obtineti un sir de lumini de lungimi mai mari (30m, 45m etc) potrivit proiectului dvs. Avantajul sistemului de interconectare este acela ca elimina nevoia prizelor suplimentare. Toate segmentele interconectate (unul la capatul segmentului anterior) se vor conecta folosind acelasi cablu de alimentare. Acest lucru inseamna ca intregul sir luminos de Craciun astfel obtinul se va aprinde deodata si va lumina pe acelasi mod de iluminare (joc de lumini)
Instalatie luminoasa pentru Bradul de Craciun
Instalatia de lumini cu LED-uri multicolore se poate utiliza atat in interior cat si in exterior. Instalatia de lumini cu leduri multicolore si lungime de 15m este adaptabila oricarei nevoi. Fiind interconectabila (prelungibila) aceasta instalatie de lumini pentru Bradul de Craciun va ofera posibilitatea de a o folosi atat pentru brazi de Craciun de dimensiuni medii (folosind o una sau doua instalatii de lumini interconectate) cat si la brazi de Craciun de inaltimi mari (conectant mai multe bucati de segmente luminoase multicolore).
ghirlanda de Craciun cu leduri multicolore si jocuri de lumini
Tags #: instalatii lumini craciun led, instalatii luminoase exterior craciun, instalatie exterior craciun led, instalatie luminite led exterior, instalatie led 15m interconectabila, instalatie leduri multicolor exterior

Instalatie lumini exterior Craciun tip sir luminos cu leduri multicolore si jocuri de lumini. Ghirlanda lumini exterioare Craciun lungime 15m interconectabila interior si exterior


NE RECOMANDA