...
: :

Proiector nou


Acest produs nu mai face parte din oferta!
 • proiector Craciun lumini decorative casa Craciun fulgi de zapada
 • proiector Craciun lumini decorative casa Craciun fulgi de zapada
 • Proiector exterior lumini casa Craciun starshower fulgi de zapada
 • proiector lumini Craciun fulgi de zapada
 • Proiector Craciun lumini dinamice exterior
 • Proiector lumini decorative exterior Craciun fulgi de zapada
 • Proiector lumini decorative exterior motive Craciun
 • proiector exterior craciun casa star shower cu telecomanda


Proiector lumini decorative de Craciun pentru exterior - proiectie fulgi de zapada pe cladire:

 • Cod produs: AMS-P12W
 • Putere: 12W (cel mai puternic proiector de lumini decorative de pe piata !)
 • Utilizare: interior si exterior
 • Include: proiector (carcasa ABS + aluminiu), 10 filme de proiectie, tarus de fixare, adaptor priza de exterior (IP44)
 • Filme de proiectie BONUS: 1 film proiectie "La multi ani!" + 5 filme de proiectie COLOR
 • Accesorii BONUS: telecomanda si suport pentru interior
 • proiectii multiple intr-un singur proiector: 10 filme de proiectie schimbabile pentru diferite momente ale anului: Craciun, Paste, Ziua Indragostitilor, Aniversari etc. Fiecare sablon de proiectie este insotit de propriul suport iar schimbarea sabloanelor se realizeaza cu usurinta! BONUS sablon proiectie "LA MULTI ANI!" si 5 sabloane color de proiectie (Craciun, Halloween etc)
 • proiectie de lumini decorative pe casa pentru Craciun: proiectorul de lumini decorative contine multiple sabloane pentru proiectii decorative de Craciun. Acest proiector de lumini decorative led contine sabloane cu fulgi de nea, stelute, elemente specifice Craciunului (om de zapada, brad de Craciun etc)
 • proiectii luminoase pe cladire cu LED alb: proiectiile luminoase decorative se realizeaza folosind LED-uri albe, puternice, cu consum redus de energie. Proiectiile luminoase albe se potrivesc cu orice iluminat festiv de Craciun prezent pe cladire, perdele de lumini sau turturi luminosi, indiferent de culoarea de iluminare, venind in completarea acestora.
 • proiector 12W: Singurul proiector de pe piata cu putere de 12W ceea ce se traduce prin proiectii mai clare de la distante mai mari! Majoritatea proiectoarelor cu lumini decorative de pe piata au o putere de 4W cu o distanta max. de proiectare de 5m. Acest proiector de lumini decorative de Craciun, cu putere de 12W, realizeaza proiectii chiar si la distante de 10m!
 • Proiector lumini decorative Craciun fulgi de zapada
 • BONUS Proiectie "LA MULTI ANI!": Singurul proiector cu lumini decorative cu sablon cu mesajul "La multi ani!"; Acest sablon de proiectie este special realizat pentru clientii DecoCraciun fiind unic pe piata! Conceput pentru utilizari multiple, acest sablon este perfect pentru Anul Nou, Aniversari, evenimente precum nunti, onomastice, botez etc
 • proiectie cladire laser La multi ani proiector lumini Craciun
 • constructie robusta pentru exterior: Carcasa proiectorului de lumini decorative este realizata din pastic (ABS) si aluminiu pentru utilizare in siguranta in mediul exterior. Cablul de alimentare are lungimea de 3m cu adaptor pentru reteaua electrica pentru mediul exterior IP44.
 • control prin telecomanda: Proiectorul cu LED lumini decorative de Craciun pentru cladiri contine telecomanda pentru pornire / oprire si selectare program automat de functionare.
 • program automat de functionare de 4 ore / 8 ore: Proiectorul de lumini decorative de Craciun contine doua programe automate de functionare: 4 ore si 8 ore. Selectand unul dintre aceste doua programe nu mai este nevoie sa porniti si sa opriti proiectorul de lumini decorative cu LED! Acesta se porneste automat, in fiecare zi, la ora la care a fost selectat programul si se va opri automat dupa terminarea programului (dupa 4 sau 8 ore de functionare). Proiectorul cu LED de Craciun va functiona 4 ore cu 20 ore pauza, respectiv 8 ore cu 16 ore pauza. Pe langa aceste doua programe automate proiectorul de lumini decorative se poate porni si opri manual, cu ajutorul telecomenzii

Principiu de functionare al proiectorului de Craciun cu sabloane / pelicule de proiectie:


 • Proiectorul de Craciun contine diferite sabloane de proiectie pentru diferite momente ale anului
 • Fiecare sablon / pelicula de proiectie contine 4 elemente. Acestea se afla in permanenta miscare oferind dinamicitate proiectiei
 • Dimensiunea imaginilor proiectate depinde de distanta de proiectare! Proiectate de la distante mici, imaginile de pe peliculele de proiectie au dimensiuni reduse si vor acoperi o suprafata redusa. Crescand distanta de proiectare atat dimensiunea imaginilor proiectare cat si a spatiului acoperit creste. Claritatea se poate diminua o data cu cresterea distantei de proiectare si poate fi influentata de iluminarea mediului ambiant!
 • Suprafata acoperita de proiectie depinde de distanta de proiectare! Cu cat creste distanta dintre proiector si suprafata pe care se doreste proiectie cu atat creste si suprafata acoperita de proiectie.
 • In functie de dimensiunea cladirii / casei, design si spatiul disponibil pentru plasarea proiectorului este posibil sa aveti nevoie de mai multe proiectoare de lumini decorative. Efectul dramatic vazut in reclamele TV este obtinut prin folosirea mai multor proiectoare!
REVIEW
Irina - oct. 2017 Proiector Craciun cu stelute si fulgi de nea
Sunt multumita de achizitia facuta. L-am folosit deja de cateva ori, pentru prima data la aniversarea casatoriei noastre. Prietenii au fost incantati de idee, petrecerea noastra a fost mai frumoasa cu proiectiile cu inimioare.
Stefan - nov. 2017 Proiector Craciun cu mesaj La multi ani!
Proiectia cu mesajul La multi ani! a facut deliciul prietenilor fiului meu. Mi-am facut de lucru, deja am 3 evenimente la care nu am voie sa ma prezint fara proiector. Acum despre produs: cablul de 3m este foarte util! Telecomanda, de fapt programul de 4 ore / 8 ore sunt geniale! Proiectorul in sine este mare si robust. Imaginea e clara, mica sau mare, in functie de distanta dintre proiector si perete.
Rodica - nov.2017 Proiector exterior Craciun fulgi de nea
Asa cum v-am promis revin cu parerea obiectiva despre produs avand deja experienta "minunatelor" puncte verzi si rosii (sper ca s-a inteles ironia, "minunate"). Deci: proiectorul mi se pare mai robust decat proiectorul laser. Are cablu de alimentare de 3m si telecomanda. Nu vreau sa imi imaginez ce ar insemna sa ies in fiecare zi sa il pornesc si opresc. Am ales programul de 4 ore si il las sa isi faca treaba, se porneste si opreste automat. L-am folosit de Halloween. De 1 dec voi pune proiectia cu mesajul "La multi ani!" apoi incep cu proiectiile de Craciun.
Avand experienta proiectorului laser StarShower stiam ca niciun proiector nu va acoperi toata casa. In reclama de la TV am numarat vreo 7 proiectoare intr-o imagine. In teorie acest proiector cumparat de la dvs. acopera o suprafata mare daca este pus la distanta mare de casa DAR atunci imaginile proiectate au dimensiuni mari. Eu n-am posibilitatea sa il pun la mare distanta, am curtea mica. Dar cu doua proiectoare mi-am acoperit fatata, casa P+1.
Calin - nov. 2017 Proiector laser vs proiector Craciun DecoCraciun
Le am pe amandoua (sau le aveam ca cel laser a decedat partial, mai merge doar culoarea rosie). Sper ca acest proiector cu motive de Craciun va tine mai mult. Pelicule cu diferite elemente sunt ok: de halloween (daca sunteti fan), stelute, fulgi de zapada, cu mesaje (romana - La multi ani si engleze - Merry Christmas), Paste, inimioare, fluturi, frunze. Schimbarea proiectiei nu este complicata si mi se pare ok ca peliculele se introduc pe sub proiector astfel sunt protejate de ploaie sau ninsoare (ploaia deja am testat-o, sa vedem cum face fata la ninsoare daca o sa fie).
Proiectii luminoase "LA MULTI ANI!" si "MERRY CHRISTMAS!"
Proiectorul de lumini decorative de Craciun de la DecoCraciun este singurul proiector de lumini cu LED ce contine sablonul pentru proiectarea mesajului "La multi ani!". Acest sablon de proiectie special conceput pentru clientii DecoCraciun este potrivit atat pentru Anul Nou si petrecerile de Revelion cat si pentru aniversari, petreceri de majorat, nunti etc. Pentru sarbatorile de iarna proiectorul de lumini decorative contine si un sablon cu mesajul "Merry Christmas!"
proiector lumini decorative Craciun cu mesaj LA MULTI ANI!
proiector Craciun lumini decorative exterior casa craciun filme schimbabile
Proiector lumini decorative cu telecomanda
Proiectorul de lumini decorative de Craciun contine sabloane diferite pentru proiectii luminoase de exterior potrivite pe parcursul intregului an, sabloane cu motive de Craciun, Paste, Ziua Indragostitilor, Halloween etc precum si sablonul unic cu mesajul "LA MULTI ANI!". Sabloanele se pot inlocui foarte usor, fiecare sablon are propriul suport ce se introduce in proiectorul de lumini cu LED. Nu sunteti limitat in a folosi acest proiector de lumini decorative doar in perioada Craciunului! Il puteti folosi cu diferite ocazii, petreceri, serbari pentru copii etc! Acest proiector contine si telecomanda cu ajutorul careia controlati pornirea si oprirea sau selectati programul automat de functionare
Proiector lumini decorative de exterior cu filme de proiectie schimbabile
Proiectorul de lumini LED decorative pentru exterior contine filme diferite de proiectie potrivite pentru petreceri private sau corporate, sabloane de proiectie cu mesaje (La multi ani! si Merry Christmas!), sabloane de proiectie pentru sarbatori (Paste, Craciun, An Nou etc.) si sabloane potrivite pentru petrecerile copiilor sau serbari scolare cu diferite ocazii (toamna, primavara, 8 Martie etc).
Sabloanele de proiectie pentru cladire se inlocuiesc usor, fara efort. Proiectorul de lumini exterioare incorporeaza tehnologia LED ceea ce il face economic din punct de vedere al consumului de energie. Fixarea proiectorului de lumini se realizeaza cu ajutorul tarusului inclus.

proiector lumini decorative Craciun 13 in 1 sabloane schimbabile
Tags #: proiector Craciun fulgi de zapada, proiector fulgi de zapada, proiector lumini fulgi de zapada, proiector lumini Craciun fulgi de nea, proiector lumini exterior Craciun fulgi de zapada, proiector laser Craciun, proiector exterior craciun, proiector lumini laser Craciun fulgi de zapada, proiector La multi ani!

Proiector Craciun exterior led laser alb fulgi de zapada fulgi de nea Slide Show cu filme si pelicule de proiectie Proiector dinamic de Craciun cu motive de Craciun in miscare si proiectii exterior Craciun color. Proiector de Craciun lumini decorative de exterior fulgi de zapada


PROIECTE IMPLEMENTATE