...
: Decoratiuni luminoase de Craciun Ornamente Craciun interior si exterior:

Kit amprenta bebe mulaj manuta si picior cu rama foto

  • Mulaj amprenta bebe manuta si picior
  • Kit mulaj amprenta bebe manuta si picior cu rama foto
  • Kit mulaj amprenta bebe cu rama foto
  • Kit mulaj amprenta bebe cu rama foto tripla
  • Amprenta bebe manuta si picior kit mulaj bebe
  • Rama foto amprenta bebe manuta si picior
  • Amprenta bebe manuta si picior cu rama foto


90 Lei
(prp 130 Lei)
Stoc limitat

Se poate achizitiona si prin SEAP/SICAP

Kit mulaj amprenta bebe manuta si picior cu rama foto

kit realizare amprenta bebe (rama foto + material realizare mulaj amprenta bebe) rama foto tripla din lemn natur (2 spatii pastrare amprente bebe + 1 spatiu fotografie) dimensiune rama foto pastrare amprente bebe: 45x19cm dimensiune spatiu amprente bebe: 11x16cm 2 pachete de material pentru realizarea amprentelor cu uscare prin expunere la aer (NU coacere!) spatiul pentru pastrarea amprentelor si cantitatea de material pentru realizarea mulajului amprentelor permit folosirea acestui kit amprente pentru varste intre 0 si 3 ani rama din lemn natur potrivita atat pentru fetite cat si pentru baieti

# rama foto amprenta, kit amprenta bebe, mulaj amprenta bebe, mulaj amprenta manuta

Kit mulaj amprenta bebe manuta si picior cu rama foto

rama foto pentru pastrarea amprentelor bebelusului cu 2 spatii pentru amprente si 1 spatiu pentru fotografie dimensiuni: 45x19cm (rama desfasurata) si 11x16cm (spatiul pentru amprente) 2 pachete de material special de amprentare cu uscare prin expunere la aer (NU necesita coacere!) spatiile pentru pastrarea amprentelor au dimensiunea interioara de 11x16cm; materialul pentru realizarea mulajului amprentei este suficient pentru acoperirea intregi suprafete destinare amprentelor kit realizare amprente pentru bebelusi si copii (0 - 3 ani) rama pentru pastrarea amprentelor si a fotografiei din lemn natur (fara tratamente cu substante chimice) kit rama tripla si mulaj amprente bebe - un cadou perfect pentru nou nascuti si parintii acestora, pentru botez, un cadou potrivit pentru parinti si bunici.

Dimensiuni 45x19cm
Material lemn
Utilizare interior


sept 2023
Achizitie verificata
Idee minunata

Aceasta rama cu amprente pentru bebelusi este o idee minunata. Amprentele ies frumoase iar pentru bebelusa mea de 3 luni spatiul a fost suficient sa fac amprentele la ambebe manute si ambele picioruse. Am pus rama cu amprentele facute in camera ei. Este cel mai frumos obiect de decor pe care-l putea avea. Este personalizat si unic, doar al ei cu amprentele ei.

sept 2022
Achizitie verificata
Amprente bebe reusite

Am reusit sa fac amprentele fetitei mele. Va trimit si poze. Le puteti folosi pe site daca doriti (mai putin cea cu rama in intregime in care i se vede poza). Am tot amanat sa fac amprentele dar nu a fost asa de complicat pe cat am crezut eu. Clar recomand rama cu amprente si clar va recomand pe dvs.

aug 2022
Achizitie verificata
Mulaj amprenta bebe

Mulajul este usor de folosit iar amprentele ies usor si frumoase. Pare complicat dar nu este. In plus ramane o amintire frumoasa. Inca nu imi vine sa cred cat de mult a crescut bebelusul meu in asa de scurt timp
Produse recomandate
Tags #: rama amprenta bebe, kit mulaj amprenta bebe, amprenta bebe manuta si picior
PROIECTE IMPLEMENTATE