: Ghirlande Luminoase 2019 Decoratiuni Craciun Exterior:

Instalatie lumini pom de Craciun leduri alb cald stelute

Pret(cu TVA): 160 Lei
PRV: 220 Lei (-28%)
Stoc limitat

 • instalatie de lumini cu stelute si leduri alb cald de exterior
 • instalatie lumini de Craciun de exterior cu stelute alb cald
 • instalatie lumini de exterior cu stelute si jocuri de lumini
 • instalatie lumini de Craciun cu stelute si jocuri de lumini
 • Instalatie brad de Craciun cu leduri alb cald interconectabila
 • instalatie luminoasa cu leduri de exterior interconectabila cu stelute
 • ghirlande de lumini de craciun stelute led alb cald si jocuri de lumini
 • instalatii craciun exterior stelute led alb cald 15m interconectabil
 • ghirlande de lumini de craciun de exterior stelute cu lumina calda
 • instalatii led alb cald brad craciun jocuri de lumini de exterior


video iluminat festiv exterior

Instalatie luminoasa cu stelute alb cald si jocuri de lumini 15m lungime

Cod produs AMS-15J-WWS
Categorie Rezidential
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Lungime 15m + cablul de alimentare IP44
Tip / culoare iluminare LED /alb cald decor stelute
Efecte luminoase DA / jocuri de lumini
Interconectabil DA
Utilizare interior si exterior
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Instalatie luminoasa pom de Craciun cu stelute iluminare LED alb cald, pentru interior si exterior:


 • sir luminos pentru interior si exterior: Instalatie de lumini cu lungime de 15m, interconectabila (prelungibila), conceputa pentru utilizare in mediul interior si exterior. Toate elementele (mufele de interconectare, adaptorul pentru reteaua electrica, selectorul pentru jocurile de lumini) sunt protejate pentru utilizarea in siguranta in mediul exterior
 • iluminare LED alb cald cu decor stele: instalatia luminoasa pentru bradul de Craciun are 100 led-uri cu iluminare alb cald (alb galbui) decorate cu 100 stelute realizate din material plastic maleabil, incasabil. Distanta dintre led-uri (stelute) este de 15cm.
 • instalatie de 15m lungime, cablu NEGRU: Instalatia de lumini pentru Craciun este realizata cu cablul din PVC de calitate superioara, dublu izolat, 100% cupru, de culoare neagra. Lungimea instalatie de lumini pentru interior si exterior este de 15m + cablul de alimentare cu adaptor IP44 pentru reteaua electrica (adaptor pentru exterior)
 • sistem de interconectare inclus: instalatie de lumini cu led pentru bradul de Craciun, pentru interior si exterior, cu sistem de interconectare (prelungire) inclus; Sistemul de interconectare al instalatiei de lumini cu LED permite conectarea impreuna, pe acelasi cablu de alimentare, a mai multor segmente identice de instalatii de lumini cu LED. Fiecare nou segment luminos cu LED se conecteaza la capatul precedentului astfel ca se obtine o instalatie de lumini cu LED cu lungime mai mare (30m, 45m etc) alimentata printr-un singur cablu de alimentare (fara sa aveti nevoie de prize suplimentare) si controlabila printr-un singur selector de jocuri de lumini (toate segmentele interconectate iluminand identic conform functiei luminoase selectate)
 • 8 moduri diferite de iluminare: instalatie de lumini cu selector (programator) de jocuri luminoase cu 8 functii diferite de iluminare. Cu ajutorul selectorului de jocuri de lumini puteti alege dintre diferitele moduri de iluminare, static sau jocuri de lumini. Acest selector de jocuri de lumini este special conceput pentru utilizarea in mediul exterior avand un grad de protectie IP67 si elemente suplimentare pentru utilizarea in siguranta in exterior. El are de asemenea o functie de memorie pastrand activa ultima selectie de joc luminos

REVIEW
G.L - dec. 2017 Instalatii de calitate
Foarte frumoase instalatiile si de calitate. Multumesc
V.B - dec. 2017 Recomandat
Am comandat de la voi dupa ce am vazut instalatia aceasta la o prietena. Amandoua suntem multumite de produs (produsele) comandate. Ne-ati luminat frumos Craciunul. Keep doing the good job!
Instalatie electrica de Craciun cu LED pentru interior si exterior
Instalatie lumini de Craciun cu LED cu iluminare alb cald si decor stea cu lungime de 15m pentru interior si exterior. Instalatie electrica luminoasa pentru bradul de Craciun cu jocuri de lumini si decor stelute conceputa pentru utilizarea in siguranta in mediul exterior. Selectorul pentru jocurile de lumini prezinta garnituri suplimentare pentru utilizarea in siguranta in mediul exterior si un grad de protectie IP67. Adaptorul pentru reteaua electrica al instalatiei de lumini este de asemenea destinat utilizarii in mediul exterior cu un grad de protectie IP44.
instalatii luminoase de exterior cu leduri alb cald si stelute interconectabila
instalatie brad de Craciun de interior si exterior cu jocuri de lumini
Instalatie luminoasa pentru pomul de craciun interconectabila
Instalatie luminoasa pentru impodobirea bradului de Craciun cu lungime de 15m interconectabila (prelungibila). Instalatie de lumini cu leduri alb cald si decor stelute cu sistem de interconectare (prelungire): se pot conecta impreuna, pe acelasi cablu de alimentare, mai multe segmente identice de instalatii luminoase cu LED-uri. Se obtine astfel un sir luminos cu led-uri alb cald cu lungime mai mare: 30m, 45m etc (multiplu de 15m). Fiecare nou segment luminos se adauga la sfarsitul instalatiei de lumini cu leduri alb cald procedand astfel pana la atingerea lungimii dorite.
Instalatie de lumini cu LED alb cald si jocuri de lumini
Instalatie de lumini cu stelute iluminate de leduri alb cald pentru interior si exterior cu 8 functii luminoase. Selectorul pentru functiile luminoase (jocurile de lumini) este protejat pentru utilizarea in mediul exterior si are functie de memorie. Selectorul de jocuri de lumini pastreaza activa ultima selectie facuta chiar daca instalatia de lumini este deconectata de la priza; astfel la urmatoarea conectare nu trebuie sa selectati din nou jocul de lumini preferat, el fiind deja activ.
instalatie luminoasa cu led pentru exterior cu jocuri de lumini
Tags #: instalatie lumini pom de craciun, instalatie luminoasa pom de craciun, instalatie lumini exterior craciun, instalatii pom de craciun, instalatii lumini led craciun, instalatii exterior craciun led, instalatii brad de craciun cu stelute, instalatie interconectabila craciun stelute led, instalatie luminite stelute led

Instalatie luminoasa electrica pentru bradul de Craciun cu lungime de 15m interconectabila de interior si exterior. Instalatie lumini de Craciun cu LED-uri alb cald si decor stelute cu jocuri de lumini


NE RECOMANDA