: Ghirlande Luminoase 2021 Decoratiuni Craciun Exterior:

Instalatie brad de Craciun leduri multicolore cu stelute interior si exterior

Pret(cu TVA): 160 Lei
PRV: 220 Lei (-28%)
In curs de epuizare!

Se poate achizitiona prin SEAP/SICAP
 • ghirlanda lumini Craciun stelute multicolore exterior
 • ghirlanda brad de Craciun stelute cu jocuri de lumini
 • ghirlanda electrica brad de Craciun stelute si jocuri de lumini
 • ghirlande luminoase stelute led multicolor exterior
 • instalatie luminoasa Craciun jocuri de lumini stelute led
 • instalatie lumini brad de Craciun cu leduri multicolore
 • ghirlande luminoase de Craciun cu stelute si jocuri de lumini
 • ghirlanda luminite sirag de leduri de Craciun de exterior
 • ghirlanda luminite led exterior craciun stelute multicolore
 • ghirlanda luminoasa interconectabila de Craciun stelute cu leduri


video iluminat festiv exterior

Ghirlanda luminite de Craciun cu stelute led multicolor si jocuri de lumini

Cod produs AMS-15J-MS
Categorie Rezidential
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Lungime 15m + cablul de alimentare IP44
Tip / culoare iluminare LED / multicolor cu decor stea
Efecte luminoase DA / jocuri de lumini
Interconectabil DA
Utilizare interior si exterior
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Ghirlanda luminoasa de Craciun cu stelute iluminate cu leduri multicolore pentru interior si exterior:


 • ghirlanda lumini cu stelute: ghirlanda luminoasa de Craciun cu lungime de 15m (+ cablul de alimentare) cu 100 stelute iluminate cu leduri multicolore. Distanta dintr leduri este de 15cm, dimensiunea stelutelor fiind de 3 cm. Stelutele sunt realizate din material plastic (siliconic) maleabil, rezistent.
 • 100 leduri multicolore: ghirlanda luminoasa cu 100 leduri multicolore cu iluminare puternica si constanta (fara pierderi de intensitate). Consumul de energie necesar pentru functionarea ghirlandei de lumini este redus (de trei ori mai redus decat in cazul ghirlandelor luminoase cu becuri) iar durata de viata a LED urilor este mult superioara becurilor cu filament.
 • lungime 15m, interconectabila: ghirlanda de lumini cu lungime de 15m si sistem profesional de interconectare (prelungire). Interconectand mai multe ghirlande de lumini identice puteti obtine o ghirlanda luminoasa cu lungimi mai mari (30, 45m etc) conectata la priza printr-un singur cablu de alimentare. Astfel evitati folosirea prizelor multiple si in plus, prin interconectare, toate segmentele luminoase se vor porni deodata si vor lumina identic (acelasi mod de iluminare / joc de lumini)
 • calitate superioara: ghirlanda de lumini este realizata cu materiale de calitate superioara. Cablul este PVC superior, dublu izolat, 100% cupru si diametru de 2,2mm. LED urile au diametrul de 5mm, iluminare puternica si constanta (fara scaderi de intensitate).
 • ghirlanda cu stelute de interior si exterior: ghirlanda de lumini cu leduri multicolore si jocuri de lumini pentru interior si exterior. Cablul de alimentare si selectorul pentru jocurile de lumini sunt protejate pentru folosirea in mediul exterior. Gradul de protectie al cablului de alimentare este IP44 iar cel al selectorului pentru jocurile de lumini este IP67.
 • static sau jocuri de lumini: modul de iluminare al ghirlandei de lumini cu stelute este selectabil. Puteti alege intre modul static de iluminare (in care toate ledurile stau aprinse) sau diferite jocuri de lumini.

REVIEW
C.C - dec. 2017 Ghirlanda de lumini cu stelute
Imi place aceasta ghirlanda de lumini. Am revenit cu o noua comanda pentru ghirlanda cu stelute albe, sper ca e la fel de calitativa. Stelutele sunt mari, luminoase, culori intense. Lungimea de 15m este suficienta pentru bradul meu. O folosesc mai mult pe programul static. Pun ghirlanda de luminite pe jocuri de lumini cand vine nepotica mea. Va multumesc si astept cu nerabdare livrarea comenzi de azi.
Ghirlanda interconectabila, cu LED, pentru bradul de Craciun
Ghirlanda de lumini cu lungime de 15m interconectabila (prelungibila), cu LED-uri multicolore si decor stelute. Ghirlanda de lumini potrivita pentru brazi de Craciun indiferent de dimensiunea acestora, de la brazi de Craciun de mici dimensiuni (pentru care o singura ghirlanda de lumini este suficienta) pana la brazi de Craciun de dimensiuni mari pentru care se pot folosi mai multe ghirlande de lumini interconectare prin sistemul de interconectare inclus (mufe de prelungire)
ghirlanda luminoasa de Craciun interior si exterior leduri cu stelute
ghirlanda lumini Craciun cu stelute interior si exterior
Ghirlanda luminoasa de exterior cu LED decor stea
100 stelute decoreaza aceasta ghirlanda de lumini pentru exterior. Stelutele sunt realizate din material plastic, moale, maleabil evitandu-se astfel riscul spargerii acestora. Aceasta ghirlanda de lumini pentru exterior se poate folosi pentru a impodobi brazi de Craciun (in interior sau exterior), arbusti si conifere (ienupar, tuia etc) sau copaci. Lungimea ghirlandei de lumini cu stelute este de 15m cu posibilitate de prelungire (ghirlanda de lumini este interconectabila).
Ghirlanda lumini de Craciun de interior si exterior
Ghirlanda luminoasa cu leduri de Craciun pentru interior si exterior cu jocuri de lumini si decor stelute multicolore. Ghirlanda de lumini de interior si exterior cu lungime de 15m ( + cablul de alimentare) si sistem de prelungire, 8 functii luminoase (jocuri de lumini + mod static de iluminare in care toate ledurile stau aprinse)
ghirlanda lumini de craciun led exterior terasa si gradina
Tags #: ghirlande luminite brad de Craciun, ghirlande lumini stelute cu led, ghirlande lumini brad craciun, ghirlande lumini exterior craciun, ghirlande luminoase brad craciun

Instalatie pentru bradul de Craciun cu stelute multicolore si jocuri de lumini. Instalatie luminoasa pentru pomul de Craciun cu jocuri de lumini si decor stelute. Instalatie lumini craciun pentru interior si exterior interconectabila cu lungime de 15m


NE RECOMANDA