: Ghirlande Luminoase 2019 Decoratiuni Craciun Exterior:

Perdea lumini Craciun de exterior cu leduri albastre efect stroboscopic


Stoc epuizat.Produs indisponibil in oferta 2019
 • Perdea de lumini de Craciun de exterior 4x1m leduri albastre si flash stroboscopic interconectabila
 • Perdea lumini dinamice de Craciun leduri albastre flash stroboscopic exterior
 • Perdea luminoasa exterior Craciun leduri albastre flash stroboscopic
 • Perdea profesionala Craciun exterior led albastru flash stroboscopic
 • Instalatii perdele lumini Craciun exterior leduri albastre stroboscopice
 • Perdele de lumini de Craciun interior si exterior leduri albastre
 • Perdele luminoase exterior Craciun led albastru conectabile
 • Perdea de lumini de Craciun de exterior gama profesionala iluminat festiv


video iluminat festiv exterior

Perdea de lumini de Craciun de exterior 4x1m leduri albastre si efect flash stroboscopic

Cod produs AMS-4M-BS
Categorie Profesional
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Dimensiune 4x1m + cablul de alimentare
Tip / culoare iluminare LED /albastru + flash stroboscopic
Efecte luminoase DA / flash stroboscopic
Interconectabil DA
Utilizare interior si EXTERIOR
Tip / culoare cablu cablu cauciucat 3,3mm / ALB
Element prelungire disponibil (vezi produs)

Perdea de lumini de Craciun 4x1m cu leduri albastre si flash stroboscopic gama profesionala:


 • Imaginile prezentate in galeria foto sunt imagini reale: stecher de EXTERIOR, cablu gros, cauciucat, dublu izolat!Rezistenta sporita la vant, ploaie, ninsoare, chiciura etc.
 • instalatii perdele de lumini de Craciun de exterior cu led si efect flash stroboscopic
 • perdea de lumini 4x1m interconectabila: perdea de lumini de Craciun cu LED albastru si flash stroboscopic pentru exterior cu dimensiunea de 4x1m (4m lungime cu 1m inaltime); cele 200 leduri sunt dispuse pe 20 fire/franjuri cu inaltimea de 1m; perdea de lumini de Craciun de exterior interconectabila (prelungibila): se pot conecta impreuna mai multe segmente identice pentru a obtine o perdea de lumini cu lungime mai mare (8m, 12m etc. - multiplu de 4m) si inaltime constanta de 1m.
 • 200 LED-uri cu iluminare albastra si efect flash stroboscopic: perdea de lumini cu LED-uri albastre si albe, leduri profesionale, duble ca dimensiune fata de led-urile standard, cu iluminare puternica si consum redus de energie; perdea de lumini de Craciun cu 200 LED-uri, distanta dintre led-uri fiind de 10cm
 • iluminare led albastru si alb (flash stroboscopic): perdea de lumini de Craciun cu 200 LED-uri profesionale cu iluminare led albastru (static) si alb rece (dinamic, efect de flash stroboscopic). 20% din LED-urile perdelei de lumini au efect flash stroboscopic (aceste led-uri clipesc intermitent)
 • FLASH stroboscopic: un numar impresionant de LED-uri cu efect flash stroboscopic stralucesc in aceasta perdea de lumini cu LED-uri albastre obtinandu-se un efect luminos spectaculos! 20% din totalul LED-urilor au efect de flash stroboscopic (clipesc intermitent), cate 2 LED-uri pe fiecare fir, un total de 40 LED-uri albe cu efect stroboscopic.
 • cablu alb, cauciucat, dublu izolat: perdea de lumini pentru exterior realizata din cablu alb, cauciucat, dublu izolat cu grosime de 3,3mm si interior 100% cupru!
 • perdea de lumini de exterior: conceputa pentru utilizarea in mediul exterior aceasta perdea de lumini cu LED si efect flash stroboscopic prezinta toate elementele protejate pentru utilizarea in siguranta in mediul exterior. Cablul de alimentare prezinta grad de protectie IP44 iar mufele sistemului de interconectare sunt astfel concepute pentru a proteja conexiunile de factori precum praf, stropi de ploaie sau fulgi de zapada.

REVIEW
D.D - nov. 2018 Perdele de lumini albastre
Buna seara. Ieri am primit comanda de la voi. Perdelele sunt exact cum apar pe site cu cablu gros, leduri mari, se vede calitatea. Ca aspect in realitate arata mai bine decat in poze. Albastrul e mai intens si sclipirile ledurilor stroboscopice albe sunt mai vizibile datorita contrastului. Voi reveni cu siguranta pe viitor si pentru alte produse.
S.L - nov. 2018 Instalatii de Craciun perdele
Primele impresii despre instalatiile comandate de pe site-ul dvs: de calitate, conforme cu descrierea de pe site, grele!!! M-a socat volumul si greutatea lor. Am tot avut instalatii de Craciun cumparate si din magazine si de pe online dar nu asa de solide si de grele. Cand am primit coletul m-am mirat ce e asa de greu. Cablul este gros, ledurile mari, lumineaza puternic. Sunt multumit de achizitie.
I.T - nov. 2018 In sfarsit
Buna ziua. Ma bucur ca mi-ati asculat cerinta si ati adus si perdele albastre. Continuati sa tineti cont de parerile si nevoile clientilor si o sa aveti succes. Astept comanda cu nerabdare. Va multumesc pentru bucuria facuta, doar perdelele acestea imi mai lipseau sa am decorul complet asa cum l-am vrut.
Tags #: perdea luminoasa led albastru, perdea luminoasa albastra Craciun, perdea lumini exterior led albastru, perdea lumini Craciun beculete albastre, perdea de lumini cu led, perdea de lumini de Craciun, perdea lumini exterior Craciun, perdea lumini interconectabila de exterior, perdea de lumini 1m inaltime, perdea de lumini profesionala, perdea lumini turturi luminosi, perdea lumini led albastru, perdea lumini Craciun exterior

Perdele de lumini cu led de Craciun interconectabile gama profesionala de iluminat festiv cu led. Perdele profesionale de lumini de Craciun interior si exterior cu efect dinamic flash stroboscopic


NE RECOMANDA