: Ghirlande Luminoase 2020 Decoratiuni Craciun Exterior:

Instalatie luminoasa 15m cu led alb rece si ornament flori

Pret(cu TVA): 160 Lei
PRV: 220 Lei (-28%)
Plata in 3 rate fara dobanda
In curs de epuizare!

Se poate achizitiona prin SEAP/SICAP
 • ghirlanda lumini exterior led flori albe 15m
 • ghirlanda luminoasa de exterior pentru gradina cu leduri albe
 • instalatie pom de Craciun de exterior cu leduri albe
 • ghirlanda lumini exterioare casa craciun led
 • instalatie brad de Craciun cu jocuri de lumini de interior
 • Instalatie lumini de Craciun cu leduri albe si jocuri de lumini
 • instalatii craciun exterior ghirlande luminoase leduri albe si jocuri de lumini
 • instalatii lumini craciun exterior cu jocuri de lumini si flori de cires cu leduri albe


video iluminat festiv exterior

Ghirlanda luminoasa 15m lungime cu leduri albe si flori pentru exterior

Cod produs AMS-15J-WF
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Categorie Rezidential
Lungime 15m + cablul de alimentare IP44
Tip / culoare iluminare LED /alb cu decor flori
Efecte luminoase DA / jocuri de lumini
Interconectabil DA
Utilizare interior si exterior
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Ghirlanda luminoasa pentru interior si exterior cu leduri albe si decor flori:


 • interior si exterior: ghirlanda de lumini cu leduri albe pentru interior si exterior. Proiectata pentru folosirea in mediul exterior, cu elemente de protectie la actiunea factorilor externi (apa, parf, ninsoare), aceasta ghirlanda de lumini se poate utiliza in siguranta si in interior. Adaptorul pentru reteaua electrica (stecherul) are grad de protectie IP44, pentru exterior. Selectorul pentru jocurile de lumini (programatorul) prezinta grad de protectie IP67.
 • leduri ALBE decor flori: LED-uri ghirlandei luminoase sunt albe (iluminare alb rece), cu diametru de 5mm. Iluminare puternica cu LED, consum redus de energie si durata de viata prelungita. Led-urile sunt decorate cu ornamente flori (100 flori iluminate cu leduri albe)
 • 15m lungime, cablu NEGRU: Ghirlanda de lumini cu lungimea de 15m (+ cablul de alimentare) si 100 leduri albe; distanta dintre leduri este de 15cm. Cablul ghirlandei de lumini cu leduri albe si flori este realizat din PVC de calitate superioara, dublu izolat, 100% cupru.
 • interconectabila: ghirlanda de lumini cu lungime de 15m interconectabila (prelungibila). Sistem de interconectare (prelungire) inclus ce permite conectarea impreuna , pe acelasi cablu de alimentare, a doua sau mai multe instalatii de lumini. Fiecare nou sir luminos se conecteaza in capatul precedentului formandu-se astfel un sir continuu de lumini cu led. Sistemul de interconectare este protejat pentru folosirea in mediul exterior.
 • jocuri de lumini: ghirlanda luminoasa cu leduri alb rece si decor flori cu jocuri de lumini pentru interior si exterior. Selector de jocuri de lumini pentru exterior (grad de protectie IP67) cu functie de memorie: pastreaza activ ultimul joc de lumini ales chiar si dupa deconectarea de la reteaua electrica.

Ghirlanda de lumini cu leduri albe pentru interior si exterior
Ghirlanda luminoasa cu leduri albe si decor flori pentru interior si exterior, 15m lungime, jocuri de lumini. Ghirlanda de lumini pentru decor de iarna sau vara, de interior sau exterior. Ghirlanda luminoasa cu leduri albe si decor flori rezistenta la intemperii nefiind afectata de ploaie, vant, ninsoare etc.
ghirlanda lumini de exterior cu flori albe iluminare led
instalatie lumini de Craciun cu LED de interior si exterior
Ghirlanda luminoasa cu leduri si jocuri de lumini
Ghirlanda de lumini pentru interior si exterior cu jocuri de lumini si decor flori. Selector pentru jocurile de lumini cu 8 functii luminoase (static si jocuri de lumini) cu protectie pentru utilizarea in mediul exterior. Selectorul de jocuri luminoase prezinta elemente suplimentare de protectie impotriva factorilor din mediul exterior (praf, ploaie, ninsoare etc)
Ghirlanda luminoasa cu LED pentru orice anotimp
Ghirlanda de lumini de exterior cu leduri albe si flori iluminate potrivita pentru orice sezon. Conceputa pentru mediul exterior, realizata cu cablu PVC superior de culoare neagra pentru a fi cat mai discret, aceasta ghirlanda de lumini se poate utiliza atat iarna cat si vara pentru a decora arbusti si tufe cu flori luminoase
instalatie lumini de exterior cu leduri albe si flori
REVIEW
Tags #: instalatie luminoasa de craciun cu led, instalatii lumini craciun led exterior, instalatii luminoase craciun led, instalatii craciun cu leduri de exterior, instalatii craciun jocuri de lumini, instalatie craciun exterior, instalatie led craciun exterior, instalatie craciun leduri albe si jocuri de lumini, instalatie craciun exterior cu jocuri de lumini, instalatie luminoasa brad de craciun exterior

Instalatie luminoasa cu led alb rece si jocuri de lumini cu lungime de 15m interconectabila (prelungibila). Instalatie lumini cu led si decor flori de cires pentru interior si exterior.


NE RECOMANDA