: Ghirlande Luminoase 2019 Decoratiuni Craciun Exterior:

Ghirlanda din brad artificial cu fulgi de zapada leduri alb cald

Pret(cu TVA): 130 Lei
PRV: 177 Lei (-27%)
In curs de epuizare

  • ghirlanda din brad artificial cu instalatie luminoasa leduri alb cald si efect blit stroboscopic
  • ghirlanda artificiala de brad cu instalatie de lumini cu leduri
  • ghirlanda de lumini pentru craciun din brad artificial verde


video iluminat festiv exterior
Ghirlanda de brad artificial cu stelute led alb cald efect flash stroboscopic:
Cod produs AMS-GB-WWZ
Lungime ghirlanda brad 2,7m
Tip / culoare iluminare LED / alb cald si alb rece
Efecte iluminare flash stroboscopic
Interconectabil (prelungibil) DA

Ghirlanda artificiala de brad iluminata cu led-uri alb cald decor fulgi de zapada:


  • imagini reale: Imaginile prezentate in galeria foto sunt imagini reale ale ghirlandei artificiale de brad cu iluminare cu led! Urmariti si video demonstrativ al ghirlandei de brad artificial iluminata cu instalatie de lumini cu led:
  • ghirlanda artificiala de brad cu lungime de 2,7m formata din 210 ramuri cu lungime de 12cm si latime de 4cm
  • ghirlanda de brad iluminata cu instalatie de craciun cu led pentru interior si exterior cu 50 led-uri decorate cu fulgi de zapada
  • ghirlanda de lumini cu led-uri alb cald si alb rece efect flash stroboscopic (led-uri blit ce clipesc intermitent). Instalatia de lumini din ghirlanda de brad contine 50 led-uri (40 led-uri alb cald statice si 10 led-uri alb rece dinamice, efect flash stroboscopic)
  • instalatia de lumini ce impodobeste ghirlanda de brad este interconectabila putandu-se conecta la o alta ghirlanda artificiala de brad cu led-uri identice. Conectand doua astfel de ghirlande de brad identice se obtine astfel o ghirlanda de brad continua cu lungime de 5,4m alimentata pe un singur cablu de alimentare
  • led-urile ghirlandei de lumini sunt decorate cu fulgi de nea

Ghirlande artificiale cu luminite de interior si exterior

Review
magazin online decoratiuni de craciun A.I - nov. 2017 Multumita
Am cumparat ghirlanda artificiala de brad cu strangere de inima sperand totusi sa nu fiu dezamagita...pozele ghirlandei de brad aratau bine dar nu ar fi fost prima data cand poza e una realitatea alta. Mi s-a spus ca pozele sunt reale si totusi... Le-am primit si m-am bucurat ca un copil mic. Ghirlanda de brad este bogata, cu multe ramurele. Ea vine plata si trebuie putin aranjata dar este exact ceea ce mi-am dorit.
magazin online decoratiuni de craciun emag G.F - nov. 2017 Ghirlanda de brad artificiala cu luminite
Am primit coletul de la dvs. Toate produsele sunt ok dar in mod special suntem multumiti de ghirlandele artificiale de brad cu luminite led. Sunt foarte frumoase si ne plac f mult dar asta probabil deja stiti pentru ca am plasat o noua comanda online pentru alte 10 buc.
magazin online decoratiuni de craciun emag I.D - nov.2017 Ghirlanda artificiala de brad cu leduri
Produsul este ok, arata ca in poze dupa ce aranjezi putin ghirlanda de brad, sa ii dai volum pentru ca in colet vine plata. Chiar si asa plata ocupa mult volum, am primit 2 cutii mari pt 10 ghirlande de brad! Ghirlanda artificiala de brad este bogata cu multe crengute mici.
Ghirlanda artificiala din brad de Craciun pentru interior si exterior. Ghirlanda luminoasa cu leduri alb cald si efect flash blit stroboscopic pentru interior si exterior. Ghirlanda din brad artificial de Craciun cu instalatie de lumini cu leduri


NE RECOMANDA