Home: Decoratiuni si instalatii de Craciun cu LED pentru exterior:

Ghirlanda lumini Craciun cu fulgi de zapada 15m led alb rece 8 jocuri de lumini

Disponibil in curand!

 • ghirlanda luminoasa Craciun led exterior fulgi de zapada
 • ghirlanda led exterior Craciun fulgi de nea
 • instalatie interconectabila de Craciun cu led alb si fulgi de nea
 • ghirlanda lumini exterioare casa craciun led
 • instalatie brad de Craciun cu jocuri de lumini de interior
 • instalatie craciun ghirlanda luminoasa cu fulgi de zapada led alb rece de exterior
 • instalatii craciun exterior ghirlande luminoase leduri albe si jocuri de lumini
 • instalatii lumini craciun exterior cu jocuri de lumini si fulgi de zapada cu leduri albe
 • instalatie de luminite de craciun cu leduri albe si decor fulgi de zapada
 • ghirlanda luminoasa de craciun de exterior interconectabila cu leduri albe


video iluminat festiv exterior

Ghirlanda lumini Craciun exterior led alb rece decor fulgi de zapada

Cod produs AMS-15J-WZ
Categorie Rezidential
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Lungime 15m + cablul de alimentare IP44
Tip / culoare iluminare LED /alb cu fulgi de zapada
Efecte luminoase DA / jocuri de lumini
Interconectabil DA
Utilizare interior si exterior
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Ghirlanda luminoasa cu leduri albe si jocuri de lumini pentru interior si exterior:


 • ghirlanda luminoasa 15m lungime, interconectabila: ghirlanda luminoasa de craciun cu leduri albe si decor fulgi de zapada cu lungime de 15m (+ cablul de alimentare), interconectabila (prelungibila). Ghirlanda lumini de Craciun cu sistem de interconectare inclus (mufe de prelungire) care permite prelungirea sirului luminos cu segmente indentice pentru a obtine lungimi mai mari (30, 45m etc)
 • 100 leduri ALBE decor fulgi de zapada: ghirlanda de lumini de Craciun pentru interior si exterior cu 100 fulgi de zapada iluminati cu leduri albe (iluminare alb rece). Fulgi de zapada sunt realizati din material plastic, maleabil, rezistent la socuri
 • cablu NEGRU: ghirlanda luminoasa de Craciun de exterior realizata din cablu electric de calitate superioara (PVC superior), dublu izolat, 100% cupru. Calitatea superioara a cablului electric asigura o durata de viata prelungita pentru aceasta instalatie de Craciun.
 • interior si exterior: Aceasta ghirlanda de lumini de Craciun cu leduri se poate utiliza atat in mediul interior cat si in exterior. Realizata din cablu PVC superior, dublu izolat, 100% cupru, cablu de alimentare IP44 si selector de jocuri de lumini IP67, aceasta instalatie de lumini pentru Craciun cu leduri albe si fulgi de zapada este special conceputa pentru utilizarea in siguranta in mediul exterior
 • 8 functii luminoase: ghirlanda lumini de Craciun cu leduri albe si fulgi de zapada cu 8 functii luminoase (functie statica si jocuri de lumini).Selectorul pentru jocurile de lumini are functie de memorie ceea ce inseamna ca instalatia de lumini va pastra selectia facuta (jocul de lumini ales) pana la o noua modificare chiar daca instalatia de lumini a fost deconectata de la reteaua electrica.

Ghirlanda de lumini cu fulgi de zapada pentru bradul de Craciun
Ghirlanda luminoasa cu leduri albe (alb neon) pentru Bradul de Craciun, de interior si exterior, 15m lungime. Ghirlanda luminoasa cu leduri albe si jocuri de lumini, 8 functii luminoase printre care si mod static de iluminare (led-urile stau aprinse permanent).
instalatie luminoasa de Craciun cu fulgi de zapada albi
instalatie lumini de Craciun de interior si exterior cu leduri
Ghirlanda de lumini cu LED si jocuri de lumini
Ghirlanda de lumini cu led pentru bradul de Craciun pentru interior si exterior, interconectabila (prelungibila), cu jocuri de lumini. Selector de jocuri de lumini pentru exterior (IP67, inchis ermetic) si functie de memorie pastrand activa ultimul joc de lumini selectat chiar daca ghirlanda de lumini a fost deconectata de la retea. La urmatoarea conectare la priza ghirlanda de lumini va lumina in modul selectat anterior. Modul de iluminare (jocul de lumini) se pastreaza pana la o noua selectie). Ghirlanda de lumini prezinta 8 moduri de iluminare: static si jocuri de lumini.
Ghirlanda luminoasa interconectabila cu LED
Ghirlanda de lumini pentru bradul de Craciun cu leduri albe si decor fulgi de nea cu lungime de 15m interconectabila (prelungibila). Datorita sistemului profesionale de interconectare aceste ghirlande luminoase se pot prelungi cu segmente indentice toate alimentate folosind acelasi cablu de alimentare si functionand pe acelasi mod de iluminare (joc de lumini). Astfel, toate segmentele interconectate vor functiona ca o instalatie unitara!
instalatie lumini de Craciun leduri albe si fulgi de zapada
REVIEW
Tags #: ghirlanda luminoasa exterior craciun, ghirlanda lumini craciun, ghirlanda luminite craciun led alb rece, ghirlanda de brad cu led alb si fulgi de zapada, ghirlanda luminoasa de exterior cu jocuri de lumini, ghirlanda lumini led interior exterior, ghirlanda luminoasa Craciun cu fulgi de zapada

Ghirlanda lumini Craciun cu fulgi de zapada 15m led alb rece 8 jocuri de lumini, Instalatie lumini interior si exterior cu 100 leduri alb rece si fulgi de nea. Instalatie lumini exterioare Craciun cu leduri alb rece. Ghirlanda instalatie pentru bradul de Craciun cu fulgi de zapada si jocuri de lumini pentru interior si exterior


NE RECOMANDA