: Ghirlande Luminoase 2019 Decoratiuni Craciun Exterior:

Instalatie 10m pentru bradul de Craciun cu led-uri alb cald si fulgi de nea


Stoc epuizat.Produs indisponibil in oferta 2019
 • Instalatie lumini exterioare Craciun cu LED efect flash stroboscopic
 • Instalatie lumini led exterior 10m interconectabila fulgi de zapada
 • Instalatie brad de Craciun de interior cu led alb cald fulgi de zapada
 • Instalatie pom de Craciun cu led alb cald si efect flash stroboscopic
 • Instalatie exterioara lumini Craciun cu led alb cald si fulgi de zapada
 • Instalatie exterioara digitala Craciun fulgi de nea


decoratiuni de craciun exterior

Instalatie luminoasa de Craciun pentru interior si exterior cu led alb cald si fulgi de nea

Brand DecoCraciun eXclusiv
Cod produs AMS-10P-WWZ
Categorie Rezidential
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Lungime 10m + 1,5m cablul de alimentare
Interconectabil (prelungibil) DA
Tip / culoare iluminare LED / alb cald si alb
Efecte iluminare Flash stroboscopic
Utilizare interior si EXTERIOR
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Instalatie de lumini pentru bradul de Craciun cu led alb cald si decor fulgi de nea:


 • Imaginile prezentate in galeria foto sunt imagini reale ale ghirlandei luminoase cu led alb cald si decor fulgi de nea. Vizualizati si prezentarea video a ghirlandei de lumini pentru interior si exterior cu fulgi de zapada:
 • video iluminat festiv exterior
 • lungime 10m + cablul de alimentare: instalatia de lumini cu led-uri alb cald si decor fulgi de nea are lungimea de 10m + cablul de alimentare. Instalatia luminoasa de craciun este formata din 2 segmente de lumini, fiecare cu lungime de 5m, interconectate!
 • 2 segmente luminoase de 5m interconectate: instalatia de lumini cu LED cu lungime de 10m si decor fulgi de zapada este formata din 2 segmente de luminoase, fiecare cu lungime de 5m, interconectate. Lungimea totala a instalatiei luminoase cu led-uri este de 10m (+ cablul de alimentare)
 • 100 led-uri instalatia de lumini pentru interior si exterior este formata din 100 led-uri (80 led-uri alb cald statice si 20 led-uri albe efect flash stroboscopic); Distanta dintre led-uri este de 10cm
 • 20% led-uri flash stroboscopic efectul luminos spectaculos datorat numarului impresionant de led-uri speciale, albe, cu efect flash stroboscopic (led-uri care clipesc intermitent)
 • decor fulgi de nea instalatia de lumini cu led pentru bradul de Craciun cu lungime de 10m contine 100 led-uri decorate cu fulgi de nea. Acesti fulgi de zapada sunt realizati din material plastic, rezistent, maleabil, incasabil.
 • cablu negru PVC, dublu izolat, interior 100% cupru, grosime 2mm. Instalatia de lumini cu LED este realizata prin impletirea a 3 astfel de cabluri pentru o rezistenta sporita!
 • interconectabila: instalatia de lumini cu LED si decor fulgi de zapada cu lungime de 10m este obtinuta prin interconectarea a 2 segmente luminoase cu lungime de 5m. Fiecare segment luminos este la randul sau interconectabil. Astfel se pot interconecta impreuna, pe acelasi cablu de alimentare, mai multe astfel de instalatii luminoase cu fulgi de nea cu lungime de 10m obtinandu-se un sir luminos cu lungime de 20m, 30m etc - multiplu de 10m. In mod identic, daca decorul necesita folosirea unei instalatii luminoase de dimensiuni reduse, se poate deconecta cel de-al doilea segment luminos.
 • flexibilitate in decorare: aceasta instalatie de lumini cu LED formata din 2 segmente luminoase cu lungime de 5m ofera o mare flexibilitate in decorare. Puteti sa o interconectati cu o instalatie luminoasa identica (pentru a obtine o lungime mai mare) sau din potriva, puteti sa deconectati un segment luminos daca doriti o lungime mai mica (pt brazi de craciun mici sau tuia cu inaltime redusa)
 • interior si exterior: instalatia de lumini cu fulgi de zapada si efect flash stroboscopic se poate utiliza in siguranta atat in interior cat si in exterior. Cablul de alimentare ce insoteste aceasta ghirlanda de lumini are grad de protectie la mediul exterior (IP44) iar cablul electric, led-urile si sistemul de interconectare sunt special concepute pentru utilizarea in mediul exterior.

Tuia impodobit cu instalatii luminoase cu led si fulgi de nea
Tuia din imagine are inaltimea de aprox. 1,2m si a fost decorat folosind o instalatie de lumini cu led alb cald si efect flash stroboscopic cu lungime de 10m.
Datorita sistemului de interconectare inclus aceasta instalatie de lumini pentru interior si exterior se poate utiliza si pentru tuia sau brazi de Craciun cu inaltime mai mare. In aceasta situatie instalatia de lumini cu led si decor fulgi de nea se prelungeste prin interconectarea cu una (sau mai multe) instalatii de Craciun cu led identice. Avantajul sistemului de interconectare este ca nu sunt necesare prize suplimentare pentru o noua instalatie de lumini deoarece noile segmente de lumini se adauga in capatul celor deja existente si toate se alimenteaza folosind acelasi cablu de alimentare
thuja tuia cu ghirlande luminoase de Craciun de exterior cu fulgi de zapada
Instalatie luminoasa LED exterior craciun fulgi de zapada
Instalatie cu led pentru bradul de Craciun cu fulgi de nea
Instalatie luminoasa cu LED, pentru interior si exterior, cu lungime de 10m si 100 led-uri: 80 cu iluminare alb calda si 20 led-uri speciale, cu iluminare alb rece si efect flash stroboscopic. LED-urile instalatiei de lumini pentru bradul de Craciun sunt decorate cu fulgi de nea realizati din material plastic rezistent, maleabil, incasabil. Distanta dintre led-uri este de 10cm iar dimensiunea fulgilor de nea este de 3cm
Instalatie de lumini pentru interior si exterior cu efect flash stroboscopic
Instalatie de lumini pentru Craciun cu iluminare LED alb cald cu efect flash stroboscopic alb rece pentru interior si exterior. Cablul de alimentare are lungimea de 1,5m si grad de protectie pentru mediul exterior IP44. LED-urile instalatiei de lumini sunt puternice, cu iluminare constanta, fara pierderi de intensitate si consum redus de energie.
instalatii profesionale de Craciun cu LED calitate premium

ce

Produsul "Instalatie luminoasa 10m cu led alb cald si fulgi de nea pentru interior si exterior" respecta standardele de siguranta si conformitate europene, germane si japoneze
Instalatie lumini exterior Craciun cu led-uri alb cald si efect flash stroboscopic. Instalatie luminoasa pentru bradul de craciun de interior si exterior cu lungime de 10m interconectabila prelungibila. Instalatie pentru pomul de craciun cu led-uri alb cald si albe efect flash stroboscopic


NE RECOMANDA