: Ghirlande Luminoase 2019 Decoratiuni Craciun Exterior:

Sir luminos cu leduri albe si fulgi de nea 10m cu 100 leduri albe


Stoc epuizat.Produs indisponibil in oferta 2019
 • sir luminos cu leduri alb rece si fulgi de zapada pentru exterior
 • Instalatie brad de Craciun sir luminos cu leduri si efect flash stroboscopic
 • Instalatie sirag luminos cu leduri albe si fulgi de zapada
 • Sir luminos de exterior cu 10m lungime si 100 leduri albe fulgi de nea
 • Instalatie luminoasa fulgi de zapada de exterior pentru Craciun


decoratiuni de craciun exterior
video iluminat festiv exterior

Sir luminos led alb cu lungime de 10m si decor fulgi de zapada

Brand DecoCraciun eXclusiv
Cod produs AMS-10P-WZ
Categorie Rezidential
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Lungime 10m + 1,5m cablul de alimentare
Interconectabil (prelungibil) DA
Tip / culoare iluminare LED / alb
Efecte iluminare Flash stroboscopic
Utilizare interior si exterior
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Sir luminos de lumini cu led alb rece si decor fulgi de nea pentru bradul de Craciun, utilizare interior si exterior:


 • Imaginile prezentate in galeria foto sunt imagini reale ale instalatiei sir luminos cu fulgi de nea iluminati cu led alb. Vizualizati si video de prezentare al instalatiei sir luminos pentru bradul de craciun cu lungime de 10m:
 • video iluminat festiv exterior
 • 10m + cablul de alimentare: instalatie luminoasa de Craciun pentru interior si exterior cu lungime de 10m + cablul de alimentare. Sirul luminos este format din 2 segmente de lumini, fiecare cu lungime de 5m, interconectate!
 • 2 segmente luminoase de 5m interconectate: instalatia sir luminos cu LED alb si efect flash stroboscopic este formata din 2 segmente de lumini, fiecare cu lungime de 5m, interconectate. Lungimea totala a sirului luminos cu led-uri este de 10m (+ cablul de alimentare)
 • 100 led-uri albe sir luminos pentru interior si exterior cu LED alb formatat din 100 led-uri albe (80 led-uri albe statice si 20 led-uri albe efect flash stroboscopic); Distanta dintre led-uri este de 10cm
 • decor fulgi de zapada instalatia luminoasa pentru bradul de Craciun cu lungime de 10m contine 100 led-uri albe decorate cu fulgi de zapada. Acesti fulgi de nea sunt realizati din material plastic, rezistent, maleabil, incasabil.
 • cablu negru PVC, dublu izolat, interior 100% cupru, grosime 2mm. Instalatia de lumini de Craciun este realizata prin impletirea a 3 astfel de cabluri.
 • interconectabila: sirul luminos cu decor fulgi de nea si lungime de 10m este obtinut prin interconectarea a 2 segmente luminoase cu lungime de 5m. Fiecare segment luminos component este la randul sau interconectabil astfel ca se pot interconecta impreuna, pe acelasi cablu de alimentare, mai multe astfel de siruri luminoase cu lungime de 10m. Se obtine astfel un sir luminos cu lungime de 20m, 30m etc - multiplu de 10m. In mod identic, daca decorul necesita folosirea unui sir de lumini de dimensiuni reduse, se poate deconecta cel de-al doilea segment luminos.
 • flexibilitate in decorare: aceasta instalatie de lumini cu led formata din 2 segmente luminoase cu lungime de 5m ofera o mare flexibilitate in decorare. Puteti sa o interconectati cu o instalatie de lumini identica (pentru a obtine o lungime mai mare) sau dimpotriva, puteti sa deconectati un segment luminos daca doriti o lungime mai mica (pt brazi de craciun mici sau tuia cu inaltime redusa)
 • interior si exterior: instalatie luminoasa decor fulgi de nea cu led-uri albe si efect flash stroboscopic este conceputa pentru utilizarea in mediul exterior, fara insa sa aiba restrictii de utilizare in mediul interior. Cablul de alimentare ce insoteste aceasta ghirlanda de lumini are grad de protectie la mediul exterior (IP44).

Sir luminos cu leduri albe si efect flash stroboscopic pentru exterior cu lungime de 10m si 100 leduri albe decor fulgi de nea. Instalatie lumini exterior craciun sir luminos 10m lungime interconectabil pentru exterior


NE RECOMANDA