...
: Proiector Craciun exterior :

Proiector Craciun lumini ploaie de stele "starshower" + BONUS


Acest produs nu mai face parte din oferta!
 • proiector laser star shower motion de Craciun
 • star shower motion cu telecomanda pentru exterior
 • proiector Craciun star shower stelute albe led exterior
 • proiector laser exterior craciun casa star shower cu telecomanda
 • proiector laser exterior craciun casa star shower cu telecomanda
 • Proiector Craciun lumini dinamice exterior
 • proiector laser craciun exterior starmotion starshower
 • proiector laser Craciun lumini decorative stelute exterior


Proiector lumini cu led 12W de exterior cu motive de Craciun "Star Shower - ploaie de stele":

 • Cod produs: AMS-P12W
 • Putere: 12W (cel mai puternic proiector de lumini decorative de pe piata !)
 • Utilizare: interior si exterior
 • Include: proiector (carcasa ABS + aluminiu), 10 filme de proiectie, tarus de fixare, adaptor priza de exterior (IP44)
 • Filme de proiectie BONUS: 1 film proiectie "La multi ani!" + 5 filme de proiectie COLOR
 • Accesorii BONUS: telecomanda si suport pentru interior
 • cel mai puternic proiector de pe piata: proiector de lumini cu motive de Craciun de 12W, cel mai puternic de pe piata. Spre deosebire de toate modelele existente pe piata (de 4W, max. 6W), proiectorul de lumini DecoCraciun are puterea de 12W. Aceasta permite realizarea de proiectii luminoase de la distante mai mari. Acest proiector de lumini de Craciun cu stelute "Star Shower - ploaie de stele" realizeaza proiectii chiar si la 10m distanta de cladire!
 • leduri albe cu iluminare puternica: proiectorul de lumini cu stele miscatoare "Star Shower - ploaie de stele" are 4 leduri albe cu luminozitate puternica! Puterea fiecarui led este de 3W, proiectorul de lumini cu stele fiind un produs Premium DecoCraciun, avand puterea de 3 ori mai mare decat variantele de calitate inferioara existente pe piata!
 • filme de proiectie schimbabile: proiectorul de lumini cu motive de Craciun "Star Shower - ploaie de stele" include multiple filme de proiectie pe care le puteti schimba usor pentru a realiza proiectii luminoase diferite.
 • 13 sabloane de proiectie cu laser cladire proiector led motive Craciun
 • diferite filme de proiectie incluse: pentru a nu limita utilizarea proiectorului de lumini la Craciun acesta include pe langa proiectia de stele miscatoare "Star Shower - ploaie de stele" si alte filme de proiectie pentru diferite ocazii: Craciun, Paste, Ziua Indragostitilor, Anul Nou, Halloween etc.
 • proiector Craciun exterior slideshow 13 filme de Craciun
 • Proiectie "LA MULTI ANI!": singurul proiector ce proiecteaza mesajul "LA MULTI ANI!" Realizat special pentru Proiectorul de lumini DecoCraciun modelul de proiectie "LA MULTI ANI!" se potriveste atat Anului Nou cat si tuturor aniversarilor din familia dvs: onomastice, zile de nastere, aniversarea casatoriei etc. Puteti de asemenea sa folositi acest sablon de proiectie la nunti sau diferite petreceri.
 • proiectie cladire laser La multi ani proiector lumini Craciun
 • telecomanda cu temporizator: Proiectorul de lumini cu led DecoCraciun "Star Shower - ploaie de stele" contine o telecomanda pentru pornire / oprire si selectarea modurilor temporizate de functionare: 4 ore sau 8 ore. Cu ajutorul acestei telecomenzi puteti programa proiectorul de lumini cu stelute sa functioneze 4 sau 8 ore pe zi sau puteti sa alegeti sa il porniti si opriti manual (on / off). Daca de ex alegeti la ora 19.00 modul de functionare 4 ore atunci in fiecare zi proiectorul va porni automat la ora 19.00 si va functiona pentru 4 ore. Dupa 4 ore acesta se opreste automat pentru 20 de ore iar in ziua urmatoare la ora 19.00 porneste din nou.

Principiu de functionare al proiectorului de Craciun cu sabloane / pelicule de proiectie:


 • Proiectorul de Craciun contine sabloane de proiectie pentru diferite momente ale anului
 • Fiecare sablon / pelicula de proiectie contine 4 elemente. Acestea se afla in permanenta miscare oferind dinamicitate proiectiei
 • Dimensiunea imaginilor proiectate depinde de distanta de proiectare! Proiectate de la distante mici, imaginile de pe peliculele de proiectie au dimensiuni reduse si vor acoperi o suprafata redusa. Crescand distanta de proiectare atat dimensiunea imaginilor proiectare cat si a spatiului acoperit creste. Claritatea se poate diminua o data cu cresterea distantei de proiectare si poate fi influentata de iluminarea mediului ambiant!
 • Suprafata acoperita de proiectie depinde de distanta de proiectare! Cu cat creste distanta dintre proiector si suprafata pe care se doreste proiectie cu atat creste si suprafata acoperita de proiectie.
 • In functie de dimensiunea cladirii / casei, design si spatiul disponibil pentru plasarea proiectorului este posibil sa aveti nevoie de mai multe proiectoare de lumini decorative. Efectul dramatic vazut in reclamele TV este obtinut prin folosirea mai multor proiectoare!
Proiector de lumini cu led cu telecomanda
Proiector de lumini cu stelute "Star Shower - ploaie de stele" are telecomanda pentru pornire / oprire si doua moduri automate de functionare: 4 ore (20 ore repaus) sau 8 ore ( cu pauza de 16 ore). Principiul de functionare al acestor moduri automare este simplu: ziua 1, ora 20.00 - se alege programul de functionare 8 ore. Proiectorul de lumini cu stelute albe miscatoare va functiona 8 ore dupa care se opreste automat (pentru 16 ore); in ziua 2, ora 20.00 proiectorul de lumini cu stelute porneste automat pentru a functiona din nou 8 ore. Acelasi principiu de functionare se aplica si in cazul programului de 4 ore ( cu 20 de ore de pauza).
proiector cu led laser star shower cu telecomanda
proiector lumini craciun laser star shower cu telecomanda
Proiector cu led si stelute 12W calitate premium
Realizat din materiale de top (carcasa de plastic + aluminiu), leduri de putere mare (4 leduri x 3W) si componente de calitate superioara, acest proiector de lumini cu motive de Craciun (si nu numai) reuseste realizarea proiectilor de calitate (claritate si luminozitate) de la distante de 3 ori mai mari decat proiectoarele de calitate inferioara aflate pe piata. Dimensiunea si suprafata acoperita de proiectie depinde de distanta fata de cladire la care este amplasat proiectorul de lumini cu leduri albe.
Este rezistent la factorii mediului exterior (ploaie, zapada, praf etc)
Filme / sabloane de proiectie schimbabile
Proiectorul de lumini cu stelute albe miscatoare "Star Shower - ploaie de stele" contine sabloane de proiectie (cu diferite motive de proiectie) + sablonul special realizat pentru clientii DecoCraciun cu mesajul "LA MULTI ANI!". Este un proiector de lumini cu led pe care-l veti folosi tot timpul anului pentru diferite evenimente sau sarbatori. Proiectorul contine sabloane de proiectie pentru Craciun, Ziua Indragostitilor, Paste, Haloween. Sabloanele de proiectie "LA MULTI ANI!" sau cele cu stelute sunt perfecte pentru aniversari, zile de nastere, petreceri de nunta, majorate etc. Alegeti sablonul de proiectie potrivit pentru fiecare ocazie pentru ca fiecare moment sa fie unul putin mai special si mai luminos!
proiector led exterior laser star shower motion exterior
REVIEW
Tags #: proiector stele Craciun, proiector starshower Craciun, proiector exterior Craciun, proiector laser Craciun, proiector lumini craciun, proiector stele laser Craciun, proiector Craciun stele albe, proiector Craciun pe casa

Proiector Craciun lumini led stele starshower slideshow. Proiector motive Craciun cu pelicule schimbabile pentru exterior. Proiector Craciun led Starshower SlideShow cu motive de Craciun.


PROIECTE IMPLEMENTATE