: Instalatii de Craciun si Ghirlande luminoase instalatii lumini Craciun:

Ghirlanda de lumini cu stelute led alb rece si jocuri de lumini interior si exterior

Pret(cu TVA): 160 Lei
PRV: 220 Lei (-28%)
Stoc limitat

 • instalatie lumini craciun exterior cu leduri albe si jocuri de lumini
 • instalatii lumini exterior craciun 100 leduri albe decor stelute si jocuri de lumini
 • instalatie de lumini cu leduri albe si jocuri de lumini de exterior
 • instalatii de craciun de exterior cu luminite led si stelute
 • instalatie brad de Craciun interior si exterior cu leduri albe 15m lungime
 • Instalatie lumini de Craciun cu leduri albe decor stelute si jocuri de lumini
 • instalatii electrice brad de craciun exterior leduri albe si decor stelute
 • instalatie de lumini cu leduri alb rece decor stelute pom de craciun interior si exterior
 • instalatii lumini craciun exterior 15m interconectabil leduri albe rece si jocuri de lumini
 • instalatie luminoasa cu leduri pentru pomul de craciun cu leduri albe si jocuri de lumini de exterior
 • instalatii lumini craciun exterior cu jocuri de lumini si stelute cu leduri albe


video iluminat festiv exterior

Instalatie lumini de Craciun pentru brad cu stelute albe

Cod produs AMS-15J-WS
Categorie Rezidential
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Lungime 15m + cablul de alimentare IP44
Tip / culoare iluminare LED /alb rece cu stelute
Efecte luminoase DA / jocuri de lumini
Interconectabil DA
Utilizare interior si exterior
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Instalatie luminoasa pentru bradul de Craciun cu led alb rece si stelute, interconectabila:


 • instalatie sirag luminos 15m lungime: instalatie de lumini de Craciun cu lungime de 15m (+ cablul de alimentare), interconectabila (prelungibila)
 • leduri ALBE decor stea: instalatie luminoasa pentru bradul de Craciun cu 100 leduri albe decorate cu stelute. Stelutele sunt realizate din material plastic, maleabil si rezistent la socuri. Distanta dintre ledurile albe (nuanta de iluminare alb rece) este de 15cm
 • cablu NEGRU: instalatie de lumini pentru Craciun realizata cu cablu PVC superior (dublu izolat, 100% cupru, grosime 2,2 mm/fir). Calitatea superioara a cablului electric asigura o durata de viata prelungita pentru instalatie de Craciun.
 • protectie pentru mediul exterior: instalatia de lumini cu leduri alb rece si stelute este conceputa pentru utilizarea in mediul exterior dar evident se poate ultiliza fara nicio problema in interior. Aceasta instalatie de lumini are cablul de alimentare pentru exterior (grad de protectie IP44) si selectorul de jocuri de lumini cu grad de protectie IP67 (pentru exterior, inchis ermetic)
 • calitate premium: instalatia electrica de Craciun este realizata cu cablu PVC de calitate superioara, grosime 2,2mm si interior 100% cupru, dublu izolat. Led-urile instalatiei au diamentrul de 5mm, un consum redus de energie si iluminare puternica, constanta fara scaderi de intensitate.
 • jocuri de lumini: selector pentru jocurile de lumini cu grad de protectie pentru mediul exterior IP67 (inchis ermetic). Permite folosirea in siguranta, in mediul exterior, a instalatiilor de lumini pentru Craciun cu jocuri de lumini. Selectorul pentru jocurile de lumini prezinta functia de memorie astfel ca jocul de lumini selectat se va pastra pana la o noua selectie chiar daca instalatia de lumini cu led a fost deconectata.

Instalatie de lumini cu stelute
Instalatie de Craciun pentru interior si exterior cu 100 de stelute iluminate cu led alb (alb rece) cu lungime de 15m si 8 functii luminoase (jocuri de lumini). Instalatie pentru bradul de Craciun interconectabila, prelungibila cu segmente indentice, obtinadu-se astfel lungimi mai mari (30m, 45m etc - multiplu de 15m).Instalatie lumini de Craciun cu LED iluminare alb rece (alb neon)
instalatii lumini exterior led interconectabile cu stelute
instalatie interconectabila de exterior cu leduri
Instalatie de lumini cu led pentru decor exterior
Instalatie de lumini cu 100 leduri alb rece (alb neon) cu iluminare intensa si constanta (fara pierderi de intensitate) pentru decor de exterior de Craciun si nu numai. Potrivita pentru a realiza decoruri luminoase de exterior de Craciun sau pentru vara la petreceri in gradina, la terase etc. Cu aceasta instalatie de lumini cu stelute puteti decora brazi de Craciun, copaci sau arbusti atat iarna cat si vara cu ocazia diferitelor evenimente organizata in gradina dvs.
Instalatie de lumini cu LED si jocuri de lumini
Instalatie luminoasa cu leduri albe si decor stelute cu lungime de 15m si jocuri de lumini. Instalatie de lumini cu LED alb, interconectabila (prelungibila) pentru interior si exterior cu 8 functii luminoase (static, jocuri de lumini si combinatie de jocuri de lumini)
instalatie lumini de Craciun leduri albe si stelute
REVIEW
Tags #: instalatie lumini exterior craciun, instalatie brad craciun cu leduri, instalatie luminoasa exterior craciun, instalatie brad craciun leduri alb rece, instalatie de lumini cu stelute albe de exterior, instalatie lumini exterior 15m leduri albe

Ghirlanda luminoasa cu led pentru bradul de Craciun cu leduri alb rece si decor stelute. Ghirlanda lumini exterioare craciun cu jocuri de lumini si lungime de 15m interconectabila (prelungibila)


NE RECOMANDA