...
: Ghirlande Luminoase 2023 Decoratiuni Craciun Exterior:

Instalatie lumini decorative led alb rece pentru bradul de Craciun


Stoc epuizat! Produsul revine pe stoc sezonul urmator


Acest produs nu mai face parte din oferta!
 • ghirlanda luminoasa de craciun cu leduri alb rece si jocuri de lumini de exterior
 • instalatie de lumini de Craciun cu iluminare led alb rece si jocuri de lumini interior si exterior
 • instalatii lumini craciun exterior si interior 15m interconectabile cu jocuri de lumini
 • instalatii de lumini cu leduri albe de exterior 15m si jocuri de lumini
 • instalatie brad de Craciun interior si exterior cu leduri albe 15m lungime
 • instalatii luminoase exterior craciun 15m lungime si jocuri de lumini leduri albe
 • instalatii brazi de craciun cu leduri alb rece si jocuri de lumini
 • instalatie lumini exterior craciun sirag luminos cu leduri alb rece si jocuri de lumini 15m lungime
 • instalatii led craciun exterior cu jocuri de lumini si leduri albe


video iluminat festiv exterior

Instalatie luminoasa de exterior cu leduri albe si jocuri de lumini

Cod produs AMS-15J-W
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Categorie Rezidential
Lungime 15m + cablul de alimentare IP44
Tip / culoare iluminare LED / alb
Efecte luminoase DA / jocuri de lumini
Interconectabil DA
Utilizare interior si exterior
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Instalatie de lumini de Craciun cu leduri albe si jocuri de lumini interior si exterior:


 • sirag luminoas 15m lungime, interconectabil: instalatie de lumini pentru bradul de Craciun cu lungime de 15m, interconectabila (prelungibila). Prin sistemul profesional de interconectare inclus se pot conecta impreuna mai multe bucati de instalatii luminoase identice (fiecare nou segment luminos se va conecta in capatul segmentului precedent) toate fiind alimentate prin acelasi cablu de alimentare. Se obtine astfel un sir luminos continuu, de lungimi mai mari (30m, 45m etc - multiplu de 15m) pentru care aveti nevoie de o singura priza si a carui functionare va fi identica (toate ledurile se vor aprinde deodata si vor lumina pe acelasi program selectat: static sau joc de lumini)
 • iluminnare led ALB RECE si cablu NEGRU: 100 leduri cu iluminare alb rece (alb neon) cu iluminare puternica si consum redus de energie (ledurile consuma de trei ori mai putina energie decat becurile cu filament!); Cablul instalatiei de lumini cu leduri albe are culoarea neagra, fiind realizat din cupru 100% si PVC superior (dublu izolat, grosime 2,2 mm/ fir x 5 fire)
 • instalatie de lumini sirag luminos de interior si exterior: Toate componentele instalatiei luminoase cu leduri albe sunt protejate pentru utilizarea in mediul exterior: mufele de interconectare prezinta garnituri pentru inchidere ermetica, led-urile sunt protejate cu straturi succesive de silicon si plastic pentru a opri patrunderea apei sau a zapezii, cablul de alimentare contine selectorul de jocuri de lumini (inchis ermetic - IP67) si adaptorul pentru alimentarea la priza (pentru exterior - IP44). Fiind special realizata pentru utilizarea in mediul exterior nu veti avea nicio problema sa utilizati aceasta instalatie de lumini cu led si la interior!
 • selector de jocuri luminoase cu functie de memorie: chiar si dupa oprirea instalatiei de lumini, selectorul de jocuri de lumini pastreaza activa ultimul mod de iluminare selectat. Astfel, la urmatoarea pornire a instalatiei luminoase, aceasta va lumina in modul folosit anterior fara sa fie nevoie sa parcurgeti toata secventa de jocuri de lumini pentru a o realege pe cea dorita. Aceasta functie este extrem de utila in cazul in care aveti un mod preferat (static sau joc de lumini) pe care doriti sa utilizati instalatia de lumini cu leduri albe.
 • 8 moduri de iluminare: instalatie de lumini cu 8 functii de iluminare, un mod static si 7 jocuri de lumini. Puteti alege in fiecare zi un alt mod de iluminare, sau puteti alege modul "combination" (combinatia tuturor jocurilor de lumini) sau puteti opta pentru modul static de iluminare (toate ledurile stau aprinse fara sa clipeasca). Selectorul pentru jocurile de lumini este conceput pentru utilizarea in mediul exterior (grad de protectie IP67)

Instalatie de lumini de Craciun interconectabila
In functie inaltimea bradului de Craciun sau de modul in care asezati pe bradul de Craciun instalatia de lumini cu leduri albe si jocuri de lumini cu lungime de 15m poate sa fie suficienta pentru ideea dvs de decorare. Dar daca aveti nevoie de o instalatie de lumini cu leduri de dimensiuni mai mari o puteti obtine interconectand doua (sau mai multe) instalatii de lumini de 15m impreuna. Sistemul de interconectare este inclus si este simplu de utilizat: fiecare noua instalatie de lumini se adauga in capatul precedentei folosind mufele de interconectare incluse. Toate instalatiile de lumini astfel interconectate se vor aprinde deodata si vor lumina in acelasi mod (static sau joc de lumini).
Daca ulterior decideti ca doriti sa folositi instalatiile de lumini cu led independent (nu interconectate) o puteti face la fel de simplu deconectand fiecare instalatie de lumini din sirul luminos realizat prin interconectare si atasandu-i cablu de alimentare. Datorita acestui sistem de interconectare aceste instalatii de lumini cu leduri sunt adaptabile oricarui proiect de decor de Craciun, interior sau exterior.
instalatie luminoasa cu leduri alb rece interconectabila de exterior
brad de Craciun elegant si modern globuri argintii si flori
Brad de Craciun elegant si modern cu instalatia de lumini cu leduri albe
Daca ideea dvs de decorare a bradului de Craciun presupune un decor elegant si modern, in nuante de argintiu metalic, cu elemente netraditionale (flori, organza etc) atunci instalatia de lumini cu leduri alb rece (alb neon) este singura potrivita sa completeze decorul dorit. Iluminarea puternica, alb rece, a acestei instalatii de lumini pentru interior si exterior ca completa imaginea de ansamblu a bradului de Craciun fiind nuanta de iluminare LED cea mai potrivita pentru bradul de Craciun argintiu, metalic.
Copaci impodobiti cu instalatii luminoase cu leduri alb rece de exterior
Cel mai usor mod de a impodobii copacii cu instalatii luminoase de Craciun este acela de a infasura instalatiile luminoase pe tulpina si crengile principale ale copacilor. Sistemul de interconectare al instalatiilor de lumini va ajuta sa prelungiti instalatia luminoasa cu leduri alb rece astfel acoperind toata suprafata pe care o doriti. Puteti sa va rezumati doar la tulpina copacului sau sa impodobiti tulpina si ramurile principale.
copac cu leduri alb rece de exterior instalatie Craciun
REVIEW




Tags #: instalatii craciun exterior, decoratiuni exterioare cu leduri, decoratiuni craciun exterior casa, instalatii luminite craciun exterior, instalatie pom craciun cu leduri, instalatie brad craciun cu leduri, instalatie sirag de lumini cu leduri alb rece, instalatie luminoasa cu leduri pom de craciun, ghirlanda luminoasa leduri alb rece exterior

Instalatie decorativa de Craciun cu leduri albe si jocuri de lumini pentru interior si exterior. Instalatie de lumini de Craciun interconectabila cu leduri alb rece si jocuri de lumini


PROIECTE IMPLEMENTATE