: Instalatii de Craciun si Ghirlande luminoase instalatii lumini Craciun:

Ghirlanda de lumini cu leduri albe decor fulgi de zapada interior si exterior

Pret(cu TVA): 170 Lei
PRV: 230 Lei (-27%)
In curs de epuizare

 • ghirlanda luminoasa Craciun led exterior fulgi de zapada
 • ghirlanda led exterior Craciun fulgi de nea
 • instalatie interconectabila de Craciun cu led alb si fulgi de nea
 • ghirlanda lumini exterioare casa craciun led
 • instalatie brad de Craciun cu jocuri de lumini de interior
 • instalatie craciun ghirlanda luminoasa cu fulgi de zapada led alb rece de exterior
 • instalatii craciun exterior ghirlande luminoase leduri albe si jocuri de lumini
 • instalatii lumini craciun exterior cu jocuri de lumini si fulgi de zapada cu leduri albe
 • instalatie de luminite de craciun cu leduri albe si decor fulgi de zapada
 • ghirlanda luminoasa de craciun de exterior interconectabila cu leduri albe


video iluminat festiv exterior

Ghirlanda de lumini de Craciun cu leduri albe interior si exterior

Cod produs AMS-15J-WZ
Categorie Rezidential
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Lungime 15m + cablul de alimentare IP44
Tip / culoare iluminare LED /alb cu fulgi de zapada
Efecte luminoase DA / jocuri de lumini
Interconectabil DA
Utilizare interior si exterior
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Ghirlanda de lumini cu fulgi de zapada si leduri albe interior si exterior:


 • ghirlanda de lumini cu led 15m lungime, interconectabila: ghirlanda de lumini cu leduri albe si decor fulgi de zapada cu lungime de 15m (+ cablul de alimentare), interconectabila (prelungibila). Ghirlanda de lumini cu led si sistem de interconectare inclus (mufe de prelungire) care permite prelungirea sirului luminos cu segmente indentice pentru a obtine lungimi mai mari (30, 45m etc)
 • 100 leduri ALBE decor fulgi de zapada: ghirlanda de lumini cu led pentru interior si exterior cu 100 fulgi de zapada iluminati cu leduri albe (iluminare alb rece). Fulgi de zapada sunt realizati din material plastic, maleabil, rezistent la socuri
 • cablu NEGRU: ghirlanda de lumini cu led de exterior realizata din cablu electric de calitate superioara (PVC superior), dublu izolat, 100% cupru. Calitatea superioara a cablului electric asigura o durata de viata prelungita pentru aceasta instalatie de Craciun.
 • interior si exterior: Aceasta ghirlanda de lumini cu leduri se poate utiliza atat in mediul interior cat si in exterior. Realizata din cablu PVC superior, dublu izolat, 100% cupru, cablu de alimentare IP44 si selector de jocuri de lumini IP67, aceasta instalatie de lumini pentru Craciun cu leduri albe si fulgi de zapada este special conceputa pentru utilizarea in siguranta in mediul exterior
 • 8 functii luminoase: ghirlanda de lumini cu leduri albe si fulgi de zapada cu 8 functii luminoase (functie statica si jocuri de lumini).Selectorul pentru jocurile de lumini are functie de memorie ceea ce inseamna ca instalatia de lumini va pastra selectia facuta (jocul de lumini ales) pana la o noua modificare chiar daca instalatia de lumini a fost deconectata de la reteaua electrica.

Ghirlanda luminoasa cu fulgi de zapada pentru bradul de Craciun
Ghirlanda luminoasa cu leduri albe (alb neon) pentru Bradul de Craciun, de interior si exterior, 15m lungime. Ghirlanda luminoasa cu leduri albe si jocuri de lumini, 8 functii luminoase printre care si mod static de iluminare (led-urile stau aprinse permanent).
instalatie luminoasa de Craciun cu fulgi de zapada albi
instalatie lumini de Craciun de interior si exterior cu leduri
Ghirlanda luminoasa cu led alb si jocuri de lumini
Ghirlanda luminoasa cu led pentru bradul de Craciun pentru interior si exterior, interconectabila (prelungibila), cu jocuri de lumini. Selector de jocuri de lumini pentru exterior (IP67, inchis ermetic) si functie de memorie pastrand activa ultimul joc de lumini selectat chiar daca ghirlanda de lumini a fost deconectata de la retea. La urmatoarea conectare la priza ghirlanda de lumini va lumina in modul selectat anterior. Modul de iluminare (jocul de lumini) se pastreaza pana la o noua selectie). Ghirlanda de lumini prezinta 8 moduri de iluminare: static si jocuri de lumini.
Ghirlanda luminoasa interconectabila cu LED
Ghirlanda de lumini pentru bradul de Craciun cu leduri albe si decor fulgi de nea cu lungime de 15m interconectabila (prelungibila). Datorita sistemului profesionale de interconectare aceste ghirlande luminoase se pot prelungi cu segmente indentice toate alimentate folosind acelasi cablu de alimentare si functionand pe acelasi mod de iluminare (joc de lumini). Astfel, toate segmentele interconectate vor functiona ca o instalatie unitara!
instalatie lumini de Craciun leduri albe si fulgi de zapada
REVIEW
Tags #: ghirlanda de lumini cu leduri albe, ghirlanda de lumini de exterior, ghirlanda de lumini brad de craciun, ghirlanda de lumini interconectabila, ghirlanda de lumini de gradina, ghirlanda de lumini sirag cu leduri, ghirlanda de lumini interior si exterior, ghirlanda de lumini cu fulgi de zapada, ghirlanda de lumini 100 leduri, ghirlanda de lumini 15m exterior

Ghirlanda de lumini cu led pentru bradul de Craciun cu iluminare alb rece si decor fulgi de zapada. Ghirlanda de lumini pentru interior si exterior cu fulgi de nea si jocuri de lumini


NE RECOMANDA