: Instalatii de Craciun si Ghirlande luminoase instalatii lumini Craciun:

Instalatie de lumini cu led alb cald si jocuri de lumini decor fulgi de zapada

Pret(cu TVA): 170 Lei
PRV: 230 Lei (-27%)
In curs de epuizare

 • ghirlanda led jocuri de lumini de Craciun de interior si exterior
 • Ghirlanda de lumini de interior si exterior cu led si jocuri de lumini
 • Ghirlanda electrica pentru bradul de Craciun cu jocuri luminoase
 • Ghirlanda lumini led alb cald cu jocuri de lumini
 • ghirlanda lumini decorative brad de craciun cu fulgi de zapada si led alb cald de exterior
 • ghirlanda lumini exterior led brad de craciun cu fulgi de zapada 15m interconectabila
 • instalatii lumini exterior craciun fulgi zapada cu led alb cald
 • instalatii brazi craciun exterior led alb cald si fulgi de zapada 15m interconectabil
 • ghirlande de lumini de craciun de exterior fulgi de zapada cu lumina calda
 • ghirlande de lumini de craciun de exterior fulgi de zapada cu lumina calda
 • ghirlande de lumini de craciun de exterior fulgi de zapada cu lumina calda
 • instalatii led alb cald brad craciun jocuri de lumini de exterior


video iluminat festiv exterior

Ghirlanda lumini decorative LED alb cald si decor fulgi de nea

Cod produs AMS-15J-WWZ
Categorie Rezidential
Lungime 15m + 1,5m cablul de alimentare
Tip / culoare iluminare LED / alb cald
Efecte luminoase jocuri de lumini
Interconectabil (prelungibil) DA
Utilizare interior si EXTERIOR
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Ghirlanda de lumini decorative pentru bradul de Craciun led alb cald, joc de lumini si decor fulgi de nea


 • 15m lungime interconectabila: ghirlanda de lumini decorative pentru interior si exterior cu led alb cald si decor fulgi de nea cu lungime de 15m si sisteme de interconectare incluse. Aceasta ghirlanda de lumini decorative cu led se poate prelungi cu segmente luminoase identice pentru a obtine un sir luminos cu lungime mai mare (30m, 45m etc - multiplu de 15m) alimentat printr-un singur cablu de alimentare
 • jocuri de lumini: ghirlanda de lumini are 8 functii luminoase (jocuri de lumini), inclusiv o functie statica (toate led-urile stau permanent aprinse). Selectorul pentru jocurile de lumini are functie de memorie pastrand activa ultima selectie facuta (ultimul mod de iluminare / joc de lumini selectat). Astfel, chiar daca ghirlanda de lumini a fost deconectata de la retea, la o noua conectare la priza aceasta incepe sa lumineze in modul ales anterior. Selectia se pastreaza pana la alegerea unui nou mod de iluminare
 • 100 led-uri cu decor fulgi de nea: ghirlanda luminoasa pentru interior si exterior cu lumini decorative led ce contine 100 led-uri iluminare alb cald cu decor fulgi de nea. Distanta dintre led-uri este de 15m iar dimensiunea fulgilor de nea este de 3,4cm.
 • cablu negru, pvc superior, dublu izolat: cablul ghirlandei de lumini decorative pentru Craciun este de culoare neagra, pvc, dublu izolat, grosime 2,2mm, interior 100% cupru. Ghirlanda de lumini este realizata prin impletirea a 5 astfel de cabluri electrice pentru o rezistenta sporita.
 • instalatie lumini exterior craciun cablu gros interconectabila
 • ghirlanda de lumini pentru interior si exterior: utilizare in siguranta a ghirlandei luminoase in mediul exterior datorita gradului de protectie IP44 (pentru cablul de alimentare si ghirlanda luminoasa cu leduri) si IP67 (pentru selectorul de functii luminoase)
 • LEDuri cu consum redus de energie: ghirlanda de lumini cu leduri decorative cu iluminare alb cald puternica dar in acelasi timp consum redus de energie. LED -urile consuma de 3x mai putin decat beculetele clasice!

REVIEW
M.B - dec. 2017 Este frumoasa si cu fulgi de zapada mari
Am primit instalatiile de la dvs. Le-am testat si sunt ok. Sunt frumoase cu fulgi mari! Vor arata frumos in bradul nostru (il impodobim dupa 20 dec si va trimit poze).O seara placuta!
L.H - dec. 2017 Instalatie lumini led 15m
Recomanda. Instalatie este solida iar ledurile stralucitoare. Merita!
Ghirlanda de lumini pentru interior si exterior
Ghirlanda de lumini cu ocuri de lumini si led alb cald decor fulgi de nea pentru interior si exterior. Lungimea ghirlandei de lumini este de 15m (+ cablul de alimentare) si este formata din 100 led-uri alb cald cu decor fulgi de nea. Distanta dintre fulgii de nea este de 15cm iar dimensiunea fulgilor de nea este de 3,4cm.
Ghirlanda de lumini de Craciun este utilizabila atat in interior cat si in exterior. Pentru a putea fi folosita in siguranta in mediul exterior aceasta ghirlanda de lumini cu leduri alb cald si jocuri de lumini este prevazuta cu cablu de alimentare cu grad de protectie IP44 iar selectorul pentru jocurile de lumini prezinta grad de protectie IP67.
ghirlanda lumini decorative led alb cald interior si exterior
ghirlanda de lumini cu led interconectabila pentru interior si exterior
Ghirlanda de lumini de Craciun interconectabila, cu jocuri de lumini
Ghirlanda de lumini pentru bradul de Craciun cu jocuri de lumini si sistem de interconectare (prelungire) inclus. Ghirlanda luminoasa contine mufele de interconectare necesare pentru a prelungi lungimea acesteia cu segmente de lumini identice. Fiecare nou segment luminos se adauga la finalul precedentului pentru a obtine o ghirlande de lumini cu led alb cald de lungime mai mare (30m, 45m etc - multiplu de 15m). Aceasta noua ghirlanda de lumini obtinuta prin interconectarea mai multor segmente luminoase identice este alimentata printr-un singur cablu de alimentare.
Ghirlande de lumini decorative cu jocuri de lumini si decor fulgi de nea
Ghirlanda de lumini cu led-uri alb cald si lungime de 15m este decorata cu fulgi de nea, pentru interior si exterior. Led-urile ghirlandei de lumini au iluminare alb cald, distanta dintre led-uri fiind de 15cm.
Ghirlanda de lumini de Craciun cu fulgi de nea si jocuri de lumini are 8 moduri diferite de iluminare: static, jocuri de lumini si combinatie de jocuri de lumini. Modul de iluminare (jocul de lumini) se alege folosind selectorul de jocuri de lumini aflat pe cablu de alimentare.

ghirlanda luminoasa cu led pentru pomul de Craciun
Tags #: instalatie brad craciun lumina calda, instalatie lumini brad craciun, instalatie led alb cald fulgi zapada, instalatie luminoasa fulgi de zapada, instalatii craciun exterior led alb cald, instalatie lumina calda exterior, instalatii craciun interior lumina calda, instalatie luminite craciun interior si exterior, instalatie lumini led alb cald, instalatie lumini led pom de craciun

Instalatie luminoasa de Craciun cu leduri alb cald si jocuri de lumini cu lungime de 15m. Instalatie de lumini cu led alb cald si decor fulgi de nea pentru interior si exterior


NE RECOMANDA