: Ghirlande Luminoase 2019 Decoratiuni Craciun Exterior:

Ghirlanda de brad artificial verde cu luminite led alb cald interior si exterior

Pret(cu TVA): 110 Lei
PRV: 155 Lei (-30%)
In curs de epuizare

  • ghirlanda brad artificial de Craciun 270cm la metru led lumina calda
  • ghirlanda brad artificial de craciun cu leduri flash interior si exterior
  • ghirlanda artificiala de brad de Craciun interior exterior cu beculete led
  • ghirlanda artificiala de brad cu instalatie de lumini de exterior inclusa
  • ghirlanda artificiala de brad de Craciun cu beculete led interior si exterior


Ghirlanda artificiala de brad de Craciun cu luminite led alb cald:
Cod produs AMS-GB-WW
Lungime ghirlanda 2,7m
Iluminare LED alb cald si alb rece
Efecte iluminare flash stroboscopic
Interconectabil DA

Ghirlanda artificiala de brad de Craciun 270cm lungime 210 ramuri de brad verde:


  • ghirlanda artificiala de brad de Craciun: 270cm lungime, 210 ramuri de brad verde (fiecare ramura are lungimea de 12cm si latimea de 4cm)
  • ghirlanda artificiala de Craciun din ramuri de brad cu iluminare led alb cald cu efect flash stroboscopic
  • ghirlanda de Craciun din brad artificial cu luminite led: 50 leduri alb cald si alb rece, leduri statice si dinamice (efect flash stroboscopic)
  • ghirlanda artificiala de brad cu instalatie de lumini de exterior INCLUSA; instalatia de lumini cu led are 50 leduri alb cald si alb rece: 40 leduri cu lumina calda (statice) si 10 leduri cu lumina rece (dinamice); cablu de alimentare de exterior (IP44) de 1,5m
  • ghirlanda din ramuri artificiale de brad cu instalatie de lumini interconectabila inclusa; Sistemul de interconectare al instalatiei de lumini cu LED permite conectarea mai multor ghirande de brad pe acelasi cablu de alimentare evitandu-se astfel utilizarea prizelor multiple. Sistem profesional de interconectare (prelungire) usor de utilizat, FARA improvizatii periculoase!

Alte ghirlande de brad artificial cu led interior si exterior

Review
A.I - nov. 2017 Multumita
Am cumparat ghirlanda artificiala de brad cu strangere de inima sperand totusi sa nu fiu dezamagita...pozele ghirlandei de brad aratau bine dar nu ar fi fost prima data cand poza e una realitatea alta. Mi s-a spus ca pozele sunt reale si totusi... Le-am primit si m-am bucurat ca un copil mic. Ghirlanda de brad este bogata, cu multe ramurele. Ea vine plata si trebuie putin aranjata dar este exact ceea ce mi-am dorit.
G.F - nov. 2017 Ghirlanda de brad artificiala cu luminite
Am primit coletul de la dvs. Toate produsele sunt ok dar in mod special suntem multumiti de ghirlandele artificiale de brad cu luminite led. Sunt foarte frumoase si ne plac f mult dar asta probabil deja stiti pentru ca am plasat o noua comanda online pentru alte 10 buc.
I.D - nov.2017 Ghirlanda artificiala de brad cu leduri
Produsul este ok, arata ca in poze dupa ce aranjezi putin ghirlanda de brad, sa ii dai volum pentru ca in colet vine plata. Chiar si asa plata ocupa mult volum, am primit 2 cutii mari pt 10 ghirlande de brad! Ghirlanda artificiala de brad este bogata cu multe crengute mici.
Tags #: ghirlanda ramuri de brad artificial, ghirlanda de brad artificial cu led, ghirlanda artificiala de brad lumina calda, ghirlanda brad Craciun cu led, ghirlanda artificiala brad exterior, ghirlanda brad artificial cu luminite, ghirlanda de brad cu beculete

Ghirlanda luminoasa cu brad de Craciun iluminata cu instalatie de lumini cu led alb cald si alb rece efect flash stroboscopic. Ghirlnada de lumini pentru interior si exterior din brad artificial verde


NE RECOMANDA