...
: Decoratiuni luminoase Halloween 2023:

Proiector de lumini decorative Halloween - fantome si vrajitoare + BONUS


Acest produs nu mai face parte din oferta!
 • proiector halloween lumini decorative fantome si vrajitoare
 • proiector halloween lumini decorative fantome
 • proiector cu led de exterior proiectii luminoase haloween vrajitoare
 • proiector de lumini casa haloween liliac batman
 • proiector de lumini led laser haloween dovleac
 • proiector de lumini cu motive de craciun 13 in 1
 • Proiector Craciun lumini dinamice exterior
 • proiector exterior craciun casa star shower cu telecomanda
 • proiector exterior craciun casa star shower cu telecomanda
 • proiector exterior craciun casa star shower cu telecomanda


Proiector lumini de Halloween de exterior - motive Halloween (dovleac, fantome, vrajitoare):

 • Cod produs: AMS-P12W
 • Putere: 12W (cel mai puternic proiector de lumini decorative de pe piata !)
 • Utilizare: interior si exterior
 • Include: proiector (carcasa ABS + aluminiu), 10 filme de proiectie, tarus de fixare, adaptor priza de exterior (IP44)
 • Filme de proiectie BONUS: 1 film proiectie "La multi ani!" + 5 filme de proiectie COLOR
 • Accesorii BONUS: telecomanda si suport pentru interior
 • proiector de lumini 12W: cea mai mare putere dintre toate proiectoarele de lumini de sarbatoare existente pe piata! Proiectoarele de calitate inferioara au o putere de 4W (4 leduri x 1W) dar Proiectorul Halloween de la DecoCraciun are o putere de 12W (4 leduri x 3W). Aceasta putere inseamna proiectii clare de la distante mai mari!
 • proiectii luminoase pentru Haloween: Proiectorul de lumini contine sabloane pentru diferite ocazii si sarbatori. Pentru Haloween puteti proiecta pe cladiri fantome, vrajitoare, dovleac sau lilieci obtinand un decor "infricosator".
 • multiple proiectii intr-un singur proiector: pe langa sablonul de proiectie luminoasa de Haloween acest proiector mai contine inca 9 sabloane / filme de proiectie. Fiecare sablon de proiectie are propriul suport iar inlocuirea sablonului din proiector se face foarte usor! BONUS primiti sablonul unic cu proiectie "La multi ani!" si 5 sabloane color de proiectie!
 • proiectii luminoase pentru orice ocazie: Proiectorul de lumini DecoCraciun contine sabloane de proiectie pentru diferite ocazii. Craciun, Haloween, Anul Nou, Paste. Sunt incluse 10 sabloane de proiectie iar BONUS primiti un sablon special pentru clientii DecoCraciun: sablonul "LA MULTI ANI!" pe care-l puteti folosi la orice aniversare, onomastica sau zi de nastere, de Anul Nou, la nunti, majorate practic la orice petrecere.
 • Proiector cu motive de Haloween vrajotoare, dovleac, fantome
 • Sablon de proiectie "LA MULTI ANI!": conceput exclusiv pentru clientii DecoCraciun, acest sablon cu mesajul "LA MULTI ANI!" este unic pe piata! Mesajul "LA MULTI ANI!" inconjurat de stelute este adaptabil oricarei ocazii (nunta, majorat, aniversari,zi de nastere, onomastica, Anul nou etc) si oricarei petreceri.
 • proiectie cladire laser La multi ani proiector lumini Craciun
 • complet protejat pentru folosirea in mediul exterior: Carcasa proiectorului de lumini pentru Haloween este realizata din ABS + aluminiu si conceputa astfel incat componentele interioare sunt protejate de apa sau ninsoare (grad protectie IP65). Adaptorul la reteaua electrica este de asemenea conceput pentru utilizarea in mediul exterior (grad de protectie IP44)
 • telecomanda pornire / oprire si selectare program: Telecomanda inclusa permite pornirea si oprirea proiectorului sau selectarea programului de functionare: 4 ore sau 8 ore. Receptorul contine un led indicator pentru programul selectat: 4 ore (cu 20 ore pauza), led-ul indicator clipeste rar; la alegerea programului de 8 ore (cu 16 ore pauza) indicatorul de pe modului de receptie clipeste des.
 • program de functionare de 4 ore / 8 ore: "Proiectorul de lumini DecoCraciun" functioneaza in modul manual (il porniti si opriti cand doriti) sau automat (prin selectarea unui program de functionare). Cele doua programe de functionare automate permit pornirea si oprirea proiectorului de lumini cu led fara interventia dvs. Proiectorul de lumini cu led se porneste in fiecare zi la ora la care a fost selectat programul, functioneza pentru 4 sau 8 ore si apoi se opreste pentru o perioada de 20 sau 16 ore (in functie de programul selectat). Acest ciclu de pornire - functionare - oprire se reia in fiecare zi, de la aceeasi ora.

Principiu de functionare al proiectorului de Craciun DecoCraciun cu sabloane / pelicule de proiectie:


 • Proiectorul de Craciun DecoCraciun contine sabloane de proiectie pentru diferite momente ale anului
 • Fiecare sablon / pelicula de proiectie contine 4 elemente. Acestea se afla in permanenta miscare oferind dinamicitate proiectiei
 • Dimensiunea imaginilor proiectate depinde de distanta de proiectare! Proiectate de la distante mici, imaginile de pe peliculele de proiectie au dimensiuni reduse si vor acoperi o suprafata redusa. Crescand distanta de proiectare atat dimensiunea imaginilor proiectare cat si a spatiului acoperit creste! Claritatea se poate diminua o data cu cresterea distantei de proiectare si poate fi influentata de iluminarea mediului ambiant!
 • Suprafata acoperita de proiectie depinde de distanta de proiectare! Cu cat creste distanta dintre proiector si suprafata pe care se doreste proiectie cu atat creste si suprafata acoperita de proiectie.
 • In functie de dimensiunea cladirii / casei, design si spatiul disponibil pentru plasarea proiectorului este posibil sa aveti nevoie de mai multe proiectoare de lumini decorative. Efectul dramatic vazut in reclamele TV este obtinut prin folosirea mai multor proiectoare!
Proiector de lumini cu led proiectie "LA MULTI ANI!"
Conceput exclusiv pentru clientii DecoCraciun, primiti BONUS la Proiectorul de lumini Decocraciun sablonul / filmul de proiectie cu mesajul "LA MULTI ANI!" . Unic pe piata ca design, concept si mesaj acest sablon prezinta avantajul de a putea fi folosit la multiple ocazii: Anul Nou, zile de nastere, nunti si majorate etc. Iluminarea alba a proiectorului de lumini festive se potriveste oricarui eveniment: formal sau informal, corporate sau petrecere de familie.
proiector cu led laser star shower cu telecomanda
proiector lumini craciun laser star shower cu telecomanda
Proiector de lumini de Haloween si nu numai
"Proiectorul de lumini de Craciun DecoCraciun" contine filme / sabloane de proiectie cu tematica diferita. Astfel folosirea acestui proiector de lumini cu led nu este limitata la o singura perioada din an, el putand fi folosit pentru proiectii luminoase de Craciun (sunt disponibile 4 sabloane / filme de proiectie destinate Craciunului), Paste, Ziua Indragostitilor, Haloween etc. Unele sabloane / filme de proiectie au motive sau tematici neutre putand fi folosite in multiple perioade alea anului. De exemplu sabloanele cu stelute sau cel cu mesajul "LA MULTI ANI!" se pot folosi de Craciun, Anul Nou sau la diferite petreceri (zile de nastere, aniversari etc.)
Universal si adaptabil - diferite modele de proiectii luminoase
Avantajul de necontestat al acestui proiector cu lumini decorative este universalitatea. Datorita multiplelor filme / sabloane de proiectie schimbabile acest proiector de lumini cu led se poate folosi cu orice ocazie. Proiectiile realizate de ledurile albe se potrivesc oricarui decor aducand un plus de eleganta evenimentului dvs. Printre filmele de proiectie gasiti atat modele ce se potrivesc serbarilor scolare ( de Craciun, serbari de toamna / primavara etc) cat si modele potrivite evenimentelor corporate (stelute, fulgi de nea etc).
proiector led exterior laser star shower motion exterior
REVIEW
Tags #: proiector halloween, proiector laser halloween, proiector lumini halloween, proiector lumini decorative halloween, proiector lumini exterior halloween, proiector halloween vrajitoare, proiector halloween fantome

Proiector de lumini de Haloween pentru casa cu vrajitoare, fantome si dovleac. Proiector de lumini festive cu motive de Craciun si modele de fulgi de nea, stelute, inimioare. Proiector de lumini festive de Craciun 12W


PROIECTE IMPLEMENTATE