: Figurine de Craciun exterior - figurine gonflabile:

Figurina gonflabila de Craciun Om de zapada

Pret(cu TVA): 250 Lei
PRV: 400 Lei (-38%)
Stoc limitat

 • figurina gonflabila de Craciun om de zapada de exterior
 • decoratiuni exterioare de Craciun om de zapada gonflabil
 • decoratiuni de Craciun gonflabile pentru exterior
 • decoratiuni exterioare case craciun om de zapada
 • om de zapada gonflabil pentru exterior casa
 • ornament om de zapada de Craciun pentru exterior
 • decoratiuni de craciun 3D pentru exterior cu led


decoratiuni de craciun exterior

Figurina gonflabila de exterior Om de zapada 1,9m

Brand DecoCraciun eXclusiv
Cod produs AMS-2M-OZ
Inaltime 1,9m
Utilizare interior si EXTERIOR

Figurina gonflabila 3D de Craciun - Om de zapada pentru exterior:


 • Mod de functionare : Conectati adaptorul de retea electrica la figurina gonflabila Om de zapada . Ventilatorul incorporat umfla figurina si in acelasi timp aprinde beculetele care ilumineaza discret figurina. Figurina isi pastreaza forma in timpul in care adaptorul este conectat la retea. Greutatile aflata in partea de jos a figurinei asigura stabilitatea acesteia. In cazul utilizarii in mediul exterior, aceasta se poate fixa cu ajutorul urechilor aflate pe partea laterala a figurine pentru a asigura o mai buna stabilitate. La deconectarea de la reteaua electrica figurina isi pierde forma. Pentru a ocupa un spatiu de depozitare cat mai mic se recomanda evacuarea aerului ramas in interiorul figurinei.
 • inaltime 1,9m: figurina gonflabila Om de zapada de Craciun pentru exterior are inaltimea de 1,9m si este realizata dintr-o tesatura sintetica , un material rezistent si potrivit pentru utilizarea atat in mediul interior cat si in mediul exterior
 • figurina gonflabila cu ventilator incorporat: Omul de Zapada este gonflabil, prevazut cu ventilator (umfla si mentine forma figurinei. Aceasta isi pastraza forma cat timp adaptorul este conectat la retea)
 • iluminare discreta: in interiorul figurinei gonflabile de Craciun se afla cateva leduri albe care ofera lumineaza discret omul de zapada.
 • adaptor pentru reteaua electrica cu cablu de alimentare de 2m si grad de protectie pentru mediul exterior IP44
 • interior si exterior: aceasta figurina gonflabila se poate utiliza atat in interior cat si in exterior
 • nu ocupa spatiu la depozitare: desi are inaltimea de 1,9m aceasta figurina gonflabila de Craciun ocupa foarte putin spatiu de depozitare.
 • include elemente pentru fixare si ancorare atunci cand este folosit in mediul exterior
 • Imaginile prezentate in galeria foto sunt imagini reale ale produsului!

Decoratiune gonflabila de Craciun pentru petreceri si serbari
Figurina de Craciun este un decor potrivit pentru petrecerile copiilor sau pentru serbarile de la gradinita si cele scolare din ciclul gimnazial. Acest om de zapada gonflabil va completa decorul de iarna spre incantarea copiilor si parintilor
decoratiune de Craciun pentru exterior om zapada gonflabil
decoratiune de Craciun gonflabila pentru exterior
Decoratiune gonflabila de Craciun pentru interior si exterior
Decoratiunea de Craciun Om de zapada gonflabil se poate utiliza atat in interior cat si in exterior. In interiorul omului de zapada, la baza acestuia, se afla greutati care ii ofera stabilitate iar atunci cand se foloseste in exterior se recomanda ancorarea figurinei gonflabile. Elementele pentru ancorarea in pamant sunt incluse!
Adaptorul pentru reteaua electrica prezinta grad de protectie pentru utilizarea in mediu exterior (IP44) iar ventilatorul care umfla si mentine umflata figurina gonflabila prezinta protectie pentru temperaturi joase. Acesta se opreste automat cand temperaturile scad semnificativ (-15 grade) pentru a se reporni atunci cand acestea cresc peste aceasta valoare. Aceasta functie protejeaza ventilatorul prelungindu-i astfel durata de viata.
Ornament de Craciun 3D usor de asamblat si folosit
Aceasta decoratiune de Craciun pentru interior si exterior este usor de asamblat necesitand doar conectarea adaptorului de retea la ventilatorul inclus. Ventilatorul va umfla omul de zapada si ii va mentine forma atata timp cat adaptorul de retea este mentinut in priza. Dupa deconectarea adaptorului de la reteaua electrica omul de zapada isi pierde forma si aerul incepe sa fie evacuat din interiorul acesteia. In final, cand se doreste depozitare omului de zapada gonflabil, se va evacua tot aerul din interior iar decoratiunea de craciun va ocupa foarte putin spatiu de depozitate!
Omul de zapada gonflabil are in interior, la baza, greutati care ii ofera stabilitate. Pentru mediul exterior, omul de zapada gonflabile este prevazut cu un sistem de tarusi (inclus) care se vor infige in pamant pentru ancorare si un plus de stabilitate.

decoratiuni gonflabile de Craciun om de zapada de exterior
Galerie foto
om de zapada gonflabil pe terasa
Decor de Craciun pe terasa cu Om de zapada si turturi luminosi
om de zapada gonflabil si turturi luminosi
Om de zapada gonflabil

Imaginile prezentate sunt imagini REALE, neprelucrate, ale produselor comercializate de DecoCraciun primite de la clientii DecoCraciun.ro
Review
magazin online decoratiuni de craciun emag Iulian - 20 nov. 2016 Pregatiri de Sarbatori
Am primit Omul de Zapada si am inceput tiptil decorarea de sarbatori. Va trimit niste poze pt site cu terasa mea (atat am apucat sa decorez deocamdata). Copii adora omuletul, il oprim cu scandal seara :)). Omuletul de zapada va saluta fericit din curtea noastra. Salutari!
REVIEW





NE RECOMANDA