: Ghirlande luminoase solare exterior lampi solare gradina:

Instalatie lumini solare exterior leduri lumina calda si alimentare solara

Pret(cu TVA): 100 Lei
PRV: 125 Lei (-20%)
Plata in 3 rate fara dobanda
In curs de epuizare!

Se poate achizitiona prin SEAP/SICAP
 • instalatii luminoase solare cu led exterior Craciun
 • instalatii lumini exterior craciun baterii solare
 • instalatii luminoase de exterior cu led si panou solar
 • Instalatie lumini de Craciun cu led alb cald si incarcare solara
 • Instalatii exterior Craciun incarcare solara cu led alb cald


Alte variante disponibile:

instalatie solara leduri gradina instalatie lumini solare gradina instalatie solara led gradina exterior instalatie becuri solara instalatie solara brad
 • COD PRODUS: AMS-SOL-WW

 • Instalatie lumini solare de gradina cu leduri lumina calda:
 • 12m lungime ( din care 2m cablul de alimentare de la panoul solar)
 • 100 leduri lumina calda, 10cm distanta dintre leduri
 • 8 jocuri de lumini: iluminare continua (statica) si iluminare dinamica
 • cablu de culoare verde inchis
 • baterie reincarcabila solar DETASABILA (se poate inlocui)
 • senzor de luminozitate (pentru pornire si oprire automanta)
 • # instalatie lumini solare, instalatie solara lumini, instalatie leduri solare gradina, instalatie leduri incarcare solara

 • Instalatie solara de lumini cu leduri lumina calda si incarcare solara. Instalatie lumini solare de exterior cu alimentare de la panoul solar inclus.
 • 10m lungime + 2m cablul de alimentare de la panoul solar
 • 100 leduri lumina calda, 10cm distanta dintre leduri. Instalatie solara de exterior cu 100 LED-uri alb cald (leduri premium, diametru de 5mm, iluminare puternica, constanta si fara pierderi de intensitate)
 • 8 moduri de iluminare ( jocuri de lumini si inclusiv iluminare statica). Instalatie solara cu leduri alb cald jocuri de lumini (8 moduri de iluminare). Alte produse de calitate inferioara au maxim 2 moduri de iluminare (static si intermitent) dar aceasta instalatie de lumini cu LED are 8 moduri diferite de iluminare (mod static si jocuri de lumini)
 • Senzor de luminozitate inclus in panoul solar (controleaza pornirea/oprirea instalatiei de lumini in functie de luminozitatea din mediul ambiant). Panoul solar se fixeaza in pamant cu ajutorul tarusului inclus. Panoul solar este dotat cu un senzor de luminozitate care controleaza procesul de incarcare al bateriei si de pornirea instalatie de lumini cu LED. La lasarea intunericului (cand cantitatea de lumina este scazuta) senzorul de luminozitate porneste instalatia de lumini; aceasta va functiona pana in zori (sau pana la epuizarea energiei inmagazinate in baterie); in zori (cand cantitatea de lumina creste) senzorul de luminozitate intrerupe functionarea instalatiei de lumini cu LED si porneste procesul de producere si inmagazinare de energie.
 • baterie (acumulator de energie) premium: panou solar (fotovoltaic) care produce energia necesara pentru alimentarea instalatiei de lumini folosind energia captata de la soare. Pe timpul zilei energia produsa de panoul solar este inmagazinata in bateria inclusa in panoul solar. Bateria (acumulatorul de energie) are capacitatea de 800 mah.
 • # instalatie lumini solare gradina, lumini solare gradina, instalatie solara pom craciun, instalatii solare leduri, instalatie solara craciun

Instalatii solare cu leduri gradina exterior:

Despre utilizarea pe timp de iarna: instalatiile cu alimentare solara sunt dependente de energia soarelui. Performantele acestor instalatii solare de lumini cu led este redusa (sau chiar 0) in sezonul de iarna, in zilele cu nori, ploaie sau ninsoare. NU recomandam folosirea acestor instalatii solare de lumini ca sursa principala de iluminat festiv de Craciun! Cantitatea redusa de energie solara pe care o primesc in timpul sezonului rece precum si faptul ca se insereaza devreme vor duce la scurtarea semnificativa a perioadei de iluminare.
Indiferent de performantele ridicate ale panoului solar si de capacitatea de inmagazinare a bateriei, instalatia de lumini cu alimentare solara nu poate stoca mai multa energie solara decat cea furnizata de soare!
O atentie sporita trebuie acordata pozitiei panoului solar! Este posibil ca in functie de sezon sa fie necesara schimbarea locului in care plasati panoul solar pentru a beneficia de expunere solara maxima.
ghirlanda luminoasa instalatie solara cu leduri pentru exterior instalatie luminoasa cu leduri si panou solar

Te-ar mai putea interesa:

Instalatie luminoasa cu incarcare solara si LED alb cald
Aceasta instalatie de lumini cu LED alb cald si jocuri de lumini pentru exterior cu alimentare solara este alegerea potrivita pentru decoruri spectaculoase pentru gradina dvs. Folosind aceste instalatii de lumini cu panou solar scapati de grija cablurilor de prelungire si a prizelor de exterior. Aceste instalatii de lumini cu alimentare solara se pot plasa oriunde doriti dvs atata timp cat panoul solar este pozitionat intr-un loc insorit
instalatie de lumini cu leduri albe si alimentare solara
instalatie de lumini de exterior cu led alb si incarcare solara
Instalatie cu LED cu alimentare solara si jocuri de lumini
Instalatie de lumini cu LED alb cald si 8 moduri de functionare (iluminare statica sau jocuri de lumini) pentru a acoperi toate preferintele si nevoile. Daca in majoritatea cazurilor cea mai utilizata functie de iluminare este cea statica, nu trebuie ignorate momentele in care farmecul instalatiilor de lumini cu LED este dar de jocurile de lumini. Aniversarile si petrecerile copiilor organizate in aer liber sunt momentul perfect pentru folosirea jocurilor de lumini in detrimentul functie statice de iluminare.
Decor desavarsit cu instalatiile de lumini cu LED
Completati decorul din curtea si gradina dvs cu aceste instalatii de lumini cu LED si alimentare solara. Avantajul de necontestat al acestor instalatii luminoase cu incarcare solara este ca functioneaza automat si fara costuri. Se incarca automat de la soare in timpul zilei si se pornesc automat la lasarea intunericului; nu incarca factura de electricitate astfel ca au 0 costuri de functionare.
ghirlanda de lumini de exterior cu panou solar
Tags #: instalatie solara gradina, instalatie lumini solare, instalatii solare leduri, instalatie lumini solara, instalatie solara cu leduri

Instalatie solara gradina lumini solare cu leduri alb cald exterior 10m. Instalatie craciun alimentare solara cu 100 leduri alb cald si jocuri de lumini


NE RECOMANDA