: Ghirlande Luminoase 2020 Decoratiuni Craciun Exterior:

Ghirlanda luminoasa 10m cu LED alb si stelute de exterior

Revine pe stoc in OCTOMBRIE 2020!
 • instalatie pom craciun interior si exterior cu led alb efect stroboscopic
 • Instalatie lumini exterioare Craciun led alb efect flash stroboscopic
 • Instalatie de lumini pentru bradul de Craciun cu led de exterior
 • Instalatie brad de Craciun led alb efect flash stroboscopic de exterior
 • Instalatie luminoasa stelute de exterior pentru Craciun
 • Instalatie lumini exterioare craciun cu stelute led alb


decoratiuni de craciun exterior

Ghirlanda de lumini 10m cu LED alb si stelute pentru interior si exterior

Brand DecoCraciun eXclusiv
Cod produs AMS-10P-WS
Categorie Rezidential
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Lungime 10m + 1,5m cablul de alimentare
Interconectabil (prelungibil) DA
Tip / culoare iluminare LED / alb
Efecte iluminare Flash stroboscopic
Utilizare interior si exterior
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Ghirlanda de lumini cu LED alb pentru interior si exterior cu decor stelute:


 • Imaginile prezentate in galeria foto sunt imagini reale ale ghirlandei luminoase cu stelute. Vizualizati si prezentarea video a ghirlandei de lumini pentru interior si exterior cu stelute:
 • video iluminat festiv exterior
 • 10m + cablul de alimentare: ghirlanda de lumini pentru interior si exterior cu lungime de 10m + cablul de alimentare. Ghirlanda luminoasa este formata din 2 segmente de lumini, fiecare cu lungime de 5m, interconectate!
 • 2 segmente de lumini de 5m interconectate: ghirlanda de lumini cu LED alb si efect flash stroboscopic este formata din 2 segmente de lumini, fiecare cu lungime de 5m, interconectate. Lungimea totala a ghirlandei de lumini cu led-uri este de 10m (+ cablul de alimentare)
 • 100 led-uri albe ghirlanda de lumini cu LED este formata din 100 led-uri albe (80 led-uri albe statice si 20 led-uri albe efect flash stroboscopic); Distanta dintre led-uri este de 10cm
 • decor stelute ghirlanda de lumini pentru bradul de Craciun cu lungime de 10m contine 100 led-uri albe decorate cu stelute. Aceste stelute sunt realizate din material plastic, rezistent, maleabil, incasabil.
 • cablu negru PVC, dublu izolat, interior 100% cupru, grosime 2mm. Ghirlanda de lumini este realizata prin impletirea a 3 astfel de cabluri.
 • interconectabila: ghirlanda luminoasa cu led pentru interior si exterior cu lungime de 10m este obtinuta prin interconectarea a 2 segmente luminoase cu lungime de 5m. Fiecare segment luminos component este la randul sau interconectabil astfel ca se pot interconecta impreuna, pe acelasi cablu de alimentare, mai multe astfel de ghirlande de lumini cu lungime de 10m. Se obtine astfel un sir luminos cu lungime de 20m, 30m etc - multiplu de 10m. In mod identic, daca decorul necesita folosirea unei ghirlande de lumini de dimensiuni reduse, se poate deconecta cel de-al doilea segment luminos.
 • flexibilitate in decorare: aceasta ghirlanda de lumini formata din 2 segmente luminoase cu lungime de 5m ofera o mare flexibilitate in decorare. Puteti sa o interconectati cu o ghirlanda de lumini identica (pentru a obtine o lungime mai mare) sau dimpotriva, puteti sa deconectati un segment luminos daca doriti o lungime mai mica (pt brazi de craciun mici sau tuia cu inaltime redusa)
 • interior si exterior: ghirlanda de lumini cu led-uri albe si efect flash stroboscopic este conceputa pentru utilizarea in mediul exterior, fara insa sa aiba restrictii de utilizare in mediul interior. Cablul de alimentare ce insoteste aceasta ghirlanda de lumini are grad de protectie la mediul exterior (IP44).

Tuia cu ghirlande de lumini cu led si stelute
Pentru a decora tuia din imagine s-a folosit o ghirlanda de lumini cu led-uri albe si decor stelute cu lungime de 10m. Inaltimea acestuia este de aprox. 1,2m iar lungimea ghirlandei de lumini cu led si efect flash stroboscopic este potrivita pentru a-l decora in intregime.
Ghirlanda de lumini cu stelute iluminate cu led este interconectabila (prelungibila) astfel ca daca pentru decor este necesara o ghirlanda de lumini cu lungime mai mare se pot interconecta, folosind acelasi cablu de alimentare, mai multe ghirlande de lumini identice. Se obtine astfel un sir luminos cu lungime mai mare (20m, 30m etc), continuu, alimentat folosind o singura priza.
thuja tuia cu ghirlande luminoase de Craciun cu led alb si stele de exterior
Brad de Craciun impodobit cu ghirlande de lumini cu led si stelute
Ghirlanda de lumini cu LED pentru interior si exterior
Ghirlanda de lumini cu lungime de 10m si led-uri albe efect flash stroboscopic se poate utiliza in siguranta atat in interior cat si in exterior. Aceasta este realizata din cablu electric pvc cu grosime de 2mm, dublu izolat si interior 100% cupru. Ghirlanda de lumini este realizata prin impletirea a 3 astfel de cabluri electrice fiind rezistenta pentru utilizarea in mediul exterior. Cablu de alimentare este protejat pentru utilizarea in mediul exterior (grad de protectie IP44). Sistemul de interconectare (mufele) prezinta elemente de protectie pentru a impiedica patrunderea apei sau a prafului. LED-urile ghirlandei de lumini au iluminare puternica, constanta, fara pierderi de intensitate si au consum redus de energie.
Ghirlande lumini de Craciun cu LED si efect flash stroboscopic
Ghirlanda luminoasa cu lungime de 10m si led-uri albe decor stelute contine un numar impresionant de led-uri cu efect flash stroboscopic. 20% din totalul led-urilor sunt led-uri speciale, stroboscopice! Aceste led-uri clipesc intermitent conferind ghirlandei de lumini cu led si decor stelute dinamicitate
Instalatie luminoasa de Craciun cu led alb si decor stelute

ce

Produsul "Ghirlanda de lumini 10m cu led alb si stelute pentru interior si exterior" respecta standardele de siguranta si conformitate europene, germane si japoneze
Ghirlanda de lumini pentru bradul de Craciun pentru interior si exterior cu lungime de 10m interconectabila. Ghirlanda de lumini cu LED si efect flash stroboscopic cu stelute iluminare alba


NE RECOMANDA