: Instalatii de Craciun si Ghirlande luminoase instalatii lumini Craciun:

Instalatie luminoasa de Craciun 20m alb cald si jocuri de lumini interior si exterior

Pret(cu TVA): 160 Lei
PRV: 220 Lei (-28%)
Plata in 3 rate fara dobanda
Stoc limitat

Se poate achizitiona prin SEAP/SICAP
 • Instalatie brad de Craciun cu leduri alb cald
 • Instalatie electrica lumini de Craciun cu leduri
 • Instalatie luminite de Craciun cu leduri si jocuri de lumini
 • Instalatie luminoasa cu led de exterior
 • ghirlanda lumini decorative brad de craciun de exterior
 • ghirlanda lumini exterior led brad de craciun jocuri de lumini 20m interconectabila
 • instalatii lumini exterior craciun jocuri de lumini interconectabila
 • instalatii brazi craciun exterior led multicolor 20m interconectabil
 • ghirlande de lumini de craciun de exterior 20m leduri colorate jocuri de lumini
 • ghirlande de lumini de craciun de exterior leduri multicolore interconectabile


video iluminat festiv exterior

Instalatie luminoasa de Craciun cu 200 leduri alb cald

Cod produs AMS-20J-WW
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Categorie Rezidential
Lungime 20m + 1,5m cablul de alimentare
Tip / culoare iluminare LED / ALB CALD
Interconectabil (prelungibil) DA
Utilizare interior si EXTERIOR
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Instalatie luminoasa cu LED pentru impodobirea brazilor de Craciun:


 • 200 leduri cu jocuri de lumini: instalatie pentru bradul de Craciun cu 200 leduri alb cald(10cm distanta dintre leduri) si 8 moduri diferite de iluminare (static si 7 jocuri de lumini). Selector de jocuri de lumini cu protectie pentru mediul exterior IP67
 • instalatie luminoasa interconectabila: instalatie de lumini cu leduri cu posibilitate de interconectare (prelungire). Toate elementele de interconectare (mufele de prelungire) sunt incluse. Aveti nevoie doar de un segment identic (sau mai multe) pe care printr-un sistem usor de folosit il conectati la prima instalatie. Prin acest sistem de interconectare puteti sa impodobiti atat brazi de Craciun de dimensiuni reduse cat si brazii de Craciun de dimensiuni mari care necesita instalatii luminoase mai lungi.
 • fir negru, pvc superior dublu izolat grosime 2,2mm; instalatia de lumini este realizata prin impletirea a 5 astfel de fire (cabluri electrice) pentru o rezistenta sporita!
 • instalatie lumini exterior craciun cablu gros interconectabila
 • instalatie decorativa iluminare alb cald: instalatie luminoasa cu 200 leduri alb cald cu lungime de 20m.
 • instalatie pentru bradul de Craciun de interior si exterior: Aceasta instalatie luminoasa cu leduri alb cald a fost proiectata pentru exterior putand fi folosita fara nicio problema si in interior. Toate elementele componente ale instalatie de lumini sunt protejate pentru folosirea in mediul exterior: instalatia cu LED-uri si cablul de alimentare prezinta protectie IP44 iar selectorul de jocuri luminoase prezinta protectie IP67. Elementele de interconectare (mufele instalatiei luminoase) prezinta garnitura cauciucat si elemente care asigura etanseitatea conexiunii pentru ca praful si apa sa nu ajunga in interiorul conectorilor.
 • iluminare puternica si consum redus de energie: cele 200 leduri cu iluminare alb cald ofera o iluminare puternica si constanta (fara pierderi de intensitate) impreuna cu o durata de viata mult superioara becurilor clasice si un consum redus de energie.

REVIEW
R.G - dec. 2017 Recomand
Instalatia de brad cu 200 leduri lumina calda este de calitate, rezistenta si cu stralucire puternica. Recomand.
C.L - dec. 2017 Instalatie de Craciun de 20m
Am cumparat mai multe astfel de instalatii (6 mai exact). Au plusuri si minusuri. La plus e calitatea, firele groase, jocul de lumini de exterior, mufele de conectare care ajuta mult cand vrei sa decorezi ceva mare si ai nevoie de mai multe instalatii si lungimea de 20m. La minus e tot lungimea de 20m care este mult prea mare pentru copacei mici, brazi mici, arbusti. E un chin sa incerci sa pui 20m pe un brad de 1m. Cine vrea sa isi impodobeasca brazi de dimensiuni mici mai bine isi ia o instalatie mai scurta.
Instalatie luminoasa pentru brazi de lux


Ghirlandele luminoase cu led-uri alb cald sunt alegerea decoratorilor profesionisti pentru impodobirea brazilor de Craciun de lux. Prin simplitatea lor, instalatiile luminoase cu leduri alb cald pun in valoare decorul fara sa atraga toata atentia asupra iluminarii. Iluminarea alb cald creaza o imagine unitara, clasica si eleganta potrivita pentru cei care isi doresc brazii de Craciun cu un aspect luxos.
Instalatie luminoasa de exterior cu leduri
ghirlanda luminoasa leduri alb cald jocuri de lumini

Static sau jocuri de lumini?


Instalatia de lumini cu 200 leduri alb cald are 8 moduri de iluminare printre care si mod static, in care ledurile raman aprinse permanet. Puteti opta pentru acest mod de iluminare sau puteti alege unul dintre cele 7 jocuri de lumini, moduri de iluminare in care ledurile instalatiei luminoase se aprind si se sting dupa un program predefinit.
Selector de jocuri luminoase de exterior cu functie de memorie
Alegerea modului de iluminare dorit se face cu ajutorul selectorului de jocuri de lumini cu memorie. Acesta pastreaza ultimul mod de iluminare ales inainte de oprirea instalatiei de lumini astfel ca atunci cand reporniti instalatia luminoasa, acesta va lumina in modul selectat anterior. Astfel nu este nevoie ca de fiecare data cand porniti instalatia sa parcurgeti toate secventele luminoase pana ajungeti la cea dorita. De asemenea selectorul de jocuri de lumini este protejat pentru folosirea in mediul exterior, grad de protectie IP67.
instalatie pentru pomul de Craciun
Tags #: instalatii lumini brad craciun, instalatii luminoase craciun exterior, instalatie brad craciun led alb cald, instalatie pom craciun lumina calda

Instalatie de lumini 200 leduri alb cald 20m lungime interconectabila prelungibila pentru interior si exterior cu jocuri de lumini


NE RECOMANDA