: Instalatii Craciun exterior Turturi luminosi exterior Perdele lumini Craciun (PRO):

Instalatie brad Craciun 15m cu leduri albastre si leduri FLASH interconectabila

Revine pe stoc in OCTOMBRIE 2022!
 • ghirlanda lumini decorative led cu efect stroboscopic pentru exterior
 • Ghirlanda luminoasa de exterior pentru craciun cu led interconectabil
 • Ghirlanda luminoasa de exterior pentru craciun cu led interconectabil
 • Ghirlanda lumini decorative cu LED profesional exterior
 • Ghirlanda luminoasa cu LED pentru exterior gama profesionala interconectabila
 • Ghirlanda lumini exterioare de Craciun pentru pomul de Craciun
 • Instalatie electrica lumini exterioare case Craciun
 • Instalatii craciun exterior led led albastru profesional interconectabil efect flash stroboscopic
 • Instalatii lumini craciun exterior iluminat festiv profesional cu leduri efect flash stroboscopic
 • Instalatii exterior Craciun lumini cu led rosu si alb iluminat festiv craciun
 • Instalatii lumini craciun exterior iluminat festiv profesional cu leduri efect flash stroboscopic
 • Instalatii exterior Craciun lumini cu led albastru si alb iluminat festiv craciun


video iluminat festiv exterior

Ghirlanda de lumini cu LED pentru Craciun de exterior

Cod produs AMS-15R-BS
Categorie Instalatie LED profesionala
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Lungime 15m + 1,5m cablul de alimentare
Interconectabil (prelungibil) DA
Tip / culoare iluminare LED / albastru cu alb (flash stroboscopic)
Efecte iluminare Flash stroboscopic
Utilizare interior si EXTERIOR
Tip / culoare cablu cablu cauciucat dublu izolat / NEGRU
Nr interconectari posibile max 10 buc
Element prelungire disponibil (vezi produs)

Ghirlanda de lumini pentru exterior cu LED-uri, 15m interconectabila, gama profesionala de iluminat festiv de Craciun:


 • Imaginile prezentate in galeria foto sunt imagini reale ale ghirlandei luminoase pentru Craciun cu leduri albastre si efect stroboscopic. Vizualizati si prezentarea video a ghirlandei de lumini pentru Craciun cu lungime de 15m:
 • ghirlanda de lumini cu LED cu lungime de 15m + cablul de alimentare si sistem profesional de interconectare inclus. Cu ajutorul sistemului profesional de interconectare inclus lungimea ghirlandei de lumini cu LED-uri albastre si efecte flash stroboscopic se poate prelungi cu segmente identice pentru a obtine o lungime mai mare (30m, 45m, 60m etc - multiplu de 15m).
 • 100 LED-uri albastre si albe cu efect flash stroboscopic, profesionale, de exterior (duble ca dimensiuni si iluminare fata de ledurile standard) diamentru 7,2mm, distanta dintre leduri 15cm (80 leduri albastre statice si 20 leduri albe cu efect flash stroboscopic)
 • Ghirlanda de lumini de exterior pentru Craciun cu LED-uri cu iluminare puternica si consum redus de energie (ledurile consuma de trei ori mai putina energie decat becurile cu filament!). Din totalul ledurilor, 20% au efect de flash stroboscopic (sunt leduri speciale care clipesc intermitent). Numarul mare de led-uri speciale cu efect flash stroboscopic contribuie semnificativ la efectul luminos spectaculos al acestor ghirlande de Craciun cu lumini decorative
 • ghirlanda profesionala de Craciun cu fir gros, negru, cablu cauciucat dublu izolat, diametru 3,3mm si interior 100% cupru. Lungimea cablului de alimentare este de 1,5m iar adaptorul pentru reteaua electrica are protectie pentru utilizarea in mediul exterior IP44
 • ghirlanda de lumini pentru exterior profesionala din gama de iluminat festiv profesional pentru Craciun DecoCraciun eXclusiv - disponibila numai online pe site-ul nostru! Gama DecoCraciun Exclusiv cuprinde instalatii luminoase, turturi luminosi, perdele de lumini etc reprezentand o gama de succes disponibila in Romania inca din 2010.
 • ghirlanda de lumini de exterior pentru Craciun interconectabila (prelungibila) cu sistem profesional de interconectare ce permite conectarea impreuna, pe acelasi cablu de alimentare, a mai multor segmente identice de lumini cu LED. Fiecare nou segment luminos se adauga la finalul segmentului precedent rezultand un sir continuu de lumini cu led alimentate printr-un singur cablu de alimentare. Se elimina astfel necesitatea prizelor suplimentare atunci cand se doreste utilizarea mai multor instalatii de lumini cu led pe acelasi brad de Craciun
 • ghirlanda luminoasa profesionala pentru Craciun pentru exterior (IP44). Aceasta instalatie de lumini cu LED este special realizata pentru mediul exterior folosindu-se la iluminatul festiv stradal de sarbatori. Ghirlanda profesionala de Craciun este realizata cu cablu cauciucat dublu izolat iar adaptorul si sistemele de conectare sunt protejate pentru exterior.
 • instalatie luminoasa profesionala de Craciun cu leduriGhirlanda cu leduri de craciun interconectabila cu sistem usor de conectare inclus. Se pot conecta mai multe sectiuni identice pentru a forma un sir continuu de lumini cu LED (avand o lungime de 30m, 45m, 60m etc - multiplu de 15), conectat la reteaua electrica intr-un singur capat.

Ghirlande luminoase de Craciun cu leduri pentru exterior 15m interconectabile

Ghirlanda de lumini pentru exterior 15m interconectabila!
Ghirlanda de lumini cu LED-uri albastre si efect flash stroboscopic pentru exterior, cu lungime de 15m, interconectabila (prelungibila). Ghirlanda de lumini de exterior cu sistem profesional de interconectare inclus! Fiecare ghirlanda de lumini cu LED contine mufe de interconectare (prelungire) si se poate prelungi cu segmente identice pentru a obtine un sir continuu de lumini conectate la priza printr-un singur cablu de alimentare. Se pot conecta impreuna 2, 3 sau mai multe segmente de lumini cu lungimea de 15m obtinandu-se o ghirlanda de lumini cu leduri albastre cu lungime de 30m, 45m etc - multiplu de 15m.
Ghirlanda de lumini cu LED pentru exterior este ideala pentru decorarea copacilor! In imagine, pentru decorarea copacului, s-au folosit ghirlande de lumini de exterior cu LED-uri albastre si efect flash stroboscopic si turturi luminosi cu led-uri efect ninsoare pentru exterior. Pentru ca acest copac are dimensiuni considerabile s-a folosit un numar de 3 ghirlande de lumini cu led interconectate astfel ca pentru functionarea lor s-a folosit un singur cablu de alimentare
copac iluminat cu ghirlande luminoase de exterior si turturi efect ninsoare
Brad de Craciun impodobit de primarie cu ghirlande de lumini cu led
Ghirlanda de lumini pentru Bradul de Craciun de exterior
Ghirlandele luminoase de Craciun pentru exterior cu LED-uri albastre si efect flash stroboscopic contin 20% led-uri speciale (stroboscopice) care creaze efectul luminos deosebit. Aceste ghirlande de lumini pentru exterior au lungimea de 15m fiind interconectabile ceea ce le permite sa fie utilizate pentru impodobirea brazilor de Craciun de dimensiuni mari.
Bradul de Craciun din imagine este impodobit cu ghirlande de lumini cu led-uri albastre si efect flash. Bradul de Craciun din fata primariei are o inaltime considerabila apropiata de cea a cladirii si de aceea s-au folosit 20 de ghirlande de lumini pentru exterior
Ghirlande profesionale de lumini de Craciun cu LED pentru exterior
Ghirlanda de lumini pentru exterior realizata din cablu gros, cauciucat, dublu izolat, cu interior 100% cupru si led-uri profesionale cu iluminare puternica.
Ghirlanda de lumini de exterior cu LED-uri albastre si lungime 15m face parte din gama profesionala de iluminat festiv de exterior DecoCraciun eXclusiv, gama comercializata exclusiv online pe site-ul nostru si care cuprinde ghirlande luminoase de Craciun calitate premium!

instalatii profesionale de Craciun cu LED calitate premium
Review
R.P - nov. 2017 Siraguri luminoase cu leduri albastre de exterior
Sunt multumit de siragurile luminoase primite. Abia astept sa le folosim. Sa aveti bafta la vanzari!
B.L - dec. 2014 Tricolor din instalatii de Craciun
M-am inspirat de pe site si am refacut pe un brad tricolorul din beculete de Craciun. La anul revin sa mai comand ca mai am brazi. Sarbatori fericite!
Produse similare

Ghirlande luminoase cu leduri profesionale de exterior

Tags #: instalatii lumini craciun exterior, instalatii profesionale craciun, instalatii craciun led, instalatii brazi de Craciun, instalatii luminoase Craciun exterior, instalatie brad craciun exterior, ghirlande lumini decorative craciun led, instalatii decor craciun exterior, ghirlanda luminoasa brad craciun, ghirlanda lumini craciun exterior, ghirlanda lumini exterior craciun, ghirlanda pom craciun led exterior, instalatii lumini craciun exterior

Instalatii luminite Craciun led exterior pentru bradul de Craciun cu lungime de 15m interconectabile prelungibile. Instalatii luminoase exterior craciun cu leduri albastre si efect flash stroboscopic


NE RECOMANDA