...
: Ghirlande Luminoase 2024 Decoratiuni Craciun Exterior:

Instalatie de lumini de Craciun 15m leduri alb-cald si albe gama profesionala

210 Lei
(prp 240 Lei)
Stoc limitat

Se poate achizitiona prin SEAP/SICAP
 • Instalatie brad de Craciun cu led de exterior
 • Instalatie profesionala iluminat festiv stradal de Craciun
 • Instalatie pom de Craciun cu led efect flash stroboscopic
 • Instalatie luminoasa de exterior cu led alb cald efect flash
 • Instalatie lumini de Craciun interconectabila de exterior
 • Instalatie profesionala cu led de Craciun pentru exterior
 • Instalatie profesionala brad de Craciun cu LED
 • Instalatii craciun exterior led lumina cald efect flash stroboscopic
 • Instalatii lumini craciun exterior iluminat festiv profesional
 • Instalatii exterior Craciun lumini cu led alb cald iluminat festiv craciun


video iluminat festiv exterior

Instalatie brad de Craciun 15m cu led-uri alb cald si efect flash stroboscopic

Cod produs AMS-15R-WWS
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Categorie Instalatie profesionala
Lungime 15m + 1,5m cablul de alimentare
Interconectabil (prelungibil) DA
Tip / culoare iluminare LED / alb cald cu flash alb rece
Efecte iluminare Flash stroboscopic
Utilizare interior si EXTERIOR
Tip / culoare cablu cablu cauciucat dublu izolat 3,3mm/ NEGRU
Nr interconectari posibile max 10 buc
Element prelungire disponibil (vezi produs)

Instalatie profesionala de lumini decorative de Craciun cu led alb cald si efect flash stroboscopic pentru exterior:


 • Imaginile prezentate in galeria foto sunt imagini reale ale instalatiei de lumini cu led-uri alb cald si efect flash stroboscopic din gama profesionala de iluminat festiv de Craciun. Vizualizati si prezentarea video a instalatiei luminoase cu leduri pentru exterior:
 • POZA REALA a produsului: stecher de EXTERIOR, cablu gros, cauciucat, dublu izolat!
 • Instalatie profesionala iluminat festiv stradal de Craciun
 • lungime sirului luminos cu leduri este de 15m ( cu posibilitate de prelungire - interconectand mai multe bucati puteti obtine lungimi de 30m, 45m, 60m etc.)
 • sistem de interconectare (prelungire) inclus - sistem profesional ce permite conectarea mai multor segmente luminoase de instalatii luminoase cu led si alimentarea acestora dintr-o singura sursa; Acest sistem include toate protectiile necesare pentru folosirea in mediul exterior
 • 100 LED-uri profesionale (duble ca dimensiuni si iluminare fata de ledurile standard) diamentru 7,2mm, distanta dintre leduri 15cm (80 leduri alb cald statice si 20 leduri albe cu efect flash stroboscopic)
 • leduri cu iluminare puternica, alb cald si albe cu efect flash stroboscopic si consum redus de energie. Ledurile consuma de trei ori mai putina energie decat becurile cu filament
 • cablu gros negru, cablu cauciucat dublu izolat, interior 100% cupru, diametru 3,3mm
 • instalatie brad de craciun interconectabila (se pot conecta mai multe sectiuni identice pentru a forma un sir continuu de lumini cu LED)
 • lungimea cablului de alimentare este de 1,5m iar adaptorul pentru reteaua electrica are protectie pentru utilizarea in mediul exterior IP44
 • instalatie luminoasa de craciun cu leduri alb cald si leduri efect flash - un produs DecoCraciun Exclusiv
 • instalatie luminoasa pentru Craciun utilizabila interior/exterior (IP44). Aceasta instalatie de lumini este special creata pentru mediul exterior folosindu-se la iluminatul festiv stradal de sarbatori. Produs de craciun realizat cu cablu cauciucat dublu izolat, adaptorul si sistemele de conectare protejate pentru exterior.
 • turturi de lumini interconectabiliInstalatie cu leduri de craciun interconectabila cu sistem usor de conectare inclus. Se pot conecta mai multe sectiuni identice pentru a forma un sir continuu de lumini cu LED (avand o lungime de 30m, 45m, 60m etc - multiplu de 15), conectat la reteaua electrica intr-un singur capat.

Ghirlanda luminoasa de exterior cu leduri alb cald si efect flash stroboscopic

Instalatie profesionala de Craciun pentru exterior
Instalatie de lumini de Craciun cu led-uri alb cald si efect flash stroboscopic pentru exterior din gama profesionala de iluminat festiv de Craciun - DecoCraciun eXclusiv. Aceasta instalatie luminoasa de exterior cu lungime de 15m este conceputa pentru utilizarea in mediul exterior in cadrul decorarilor profesionala de sarbatori pentru spatii publice sau rezidentiale. Realizata din materiale de inalta calitate, cu led-uri mari si cablu gros (cauciucat, dublu izolat, cu interion 100% cupru) aceasta instalatie de Craciun pentru exterior face fata cu succes provocarilor iernii: vant, ninsoare, viscol, bruma etc! Toate elementele componente (led-uri, cabluri, sistem de interconectare, cablu de alimentare) sunt concepute pentru utilizarea in mediul exterior.
Instalatie de lumini pentru exterior cu leduri alb cald si efect flash stroboscopic
instalatie pom de Craciun cu leduri pentru exterior
Instalatie de lumini cu efect flash stroboscopic
Instalatie de lumini pentru Craciun cu led-uri alb cald si efect flash stroboscopic obtinut datorita led-urilor speciale, stroboscopice, cu iluminare alb rece. Instalatia de lumini cu led-uri din gama profesionala de iluminat festiv DecoCraciun eXclusiv contine un numar impresionant de led-uri speciale flash stroboscopic. 20% din totalul led-urilor sunt stroboscopice iar efectul vizual obtinut este spectaculos: led-urile flash stroboscopic sunt led-uri care clipesc intermitent oferind dinamicitate si stralucire suplimentare instalatiei de lumini cu led-uri pentru exterior
Instalatie interconectabila de lumini pentru Craciun
Instalatia luminoasa cu leduri alb cald si efect flash stroboscopic din gama profesionala DecoCraciun eXclusiv este interconectabila (prelungibila): se pot conecta impreuna, pe acelasi cablu de alimentare, mai multe segmente identice de siruri luminoase pentru a obtine o instalatie de lumini de lungime mai mare (30m, 45m etc - multiplu de 15m). Fiecare nou segment de lumini cu led se adauga la capatul precedentului, segmentele luminoase fiind deja prevazute cu elementele necesare interconectarii (mufe de interconectare). Sistemul de interconectare al instalatiilor profesionale din gama DecoCraciun eXclusiv este usor de folosit si nu presupune echipamente suplimentare.
instalatie profesionala de Craciun pentru exterior
Review
I.J - nov. 2017 Instalatii de Craciun de exterior cu led
Suntem multumiti de instalatiile cumparate de la dvs. Am fost reticient la inceput datorita pretului dar fiind satul sa incerc "ieftinaturile" am riscat. Si nu imi pare rau. Produsele sunt exact asa cum le descrieti pe site si chiar daca unele amanunte nu par interesante cand le citesti atunci cand ai produsul in mana iti dai seama ca este un amanunt important. Familia J va multumeste si va asigura ca ati castigat un client fidel. Iubim Craciunul si luminitele de Craciun iar acum stim unde sa venim cand avem nevoie. Succes la vanzari.
M.B - nov. 2017 Recomanda numai pentru exterior
Am luat si eu cateve instalatii profesionale cu leduri lumina calda de 15m. Sunt foarte multumit de ele dar nu le recomand pentru interior. Nu am incercat dar nu imi pot imagina cum le-as putea aranja pe un brad mic de interior.
A.H - dec. 2014 Sir luminos cu leduri albe si flash
Inca o achizitie reusita. Se potriveste de minune cu turturii de lumini de anul trecut. Bravo!
I.K - nov. 2014 Instalatie cu lumini pentru exterior
Imi place. E mai frumos decat in poze.
Produse similare

Ghirlande luminoase cu leduri profesionale de exterior

Tags #: instalatii craciun exterior, instalatii luminoase craciun exterior, instalatii profesionale craciun exterior, ghirlanda luminoasa exterior, ghirlanda luminoasa led, ghirlanda luminoasa gradina, ghirlande luminoase led alb cald, ghirlanda luminoasa led alb cald, ghirlande luminoase leduri alb calda, ghirlanda luminoasa interconectabila exterior, ghirlande luminoase profesionale exterior, ghirlanda luminoasa leduri alb cald flash

Instalatie luminoasa profesionala pentru iluminat festiv si stradal de sarbatori de Craciun cu leduri profesionale albe si efect flash. Ghirlanda luminoasa de exterior interconectabila prelungibila profesionala


PROIECTE IMPLEMENTATE