: Ghirlande Luminoase 2021 Decoratiuni Craciun Exterior:

Instalatie luminoasa de exterior 15m leduri colorate cu flori de cires

Pret(cu TVA): 160 Lei
PRV: 220 Lei (-28%)
In curs de epuizare!

Se poate achizitiona prin SEAP/SICAP
 • ghirlanda luminoasa exterior craciun leduri colorate 15m interconectabil
 • ghirlanda luminoasa craciun leduri colorate exterior jocuri lumini
 • ghirlanda luminoasa pom de Craciun cu leduri interior si exterior
 • ghirlanda luminoasa cu leduri de craciun jocuri de lumini de exterior
 • ghirlanda luminoasa brad de Craciun cu leduri sirag luminos led multicolor
 • ghirlanda luminoasa de exterior 15m interconectabila
 • ghirlande luminoase cu flori si leduri de exterior
 • ghirlanda de lumini pentru craciun leduri colorate
 • ghirlanda pentru bradul de craciun cu leduri multicolore
 • ghirlanda luminoasa de Craciun leduri multicolore
 • ghirlanda luminoasa cu leduri si flori terasa si gradina


video iluminat festiv exterior

Ghirlanda luminoasa de exterior 15m lungime cu leduri multicolor si flori de cires

Cod produs AMS-15J-MF
Categorie Rezidential
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Lungime 15m + cablul de alimentare IP44
Tip / culoare iluminare LED / multicolor cu decor floare
Efecte luminoase DA / jocuri de lumini
Interconectabil DA
Utilizare interior si exterior
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Ghirlanda de lumini cu leduri multicolore si decor flori, interconectabila, de interior si exterior:


 • ghirlanda luminoasa cu decor flori de cires: ghirlanda de lumini de interior si exterior cu 100 flori multicolore iluminate de 100 leduri colorate. Distanta dintre leduri este de 15cm; ghirlanda luminoasa cu 100 leduri (5mm diametru) cu iluminare puternica, multicolora si consum redus de energie. Ornamentele sunt realizate din material plastic maleabil (siliconic), rezistent, care nu se fisureaza si crapa.
 • led MULTICOLOR si cablu NEGRU: ghirlanda luminoasa robusta, realizata cu cablu PVC superior (dublu izolat, grosime 2,2mm/ fir x 5 fire, interior 100% cupru) si LED-uri multicolore cu iluminare puternica si constanta (fara pierderi de intensitate). Materialele de calitate folosite la realizarea acestei ghirlande de lumini asigura o durata de viata prelungita putand folosi ghirlanda de lumini atat pe perioada iernii cat si vara.
 • ghirlanda luminoasa cu led interconectabila: lungimea ghirlandei luminoase cu leduri multicolore este de 15m. Aceasta ghirlanda de lumini este interconectabila fiind prevazuta cu mufe de interconectare (prelungire). Se pot conecta impreuna, in serie, una dupa alta, mai multe astfel de instalatii de lumini identice, pentru a realiza un sir continuu de lumini cu lungimea dorita (30m, 45m etc - multiplu de 15m). Se obtine astfel o ghirlanda de lumini cu lungimea potrivita proiectului dvs. dar alimentata printr-un singur cablu de alimentare (deci nu aveti nevoie de prize suplimentare) si controlata prin acelasi selector de jocuri de lumini (ceea ce inseamna ca toate ledurile se vor aprinde deodata si vor lumina in acelasi mod, acelasi joc de lumini)
 • 8 functii luminoase si selector de jocuri de lumini cu memorie: ghirlanda de lumini cu leduri multicolore si decor flori are 8 functii luminoase (8 moduri diferite de iluminare) care se pot alege cu ajutorul selectorului de lumini inclus. Selectorul de lumini are functie de memorie pastrand activa ultima selectie facuta. Astfel, la o noua pornire a ghirlandei de lumini, aceasta va lumina in acelasi mod ales anterior. Il puteti pastra sau modifica, dupa cum doriti. Avantajul acestei functii de memorie este de necontestat in cazul in care preferati un anumit mod de iluminare deoarece nu sunteti nevoiti sa il selectati de fiecare data cand prorniti ghirlanda de lumini
 • interior si exterior: ghirlanda de lumini conceputa pentru exterior cu cablu de alimentare si selector de jocuri de lumini protejate pentru folosirea in mediul exterior. Selectorul de jocuri de lumini este inchis ermetic prevenindu-se astfel patrunderea apei, prafului, ninsorii si prezinta un grad de protectie IP67. Mufele de interconectare prezinta elemente de protectie care previn desfacerea conexiunilor si in acelasi timp le protejeaza pentru a se folosi in siguranta in mediul exterior.

REVIEW
G.E - dec. 2017 OK
Am cumparat mai multe ghirlande luminoase cu leduri si decor flori. Toate functioneaza asa cum trebuie si sunt de calitate. Mufele de conectare sunt foarte utile. Am impodobit cu aceste ghirlande niste copaci de dimensiuni mai mari si am folosit 2 respectiv 3 instalatii. Am vrut sa obtin un decor ca in filmele americane de Craciun, cu luminite multe. Le-am interconectat si am scapat de bataia de cap cu prelungitoare si improvitatii. Mufele se conecteaza usor si totul arata curat, ordonat asa cum imi doream. Eu zic ca ne auzim la anul pentru completari. Copacii vor creste si vreau sa ii impodobesc si mai des.
L.P - nov. 2017 Ghirlanda cu floricele de exterior
Imi place ghirlandele de luminite pe care le-am cumparat. Floricele sunt mari, mai mari decat ma asteptam. Am pus provizoriu o ghirlanda cu florice pe pe un copacel in curte si schimba total aspectul lui. Cred ca o sa o folosesc si vara
Ghirlanda luminoasa cu flori multicolore de exterior
Ghirlanda luminoasa cu leduri multicolore si decor flori cu lungime de 15m pentru interior si exterior. Aceasta ghirlanda de lumini cu leduri se poate folosi atat in interior (spatii inchise, fara expunere la intemperii) cat si in mediul exterior ghirlanda fiind conceputa cu o serie de elemente speciale pentru utilizarea in mediul exterior. Cablul de alimentare prezinta stecher cu protectie IP44 pentru exterior. Acesta este singurul recomandat pentru utilizarea in mediul exterior si care poate fi folosit si in interior. El se recunoaste usor datorita partii rotunde din jurul conectorilor. Adaptorul pentru interior (care NU trebuie folosit sub nicio forma in mediul exterior, vezi imaginea marcata cu X) este plat in zona conectorilor!
ghirlanda lumini de Craciun cu leduri multicolore de exterior
ghirlanda luminoasa craciun interconectabila interior si exterior
Ghirlanda lumini cu led si jocuri de lumini
Selectorul pentru jocurile de lumini ale ghirlandei de lumini cu led si floricele este destinat utilizarii in mediul exterior fiind inchis ermetic. In imagine puteti observa diferentele dintre selectorul de jocuri de lumini pentru interior (marcat cu X) si cel pentru exterior. Ca masura suplimentara de siguranta butonul de selectie al jocului de lumini prezinta un invelis exterior cauciucat. O alta diferenta majora este in zona in care cablurile ghirlandei luminoase intra in selectorul de jocuri de lumini (cel pentru exterior fiind conceput pentru a nu permite patrunderea apei, prafului, ninsorii etc).
Ghirlanda luminoasa cu led pentru orice sezon, interior sau exterior
Ghirlanda de lumini cu flori iluminate cu leduri multicolore se poate utiliza atat in interior cat si in exterior, atat iarna cat si vara. Este o ghirlanda luminoasa cu leduri multicolore potrivita pentru orice sezon. La fel de spectaculoasa atat iarna cat si vara aceasta ghirlanda de lumini cu leduri este perfecta pentru terasa sau foisorul din gradina dvs.
ghirlanda lumini de craciun led exterior terasa si gradina
Tags #: ghirlanda de lumini de Craciun cu led, ghirlanda luminoasa exterior craciun, ghirlanda luminite craciun, ghirlanda lumini exterior terasa si gradina, ghirlanda lumini brad craciun, ghirlanda de brad cu jocuri de lumini, ghirlanda de brad cu leduri colorate, ghirlande de lumini cu flori de cires

instalatii electrice craciun, decoratiuni de craciun cu leduri, siruri si ghirlande impodobire si decorare copaci, impodobirea bradului de craciun, perdele si turturi luminosi cu leduri, siruri de lumini interconectabile. Ghirlande luminoase cu leduri colorate pentru exterior


NE RECOMANDA