...
: Instalatii Craciun exterior gama profesionala:

Instalatie turturi luminosi exterior leduri albe efect ninsoare

450 Lei
(prp 600 Lei)
Stoc limitat

Se poate achizitiona prin SEAP/SICAP
 • turturi luminosi leduri curgatoare efect ninsoare exterior
 • turturi luminosi exterior leduri albe efect ninsoare
 • instalatie luminoasa turturi luminosi leduri efect ninsoare
 • instalatie luminoasa turturi luminosi leduri efect ninsoare
 • instalatie luminoasa turturi luminosi leduri efect ninsoare
 • instalatie luminoasa turturi luminosi leduri efect ninsoare
 • turturi luminosi led efect ninsoare interconectabili de exterior
 • instalatii turturi luminosi efect ninsoare leduri albe curgatoare
 • instalatii turturi luminosi leduri albe efect ninsoare 50cm
 • instalatii lumini craciun exterior turturi luminosi efect ninsoare
 • turturi luminosi leduri albe smd efect ninsoare leduri curgatoare
 • turturi luminosi efect ninsoare leduri curgatoare exterior


video iluminat festiv exterior

Turturi luminosi exterior efect ninsoare leduri albe curgatoare

Cod produs AMS-SNF50
Garantie 1 an garantie + 1 an extragarantie GRATUIT
Lungime 6m + 1m cablul de alimentare
Accesoriu optional Cablu de prelungire de 3m pentru alimentare (vezi produs)
Inaltime tub luminos 50cm
Tip / culoare iluminare 600 LED uri curgatoare/ alb rece
Interconectabil (prelungibil) DA
Utilizare interior / EXTERIOR
Tip / culoare cablu cablu pvc dublu izolat / NEGRU

Turturi luminosi led efect ninsoare set 10 tuburi inaltime de 50cm si leduri albe curgatoare:


 • imagini reale: Imaginile prezentate in galeria foto sunt imagini reale ale turturilor luminosi cu leduri efect ninsoare cu inaltime de 50cm! Urmariti si video demonstrativ al produsului pentru a observa efectul luminos al turturilor luminosi cu leduri curgatoare:
 • Turturi luminosi de exterior pentru Craciun cu lungime de 6m (+cablul de alimentare): 10 tuburi cu led-uri albe si efect de ninsoare (leduri curgatoare), distanta dintre tuburile luminoase cu led este de 60cm
 • set 10 tuburi luminoase cu inaltime de 50cm cu leduri albe efect ninsoare
 • Turturi luminosi cu 600 leduri albe efect ninsoare, iluminare alb gheata; fiecare tub luminos contine un numar de 60 leduri dispuse pe ambele fete pentru vizualizare 360 grade.
 • Tuburile luminoase cu leduri curgatoare contin placa chip cu led-uri pe ambele parti - fata/verso (placa chip NU este simpla, perforata, cu un singur sir de led-uri!)
 • Cablul instalatie luminoase este de culoare neagra si include sistemele/ mufele de interconectare (prelungire).
 • Voltaj redus, alimentare prin transformator de exterior IP44
 • Instalatia luminoasa tip turturi luminosi cu led-uri efect ninsoare este interconectabila (prelungibila). Contine toate elementele (mufele) necesare conectarii cu un alt set identic. Se pot conecta impreuna max. 4 seturi de turturi luminosi cu led alimentate printr-un singur transformator (max 2400 leduri)

REVIEW
M.F - nov. 2018 Turturi exterior efect ninsoare
Am cumparat anul trecut o instalatie cu turturi efect ninsoare. Am tot avut astfel de instalatii, mai scumpe sau mai ieftine, toate insa cu aceasi problema: conexiunea tuburilor la cablul principal. Pe acolo intra apa si instalatiile se stricau. Din pacate sunt unele "magazine" online care te expedieaza cand le reclami defectul acesta pe motiv ca a ajuns apa la ele!?!
Turturii luminoasi cumparati de aici (cod AMS-SNF50) mi-a rezolvat exact problema cu infiltratiile de apa. Conexiunea cablului cu tubul este sigilata si apa nu patrunde. A rezistat fara probleme anul trecut ceea ce m-a facut sa revin si anul acesta. Sunt un cunoscator al produselor de acest gen si prefer sa dau un ban in plus pentru calitate. Oricum pretul este ok raportat la calitate si numarul de leduri (600). Pentru cei care vor sa fie informati trimit si o poza cu conexiunea sigilata.
R. F - nov. 2017 Instalatie turturi luminosi efect ninsoare
Am cumparat pentru pensiunea familiei mele 4 seturi de turturi luminosi cu leduri si efect de ninsoare. Le-am conectat doua cate doua si am decorat cu ele doi copaci din gradina pensiunii. Nu reusesc sa fac niste poze clare sa vi le trimit dar decorul pe care l-am realizat este de nota 10! Va sugerez sa recomandati clientilor sa nu se zgarceasca si sa isi puna mai multe seturi daca au copaci mai mari. Nu se compara cum arata cu 1 set si cum arata cu 2! Pacat, mare pacat ca nu imi reusesc pozele.
M.V - nov. 2017 Turturi luminosi cu leduri curgatoare
Sunt client fidel, ma stiti deja. Acum am de la dvs. turturi luminosi cu efect de ninsoare pe diferite dimensiuni: de 20cm si de 50cm. Turturii luminosi de 20cm ii am cred ca din 2012 si inca functioneaza ca la inceput nu au nici macar 1 led defect. I-am folosit pe balcon pana acum dar anul acesta ii mut pe brad iar pe balcon pun turturii luminosi de 50cm. Am un balcon de aproape 3m asa ca imi ajunge sa dublez instalatia asta cu turturi cu leduri curgatoare. Ca intotdeauna va recomand prietenilor si vecinilor!
Turturi luminosi cu led-uri efect ninsoare
Instalatie de Craciun cu efect deosebit de ninsoare datorat celor 600 led-uri albe plasate in 10 turturi cu inaltime de 50cm (60 led-uri/ turtur). Led-urile sunt amplasate fata/verso pe placa cu chip ce controleaza automat secventa de iluminare pentru a obtine efectul de ninsoare
turturi luminosi cu leduri albe efect ninsoare pentru exterior
Instalatie de Craciun pentru exterior cu turturi luminosi
Turturi luminosi de exterior cu leduri curgatoare
Instalatie luminoasa de Craciun cu led-uri albe proiectata pentru utilizarea in mediul exterior. Turturii luminosi cu led-uri sunt conectati printr-un cablu cu socluri turnate, 100% etansate. Ploaia, praful sau zapada nu pot patrunde in interiorul turturilor acestia sunt 100% protejati printr-o inchidere ermetica.
Elemente de interconectare incluse 100% pentru exterior
Cu un sistem simplu de utilizat dar in acelasi timp 100% proiectat pentru mediul exterior, aceasta instalatie luminoasa de Craciun va permite sa va bucurati de efectul ei magic de ninsoare ferindu-va in acelasi timp de clasicele batai de cap: instalatie luminoasa prea scurta, prizele asezate in locuri greu accesibile etc. Puteti interconecta mai multe instalatii luminoase identice! Folosind un singur alimentator si o singura priza, puteti conecta impreuna pana la 4 seturi de turturi luminosi cu efect ninsoare formand un sir luminos, continuu, de max 24m (4 set x 6m), de turturi luminosi cu leduri curgatoare.
turturi luminosi interconectabili de exterior
ghirlanda luminoasa turturi luminosi leduri albe exterior
600 led-uri fata verso vizualizare 360 grade
Instalatie luminoasa de exterior cu 600 leduri albe (iluminare alb rece) si consum redus de energie! Functionand alimentate de un transformator de 12V (inclus) consumul aceste instalatii este redus in ciuda numarului mare de led-uri cu iluminare puternica
Tags #: turturi luminosi efect ninsoare, turturi luminosi leduri curgatoare, turturi luminosi ploaie de meteoriti, turturi luminosi tuburi cu led, turturi luminosi exterior efect ninsoare, turturi luminosi led efect ninsoare, turturi luminosi leduri albe curgatoare

Turturi luminosi cu leduri albe 6m interconectabili de exterior cu efect ninsoare ce imita caderea fulgilor de nea. Turturi luminosi de exterior tuburi luminoase cu leduri curgatoare


PROIECTE IMPLEMENTATE