Reguli de utilizare (safety) a decoratiunilor de craciun electrice

  • nu utilizati instalatii de interior la exterior
  • nu conectati instalatii/perdele de lumini cu caracterisitici diferite. In cazul in care o instalatie/perdea de lumini este interconectabila, ea poate fi conectata doar cu o instalatie/perdea de lumini identica (cu caracteristici tehnice identice).
  • nu depasiti numarul maxim de segmente interconectabile specificate de producator
  • nu incercati sa conectati instalatii / perdele de lumini independente ( care nu sunt interconectabile prin procedeul de realizare) folosind diverse improvizatii
  • in cazul in care este necesara inlocuirea becurilor, acest lucru se va face folosind becuri de acelasi tip, cu aceleasi caracteristici, inlocuirea facandu-se cu intalatia de lumini / perdeaua de lumini deconectata de la reteaua electrica
  • nu faceti modificari asupra instalatiilor/perdelelor de lumini. Nu prelungiti cablul de alimentare al acestora folosind diverse improvizatii. Nu taiati, nu rupeti si nu smulgeti cablul instalatiilor/perdelelor de lumini!. In caz de taiere/rupere/smulgere nu folositi instalatia/perdeaua de lumini si nu incercati sa o reparati. Acest lucru poate fi facut doar de catre o persoana calificata.

DecoCraciun este marca inregistrata. Continutul acestui site (incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si elemente audiovizuale) sunt proprietatea DecoCraciun si sunt protejate de drepturi de copiere , incluzand dar fara a se limita la legi privind drepturi de copiere si prevederi contractuale, legi privind marcile, patente si alte legi privind drepturile de proprietate. Continutul site–ului, incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si sunet nu poate fi reprodus, transferat, distribuit sau stocat fara permisiunea prealabila a DecoCraciun. Orice abatere de la prevederile paragrafului de mai sus va fi tratata ca un caz de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.