Interconectabilitatea se refera la posibilitatea de a prelungii o perdea de lumini / instalatie luminoasa folosind segmente identice. Fiecare segment prezinta capete de interconectare la ambele extremitati, acestea putand fi conectare pentru a obtine o instalatie / perdea de lumini continua. Astfel se pot folosi un numar mare de perdele de lumini conectate printr-un singur cablu de alimentare (cel al primei sectiuni) la reteaua electrica. Se evita necesitatea folosirii prelungitoarelor pentru fiecare instalatie / perdea de lumini in parte. Numarul de segmente ce pot fi conectate impreuna este specific fiecarul tip de instalatie / perdea de lumini si este specificat de producator neputand fi depasit.

Interconectarea perdelelor de lumini / instalatiilor luminoase de Craciun:

perdele de lumini interconectabile

1. Se desface capatul terminal al instalatie de lumini / perdelei luminoase (vezi imaginea de mai sus)

perdele de lumini interconectabile

2. Se imbina capatul terminal al primei perdele/ instalatii de lumini cu cel de start de la a doua perdea/instalatie si se insurubeaza protectia peste imbinare (vezi imaginea de mai sus)

Folosirea acestori tipuri de decoratiuni de craciun presupune respectarea unor masuri de siguranta ca cele de mai jos:

  • nu conectati instalatii/perdele de lumini cu caracterisitici diferite. In cazul in care o instalatie/perdea de lumini este interconectabila, ea poate fi conectata doar cu o instalatie/perdea de lumini identica (cu caracteristici tehnice identice).
  • nu incercati sa conectati instalatii / perdele de lumini independente ( care nu sunt interconectabile prin procedeul de realizare) folosind diverse improvizatii
  • nu depasiti numarul maxim de segmente interconectabile specificate de producator
  • asigurati-va ca ati conectat corect instalatiile / perdelele de lumini si ati insurubat capacul de protectie a mufei de interconectare

interconectabilitate

DecoCraciun este marca inregistrata. Continutul acestui site (incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si elemente audiovizuale) sunt proprietatea DecoCraciun si sunt protejate de drepturi de copiere , incluzand dar fara a se limita la legi privind drepturi de copiere si prevederi contractuale, legi privind marcile, patente si alte legi privind drepturile de proprietate. Continutul site–ului, incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si sunet nu poate fi reprodus, transferat, distribuit sau stocat fara permisiunea prealabila a DecoCraciun. Orice abatere de la prevederile paragrafului de mai sus va fi tratata ca un caz de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.