Cos cumparaturi


Finalizare comanda!

Va stam la dispozitie!

decoratiuni craciun

facebook decoratiuni de craciun

Ne gasiti pe Facebook
DecoCraciun - Decoratiuni de Craciun

Alegerea instalatiilor pentru pomul de craciun si decorarea exterioara a caselor de craciun

Gama Profesionala - realizate din cablu cauciucat dublu izolat, cu LED- uri de dimensiuni mari, se folosesc cu precadere pentru exterior, in proiecte de decoratiuni de craciun stradale, decorarea mall-urilor, pensiunilor, caselor, hotelurilor. Decoratiunile de craciun din gama profesionala sunt interconectabile (se pot prelungi cu segmente identice pentru a obtine lungimile necesare proiectului dvs).
Perdelele de lumini, turturii luminosi si instalatiile de Craciun din gama profesionala sunt special realizate pentru folosirea in mediul exterior. Adaptorul pentru reteaua electrica, cablurile si sistemele de interconectare sunt protejate pentru folosirea in mediul esterior.

decoratiuni de craciun

decoratiuni de craciun cu ledurileduri

Rezidential - folosite pentru realizarea decorurilor de craciun in interior (sau exterior daca prezinta protectie IP44) . Aceste produse folosesc leduri de dimensiuni mici, becuri sau minibecuri. Sunt realizate cu cablu PVC, avand grosimea cablului si greutatea totala sensibil reduse fata de cele profesionale.

ornamente de craciun cu ledinstalatii luminoase pentru craciunperdele de lumini

PVC vs rubber: In procesul tehnologic de realizare a decoratiunilor luminoase de Craciun se poate alege intre folosirea cablului tip PVC sau cel cauciucat (rubber cable).
Cablul de tip PVC este folosit in special pentru decoratiunile de lumini pentru interior deoarece grosimea acestuia este redusa (fata de cea a cablului cauciucat) si astfel poate fi modelat mai usor. De altfel pentru decoratiunile de interior se folosesc in general becuri/leduri de dimensiuni reduse care nu permit folosirea cablului cauciucat.
Cablul cauciucat (rubber cable) se foloseste preponderent pentru decoratiunile luminoase pentru exterior, in special decoratiunilor profesionale . Grosimea acestuia este considerabil mai mare decat cea a cablului PVC , greutatea totala a instalatiei realizate cu acest tip de cablu fiind de asemenea mai mare. La realizarea instalatiilor / perdelelor de lumini cu cablu cauciucat se folosesc LEDuri de dimensiuni mari.

instalatii de craciun

DecoCraciun este marca inregistrata. Continutul acestui site (incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si elemente audiovizuale) sunt proprietatea DecoCraciun si sunt protejate de drepturi de copiere , incluzand dar fara a se limita la legi privind drepturi de copiere si prevederi contractuale, legi privind marcile, patente si alte legi privind drepturile de proprietate. Continutul site–ului, incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si sunet nu poate fi reprodus, transferat, distribuit sau stocat fara permisiunea prealabila a DecoCraciun. Orice abatere de la prevederile paragrafului de mai sus va fi tratata ca un caz de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.

Oferte Speciale