• iluminat festiv craciun ghirlande luminoase si perdele de lumini cort
 • iluminat festiv profesional perdele de lumini cu leduri restaurant si terasa
 • perdele luminoase de Craciun cu led uz profesional de exterior

Decoratiuni de Craciun si ghirlande luminoase din brad artificial cu leduri

Decoratiuni de Craciun pentru interior, ghirlande din brad de Craciun artificial iluminate cu leduri si brazi de Craciun cu fibra optica, toate aceste ornamente sunt perfecte pentru impodobirea biroului sau receptiei hotelului sau pensiunii dvs.

Ghirlanda din brad artificial cu instalatii luminoase cu led alb

 • ghirlanda luminoasa din brad artificial cu leduri albe
 • ghirlanda brad artificial cu iluminare led
 • ghirlanda de lumini cu leduri si flash ghirlanda artificiala brad
 • Ghirlande din brad de Craciun artificia iluminate cu instalatii luminoase cu leduri. Aceste ghirlande de brad se pot utiliza in interior sau exterior si sunt interconectabile (la capatul fiecarei ghirlande se poate conecta o noua ghirlanda de brad iluminata cu leduri)
  Ghirlanda de brad este disponibila in trei variante: ghirlanda de Craciun cu iluminare led alb rece, ghirlanda de brad cu iluminare led alb rece si stelute si ghirlanda luminoasa cu leduri alb rece si fulgi de nea.
Variante de ghirlande de brad cu lumini:

Ghirlanda artificiala cu instalatie de lumini led alb cald si flash stroboscopic

 • ghirlanda artificiala de brad cu led alb cald de Craciun
 • ghirlanda brad artificial cu led alb cald si flash stroboscopic
 • ghirlanda de brad artificial de Craciun pentru interior si exterior
 • Ghirlanda de brad artificial de Craciun pentru interior si exterior iluminata cu 50 led-uri alb cald si flash stroboscopic. Ghirlanda din brad artificial cu led, iluminare alb cald si flash dinamic (stroboscopic).
  Lungimea ghirlandei artificiale cu led este de 2,7m iar instalatia luminoasa de Craciun ce ilumineaza acesta ghirlanda din brad artificial contine 50 led-uri. Ghirlanda luminoasa cu led este interconectabila (prelungibila).
Ghirlande din brad artificial de Craciun pentru interior si exterior cu instalatie luminoasa cu leduri alb cald sau alb rece, ambele variante de ghirlande artificiale din brad avand efect flash stroboscopic
Ghirlanda de brad artificial pentru Craciun cu iluminare led alb cald este disponibila in variantele: ghirlanda brad artificial de Craciun cu led alb cald si flash stroboscopic, ghirlanda artificiala de Craciun cu led si stelute si ghirlanda de Craciun cu led si fulgi de nea
Ghirlandele artificiale de Craciun din brad artificial cu iluminare led alb rece si efect flash stroboscopic sunt disponibile in variantele: ghirlanda brad artificial verde de Craciun cu leduri alb rece si flash stroboscopic, ghirlanda de Craciun din brad artificial cu stelute led alb rece si ghirlanda din brad cu fulgi de nea iluminat cu led alb rece pentru interior si exterior