Iluminat festiv de Craciun pentru galerii si centre comerciale

Punem la dispozitia galeriilor si centrelor comerciale instalatii si ghirlande luminoase cu led, turturi luminosi si perdele de lumini cu led din gama profesionala de iluminat festiv de Craciun, DecoCraciun eXclusiv. Implementarea proiectelor descrise mai jos a fost realizata de catre client, folosind produse din gama profesionala de iluminat de Craciun cu led DecoCraciun eXclusiv.

Ghirlanda luminoase cu led si flash uz profesional

 • ghirlande de lumini de Craciun cu led alb cald interior si exterior
 • ghirlande lumini craciun exterior led uz profesional
 • instalatii luminoase cu led de craciun pentru exterior
 • Centrul comercial Arena Mall Bacau foloseste incepand cu anul 2015 ghirlande luminoase cu leduri alb cald si flash pentru decorarea plantelor decorative din interiorul galeriei comerciale. Sistemul profesional de interconectare al acestor instalatii de lumini cu led a permis decorarea plantelor cu inaltimi diferite.
  Datorita sistemului de interconectare inclus, lungimea de 15m a acestor ghirlande de lumini cu led poate fi prelungita prin adaugarea de segmente identice. Se obtine astfel o ghirlanda luminoasa cu lungime de 30m, 45m etc - multiplu de 15m pentru care aveti nevoie de o singura priza de alimentare
Decor realizat cu:

Perdele de lumini 2x3m led alb cald decor food court

 • perdea de lumini de Craciun led alb cald interior si exterior
 • perdele luminoasa de Craciun cu led alb cald uz profesional
 • Perdele de lumini cu led, 2x3m, interconectabile pentru decorul cafenelelor, localurilor sau zonei de food court din centrele comerciale. Aceste predele luminoase cu led, disponibile in varianta de iluminare alb cald si alb rece, au dimensiunea de 2x3m si sunt interconectabile (prelungibile). Prin interconectare se pastreaza inaltimea constanta de 3m dar latimea se poate prelungi cu segmente identice de perdele de lumini obtinandu-se latimi de 4m, 6m etc. Se obtine astfel o perdea de lumini continua, cu dimensiunea de 4x3m, 6x3m etc.
  Perdelele de lumini cu led de 2x3m sunt realizate cu cablu alb, cauciucat, dublu izolat si se pot utiliza atat in interior cat si in exterior.
Iluminat festiv profesional de Craciun pentru galerii si centre comerciale, localuri si cafenele realizat cu instalatii luminoase cu led, ghirlande de lumini si perdele luminoase cu led de craciun din gama pentru uz profesional DecoCraciun eXclusiv.
Perdele de lumini ce dimensiuni mari, 2x3m sau 3x3m, interconectabile (prelungibile), cu sistem profesional de interconectare (prelungire) inclus. Perdelele luminoase cu led pentru interior si exterior sunt realizate cu cablu alb, cauciucat, dublu izolat si leduri profesionale de dimensiuni mari.