Decoratiuni de Craciun pentru exterior si ghirlande luminoase cu LED

Cand aveti la dispozitie o curte sau o gradina posibilitatile de amenajare a unui decor de craciun feeric sunt nelimitate. Sunt doar cateva aspecte de care trebuie sa tineti cont:

 • Alegeti produse care se pot utiliza in mediul exterior (instalatii si turturi luminosi si orice alte produse conectate la reteaua electrica cu adaptor ce prezinta protectie IP44
 • Nu exagerati combinatiile de culori. Regula clasica de folosirea ca cel mult doua culori se aplica si in cazul decoratiunilor de craciun pentru exterior. Obtineti decoruri elegante de exterior folosind o singura culoare sau combinand iluminarea alba cu rosu sau albastru.
 • Folositi produse pe baza de leduri pentru a reduce energia electrica utilizata si evitati sa folositi produsele cu cabluri transparente in mediul exterior (riscul ca acestea sa inghete si sa cedeze este ridicat)

Om de zapada si Mos Craciun gonflabil de exterior

 • figurine gonflabile de Craciun Mos de exterior
 • Figurine 3D de Craciun pentru exterior
 • Mos Craciun gonflabil de exterior 2,5m inaltime
 • Figurinele gonflabile de Craciun, Mos Craciun sau oameni de zapada, sunt mereu in topul alegerilor facute de clienti pentru decorarea exterioare de Craciun. Acest lucru se datoreaza unui design reusit, precum si materialului rezistent la intemperii din care sunt realizare aceste figurine gonflabile de Craciun.
  Nu in ultimul rand trebuie remarcat avantajul de a putea fi depozitate intr-un spatiu restrans, figurinele gonflabile ocupand extrem de putin loc de depozitare.
Figurine gonflabile de Craciun:

Copaci impodibiti cu ghirlande luminoase cu led de exterior

 • copac cu leduri pentru exterior turturi luminosi efect ninsoare
 • copac cu leduri si turturi luminosi leduri curgatoare de exterior
 • instalatii de Craciun de exterior si ghirlande luminoase cu led de Craciun
 • Pentru impodobirea copacilor din curtea si gradina dvs. recomandam ghirlandele luminoase de Craciun cu leduri pentru exterior. Aceste instalatii luminoase liniare sub forma unor siruri luminoase cu leduri sunt disponibile in mai multe variante de iluminare led. Ghirlandele de lumini de Craciun cu led au lungimea de 15m ( + cablul de alimentare) si sunt interconectabile (prelungibile).
  Ghirlandele de lumini de exterior cu leduri si efect flash stroboscopic includ sistemul profesional de interconectare datorita caruia aceste ghirlanda luminoase cu led se pot prelungi.
 • Turturii luminosi cu leduri albe, curgatoare, ce imita efectul de ninsoare se combina perfect cu ghirlandele de lumini cu leduri si efect flash stroboscopic. Iluminarea alba a turturilor luminosi cu leduri efect ninsoare se potriveste indiferent de iluminarea aleasa pentru ghirlandele de lumini cu leduri flash stroboscopic.
  Turturii luminosi cu leduri efect ninsoare au lungimea de 6m si sunt interconectabili. Inaltimea tuburilor luminoase cu led este de 50cm si fiecare set include 10 astfel de turturi luminosi de 50cm

Ghirlande luminoase de Craciun de exterior

Figurine gonflabile de Craciun pentru exterior Mos Craciun gonflabil si Om de zapada pentru exterior.
Copaci impodobiti cu ghirlande luminoase cu leduri si flash stroboscopic pentru exterior, instalatii luminoase de Craciun cu led si turturi luminosi cu leduri efect ninsoare cu lungime de 6m, uz profesional. Instalatii de lumini de Craciun cu led din gama profesionala de instalatii iluminat festiv de Sarbatori DecoCraciun eXclusiv.