Decoratiuni si ornamente de Craciun pentru interior

Idei de decorare casei pentru craciun si amenajarea unui decor de craciun pentru interior. Decoratiuni de craciun pentru interior, perdele si turturi luminosi pentru geamuri sau balcon, ornamente de craciun pentru decor de interior de iarna.

Ornament de Craciun cu lumanari si becuri flacara

 • aranjament de Craciun cu lumanari si becuri flacara
 • ornament de Craciun cu lumanari bec flacara
 • decoratiuni de craciun de interior lumanari cu bec flacara
 • Decoratiune de Craciun de interior cu lumanari si becuri flacara asezate pe un suport in forma de piramida. Suportul este confectionat din lemn si este disponibil in doua variante: lemn natur lacuit si lemn vopsit in culoarea rosie.
  Aceasta decoratiune de Craciun cu lumanari cu becurit tip flacara se alimenteaza de la priza lungimea cablului de alimentare fiind de 1,5m (prevazut cu intrerupator).
Decoratiuni de Craciun lumanari bec flacara:

Ghirlanda din brad artificial cu sau fara iluminare

 • copac cu leduri pentru exterior turturi luminosi efect ninsoare
 • copac cu leduri si turturi luminosi leduri curgatoare de exterior
 • instalatii de Craciun de exterior si ghirlande luminoase cu led de Craciun
 • Ghirlandele de brad artificial sunt disponibile in diferite variante, cu sau fara iluminare. Lungimea ghirlandelor de brad artificial este de 2,7m avand un numar de 210 ramuri ceea ce ii confera un aspect bogat.
 • Ghirlanda de brad artificial cu LED este disponibila cu iluminare alb rece sau alb cald, ambele cu LED efect flash stroboscopic.
 • Fiecare ghirlanda artificiala de brad cu LED contine 50 led-uri (statice si dinamice), ghirlanda de brad artificial fiind disponibila in trei variante: ghirlanda de brad artificial cu LED, ghirlanda artificiala de brad LED cu stelute si ghirlanda din brad artificial LED cu fulgi de nea
 • Instalatia de lumini din ghirlanda de brad artificial este interconectabila (prelungibila) pentru a putea conecta impreuna, pe acelasi cablu de alimentare, mai multe ghirlande artificiale de brad cu LED. Nu vor fi necesare prize suplimentare sau cabluri de prelungire plasate in locuri total nepotrivite. Conectand prima ghirlanda artificiala de brad cu LED la priza iar urmatoarea o conectati in capatul primei ghirlande de brad cu LED. Procedati similar si cu urmatoarele ghirlande de brad pana obtineti lungimea dorita. Sistemele de conectare pentru instalatia cu led din ghirlanda de brad artificial sunt incluse.

Ghirlande de brad artificial cu LED

Decoratiuni de Craciun, ornamente si aranjamente de Craciun cu lumanari si becuri flacara si ghirlande de brad artificial cu LED pentru interior si exterior.
Ghirlanda artificiala de brad si ghirlanda de brad artificial cu LED iluminare alb cald si alb rece cu efect flash stroboscopic. Ghirlanda de brad artificial pentru interior si exterir cu stelute si fulgi de zapade iluminati cu LED.