LIKE si vino alaturi de noi pe Facebook

Craciunul copiilor - Nasterea Domnului in imagini - DecoCraciun.ro - decoratiuni si ornamente pentru craciun

Cos cumparaturi


Finalizare comanda!

facebook decoratiuni de craciun

Ne gasiti pe Facebook
DecoCraciun - Decoratiuni de Craciun

 
Craciunul Copiilor
craciun nasterea domnului
Ingerul Gavril a fost trimis de Dumnezeu intr-o cetate din Galilea, numita Nazaret, la o fecioara logodita cu un barbat, numit Iosif. Numele fecioarei era Maria. Ingerul a intrat la ea si a zis : "Plecaciune tie, careia ti s-a facut mare har;Domnul este cu tine, binecuvantata esti tu intre femei!Nu te teme Marie;caci ai capatat indurare inaintea lui Dumnezeu. Si iata ca vei ramane insarcinata si vei naste un diu caruia ii vei pune numele Isusl El va fi mare si va fi chemat fiul celui prea inalt". Maria a zis: "Iata roaba Domnului; faca-mi-se dupa cuvintele tale!"
nasterea domnului isus
craciun nasterea domnului
In vremea aceea a iesit o porunca de la Cezar August sa se inscrie toata lumea. Toti se duceau sa se inscrie,fiecare in cetatea lui. Iosif din Galilea, din cetatea Nazaret s-a dus sa se inscrie in Iudea, in cetatea numita Betleem, impreuna cu Maria, logodnica lui care era insarcinata. Au cautat un loc unde sa doarma dar nimeni nu i-a primit.
nasterea domnului isus
craciun nasterea domnului
Singurul loc oferit a fost un adapost al vitelor.Pe cand se aflau acolo s-a implinit vremea cand Maria trebuia sa nasca. Si a nascut pe Fiul ei cel intai nascut, L-a infasat in scutece si L-a culcat intr-o iesele.
nasterea domnului isus
craciun nasterea domnului

In tinutul acela erau niste pastori care stateau afara in camp si faceau de straja nopatea imprejurul turmei lor. Si iata ca ingerul Domnului s-a infatisat inaintea si le-a zis: "Nu va temeti caci va aduc o veste buna. Astazi in cetatea lui David vi s-a nascut un Mantuitot care este Hristos, Domnul. Iata semnul dupa care-l veti cunoaste: veti gasi un prunc infasat in scutece si culcat intr-o iesle"
Dupa ce L-au vazut, au istorisit ce li se spusese despre Prunc. Toti ceice i-au auzit, s-au mirat de cele ce le spuneau pastorii. Si pastorii s-au intors, slavind si laudand pe Dumnezeu, pentru toate cele ce auzisera si vazusera, si care erau intocmai cum li se spusese.

nasterea domnului isus
craciun nasterea domnului
Dupa ce S-a nascut Isus in Betleemul din Iudea, in zilele imparatului Irod, iata ca au venit niste magi din Rasarit la Ierusalim, si au intrebat: ,,Unde este Imparatul de curand nascut al Iudeilor? Fiindca I-am vazut steaua in Rasarit, si am venit sa ne inchinam Lui.Cand a auzit Imparatul Irod acest lucru, s'a turburat mult. A adunat pe toti preotii cei mai de seama si pe carturarii norodului, si a cautat sa afle de la ei unde trebuia sa Se nasca; Hristosul. ,,In Betleemul din Iudea``, i-au raspuns ei, ,,caci iata ce a fost scris prin proorocul: ‘Si tu, Betleeme, tara lui Iuda, nu esti nici de cum cea mai neinsemnata dintre capeteniile lui Iuda; caci din tine va iesi o Capetenie, care va fi Pastorul poporului Meu Israel.’
nasterea domnului isus
nasterea pruncului isus
Atunci Irod a chemat in ascuns pe magi, si a aflat intocmai dela ei vremea in care se aratase steaua.
Apoi i -a trimes la Betleem, si le -a zis: ,,duceti-va de cercetati cu deamaruntul despre Prunc: si cand Il veti gasi, dati-mi si mie de stire, ca sa vin si eu sa ma inchin Lui.`` Dupa ce au ascultat pe imparatul, magii au plecat. Si iata ca steaua, pe care o vazusera in Rasarit, mergea inaintea lor, pana ce a venit si s-a oprit deasupra locului unde era Pruncul. Cand au vazut ei steaua, n-au mai putut de bucurie.
Au intrat in casa, au vazut Pruncul cu Maria, mama Lui, s-au aruncat cu fata la pamant, si I s-au inchinat; apoi si-au deschis vistieriile, si I-au adus daruri: aur, tamaie si smirna.
nasterea domnului isus
DecoCraciun este marca inregistrata. Continutul acestui site (incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si elemente audiovizuale) sunt proprietatea DecoCraciun si sunt protejate de drepturi de copiere , incluzand dar fara a se limita la legi privind drepturi de copiere si prevederi contractuale, legi privind marcile, patente si alte legi privind drepturile de proprietate. Continutul site–ului, incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si sunet nu poate fi reprodus, transferat, distribuit sau stocat fara permisiunea prealabila a DecoCraciun. Orice abatere de la prevederile paragrafului de mai sus va fi tratata ca un caz de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.

Oferte Speciale