MENIU Cosul meu
Home: :

Instalatie brad cu lumanari colorate

   
Produs indisponibil in oferta 2015

decoratiuni craciun instalatie brad de craciun

Caracteristici instalatie pentru bradul de craciun, tip lumanare :

  • 16 becuri tip lumanare din sticla colorata
  • becuri cu insurubare, prindere cu cleme
  • lungime cablu alimentare 1,50 m
  • lungimea ghirlandei cu lumanari colorate pentru impodobirea bradului de craciun este 9,8 m, distanta dintre becuri este de 62 cm
  • inaltimea fiecarei lumanari este de 9 cm
  • ornament de craciun utilizabil numai in interior
decoratiuni craciun instalatie pom de iarna decoratiuni craciun ornament impodobire brad

Decoratiuni de craciun pentru pomul de iarna cu becuri colorate in forma de lumanare. O instalatie de brad multicolora cu un design deosebit si de o calitate superioara, cu lumanari ce au in varf becuri din sticla colorata. Lumanarile sunt caracteristice stilului traditional de decorare a bradului de craciun. Evitati riscul de accidente provocate de lumanari, folosind instalatii cu becuri in forma de lumanare. Ghirlandele de Craciun cu becuri colorare invaluiesc pomul de iarna in culori calde si sclipiri de lumini colorate. Decoratiune ghirlanda pentru bradul de Craciun cu becuri colorate si suport cu prindere cu clema in forma de lumanare alba pentru un design desavarsit. Decoratiune de craciun pentru interior. Aduceti magia craciunului in casa dvs folosind decoratiunile de craciun oferite de Decocraciun.ro.

Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil. Disponibilitatea de stoc si termenul de livrare va vor fi aduse la cunostinta in momentul in care va vom contacta telefonic.

DecoCraciun este marca inregistrata. Continutul acestui site (incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si elemente audiovizuale) sunt proprietatea DecoCraciun si sunt protejate de drepturi de copiere , incluzand dar fara a se limita la legi privind drepturi de copiere si prevederi contractuale, legi privind marcile, patente si alte legi privind drepturile de proprietate. Continutul site–ului, incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si sunet nu poate fi reprodus, transferat, distribuit sau stocat fara permisiunea prealabila a DecoCraciun. Orice abatere de la prevederile paragrafului de mai sus va fi tratata ca un caz de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.

Cos cumparaturi


Finalizare comanda!