Home: Decoratiuni de Craciun Online colectia 2018:
Proiector Craciun fulgi de zapada LED exterior SlideShow 13 in 1

Proiector Craciun fulgi de zapada LED exterior SlideShow 13 in 1

Stoc epuizat! Produsul revine pe stoc in OCTOMBRIE 2018
Anunta-ma cand produsul este disponibil

 • proiector lumini decorative casa Craciun fulgi de nea
 • Proiector exterior lumini casa Craciun starshower fulgi de zapada
 • proiector lumini Craciun fulgi de zapada
 • Proiector lumini decorative exterior Craciun fulgi de nea
 • Proiector lumini decorative exterior motive Craciun
 • proiector exterior craciun casa star shower cu telecomanda


video iluminat festiv exterior
decoratiuni de craciun exterior

Proiector lumini decorative de Craciun pentru exterior - proiectie fulgi de nea pe cladire:


 • video iluminat festiv exterior
 • 13 proiectii intr-un singur proiector: Singurul proiector de pe piata cu 13 filme de proiectie schimbabile pentru diferite momente ale anului: Craciun, Paste, Ziua Indragostitilor, Aniversari etc. Fiecare sablon de proiectie este insotit de propriul suport iar schimbarea sabloanelor se realizeaza cu usurinta!
 • video proiectie REALA de la 5m respectiv 10m
  video iluminat festiv exterior
 • accesoriu optional: suport pentru utilizarea in interior VEZI PRODUS
 • proiectie de lumini decorative pe casa pentru Craciun: proiectorul de lumini decorative 13 in 1 contine multiple sabloane pentru proiectii decorative de Craciun. Acest proiector de lumini decorative led contine sabloane cu fulgi de nea, stelute, elemente specifice Craciunului (om de zapada, brad de Craciun etc)
 • proiectii luminoase pe cladire cu LED alb: proiectiile luminoase decorative se realizeaza folosind LED-uri albe, puternice, cu consum redus de energie. Proiectiile luminoase albe se potrivesc cu orice iluminat festiv de Craciun prezent pe cladire, perdele de lumini sau turturi luminosi, indiferent de culoarea de iluminare, venind in completarea acestora.
 • proiector 12W: Singurul proiector de pe piata cu putere de 12W ceea ce se traduce prin proiectii mai clare de la distante mai mari! Majoritatea proiectoarelor cu lumini decorative de pe piata au o putere de 4W cu o distanta max. de proiectare de 5m. Acest proiector de lumini decorative de Craciun, cu putere de 12W, realizeaza proiectii clare chiar si la distante de 10m!
 • Proiector lumini decorative Craciun cu telecomanda de exterior
 • Proiectie decorativa cu LED "LA MULTI ANI!": Singurul proiector cu lumini decorative cu sablon cu mesajul "La multi ani!"; Acest sablon de proiectie este special realizat pentru clientii DecoCraciun fiind unic pe piata! Conceput pentru utilizari multiple, acest sablon este perfect pentru Anul Nou, Aniversari, evenimente precum nunti, onomastice, botez etc
 • proiectie cladire laser La multi ani proiector lumini Craciun
 • constructie robusta pentru exterior: Carcasa proiectorului de lumini decorative este realizata din pastic (ABS) si aluminiu pentru utilizare in siguranta in mediul exterior. Cablul de alimentare are lungimea de 5m cu adaptor pentru reteaua electrica pentru mediul exterior IP44.
 • control prin telecomanda: Proiectorul cu LED lumini decorative de Craciun pentru cladiri contine telecomanda pentru pornire / oprire si selectare program automat de functionare.
 • program automat de functionare de 4 ore / 8 ore: Proiectorul de lumini decorative de Craciun 13 in 1 contine doua programe automate de functionare: 4 ore si 8 ore. Selectand unul dintre aceste doua programe nu mai este nevoie sa porniti si sa opriti proiectorul de lumini decorative cu LED! Acesta se porneste automat, in fiecare zi, la ora la care a fost selectat programul si se va opri automat dupa terminarea programului (dupa 4 sau 8 ore de functionare). Proiectorul cu LED de Craciun va functiona 4 ore cu 20 ore pauza, respectiv 8 ore cu 16 ore pauza. Pe langa aceste doua programe automate proiectorul de lumini decorative se poate porni si opri manual, cu ajutorul telecomenzii

Principiu de functionare al proiectorului de Craciun cu 13 sabloane / pelicule de proiectie:


 • Proiectorul de Craciun 13 in 1 contine 13 sabloane de proiectie pentru diferite momente ale anului
 • Fiecare sablon / pelicula de proiectie contine 4 elemente. Acestea se afla in permanenta miscare oferind dinamicitate proiectiei
 • Dimensiunea imaginilor proiectate depinde de distanta de proiectare! Proiectate de la distante mici, imaginile de pe peliculele de proiectie au dimensiuni reduse si vor acoperi o suprafata redusa. Crescand distanta de proiectare atat dimensiunea imaginilor proiectare cat si a spatiului acoperit creste! Claritatea se poate diminua o data cu cresterea distantei de proiectare si poate fi influentata de iluminarea mediului ambiant!
 • Suprafata acoperita de proiectie depinde de distanta de proiectare! Cu cat creste distanta dintre proiector si suprafata pe care se doreste proiectie cu atat creste si suprafata acoperita de proiectie.
 • In functie de dimensiunea cladirii / casei, design si spatiul disponibil pentru plasarea proiectorului este posibil sa aveti nevoie de mai multe proiectoare de lumini decorative. Efectul dramatic vazut in reclamele TV este obtinut prin folosirea mai multor proiectoare!
Proiectii luminoase "LA MULTI ANI!" si "MERRY CHRISTMAS!"
Proiectorul de lumini decorative de Craciun 13 in 1 de la DecoCraciun este singurul proiector de lumini cu LED ce contine sablonul pentru proiectarea mesajului "La multi ani!". Acest sablon de proiectie special conceput pentru clientii DecoCraciun este potrivit atat pentru Anul Nou si petrecerile de Revelion cat si pentru aniversari, petreceri de majorat, nunti etc. Pentru sarbatorile de iarna proiectorul de lumini decorative contine si un sablon cu mesajul "Merry Christmas!"
proiector lumini decorative Craciun cu mesaj LA MULTI ANI!
proiector lumini deocrative exterior casa craciun filme schimbabile
Proiector lumini decorative 13 in 1 cu telecomanda
Proiectorul de lumini decorative de Craciun contine 13 sabloane diferite pentru proiectii luminoase de exterior potrivite pe parcursul intregului an, sabloane cu motive de Craciun, Paste, Ziua Indragostitilor, Halloween etc precum si sablonul unic cu mesajul "LA MULTI ANI!". Sabloanele se pot inlocui foarte usor, fiecare sablon are propriul suport ce se introduce in proiectorul de lumini cu LED. Nu sunteti limitat in a folosi acest proiector de lumini decorative doar in perioada Craciunului! Il puteti folosi cu diferite ocazii, petreceri, serbari pentru copii etc! Acest proiector contine si telecomanda cu ajutorul careia controlati pornirea si oprirea sau selectati programul automat de functionare
Proiector lumini decorative de exterior cu filme de proiectie schimbabile
Proiectorul de lumini LED decorative pentru exterior contine 13 filme diferite de proiectie potrivite pentru petreceri private sau corporate, sabloane de proiectie cu mesaje (La multi ani! si Merry Christmas!), sabloane de proiectie pentru sarbatori (Paste, Craciun, An Nou etc.) si sabloane potrivite pentru petrecerile copiilor sau serbari scolare cu diferite ocazii (toamna, primavara, 8 Martie etc).
Sabloanele de proiectie pentru cladire se inlocuiesc usor, fara efort. Proiectorul de lumini exterioare incorporeaza tehnologia LED ceea ce il face economic din punct de vedere al consumului de energie. Fixarea proiectorului de lumini se realizeaza cu ajutorul tarusului inclus.

proiector lumini decorative Craciun 13 in 1 sabloane schimbabile

ce

Proiectorul lumini decorative LED Craciun - 13 in 1 - respecta standardele de siguranta si conformitate europene, germane si japoneze
REVIEW
magazin online decoratiuni de craciun Irina - oct. 2017 Proiector Craciun cu stelute si fulgi de nea
Sunt multumita de achizitia facuta. L-am folosit deja de cateva ori, pentru prima data la aniversarea casatoriei noastre. Prietenii au fost incantati de idee, petrecerea noastra a fost mai frumoasa cu proiectiile cu inimioare.
magazin online decoratiuni de craciun emag Stefan - nov. 2017 Proiector Craciun cu mesaj La multi ani!
Proiectia cu mesajul La multi ani! a facut deliciul prietenilor fiului meu. Mi-am facut de lucru, deja am 3 evenimente la care nu am voie sa ma prezint fara proiector. Acum despre produs: cablul de 5m este foarte util! Telecomanda, de fapt programul de 4 ore / 8 ore sunt geniale! Proiectorul in sine este mare si robust. Imaginea e clara, mica sau mare, in functie de distanta dintre proiector si perete.
magazin online decoratiuni de craciun emag Rodica - nov.2017 Proiector exterior Craciun fulgi de nea
Asa cum v-am promis revin cu parerea obiectiva despre produs avand deja experienta "minunatelor" puncte verzi si rosii (sper ca s-a inteles ironia, "minunate"). Deci: proiectorul mi se pare mai robust decat proiectorul laser. Are cablu de alimentare de 5m si telecomanda. Nu vreau sa imi imaginez ce ar insemna sa ies in fiecare zi sa il pornesc si opresc. Am ales programul de 4 ore si il las sa isi faca treaba, se porneste si opreste automat. L-am folosit de Halloween. De 1 dec voi pune proiectia cu mesajul "La multi ani!" apoi incep cu proiectiile de Craciun.
Avand experienta proiectorului laser StarShower stiam ca niciun proiector nu va acoperi toata casa. In reclama de la TV am numarat vreo 7 proiectoare intr-o imagine. In teorie acest proiector cumparat de la dvs. acopera o suprafata mare daca este pus la distanta mare de casa DAR atunci imaginile proiectate au dimensiuni mari. Eu n-am posibilitatea sa il pun la mare distanta, am curtea mica. Dar cu doua proiectoare mi-am acoperit fatata, casa P+1.
magazin online decoratiuni de craciun emag Calin - nov. 2017 Proiector laser vs proiector led 13 in 1
Le am pe amandoua (sau le aveam ca cel laser a decedat partial, mai merge doar culoarea rosie). Sper ca acest proiector cu motive de Craciun va tine mai mult. Cele 13 pelicule cu diferite elemente sunt ok: 2 de halloween (daca sunteti fan), 2 cu stelute, 1 cu fulgi, 2 cu mesaje (romana - La multi ani si engleze - Merry Christmas), Paste, inimioare, fluturi, frunze. Schimbarea proiectiei nu este complicata si mi se pare ok ca peliculele se introduc pe sub proiector astfel sunt protejate de ploaie sau ninsoare (ploaia deja am testat-o, sa vedem cum face fata la ninsoare daca o sa fie).
Proiector Craciun fulgi de zapada LED exterior SlideShow 13 in 1, Proiector lumini LED decorative Craciun pentru cladiri cu fulgi de nea. Proiector lumini decorative exterior casa Craciun cu fulgi de zapada LED alb. Proiector lumini Craciun 13 motive de Craciun cu filme schimbabile si telecomanda


Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil. Disponibilitatea de stoc si termenul de livrare va vor fi aduse la cunostinta in momentul in care va vom contacta telefonic.

DecoCraciun este marca inregistrata. Continutul acestui site (incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si elemente audiovizuale) sunt proprietatea DecoCraciun si sunt protejate de drepturi de copiere , incluzand dar fara a se limita la legi privind drepturi de copiere si prevederi contractuale, legi privind marcile, patente si alte legi privind drepturile de proprietate. Continutul site-ului, incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si sunet nu poate fi reprodus, transferat, distribuit sau stocat fara permisiunea prealabila a DecoCraciun. Orice abatere de la prevederile paragrafului de mai sus va fi tratata ca un caz de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.

Clienti si proiecte realizate
testtest

Iluminat realizat cu siruri luminoase cu leduri alb cald si perdele de lumini cu led 3x3m cu iluminare alb cald. S-au folosit 400 siruri luminoase cu leduri (lungime 15m) si 40 perdele de lumini 3x3m cu leduri

Restaurant President

testtest

Decor de iarna realizat cu instalatii profesionale cu leduri alb rece. Turturi luminosi, ghirlande luminoase cu leduri si turturi cu efect ninsoare alcatuiesc acest peisaj deosebit de iarna

Locuinta client

testtest

Pensiunea Agroturistica Poiana Negri impodobita cu turturi luminosi cu leduri alb-cald ( cod produs DECOICLWW181 ) - turturi luminosi din gama profesionala DecoCraciun eXclusiv: lungime 6m (prelungibili), leduri profesionale cu iluminare alb-cald static (fara efecte de lumini).

Pensiunea Agroturistica Poiana - Suceava

test

Brad de Craciun impodobit cu instalatii luminoase de Craciun cu leduri albastre si efect flash (cod produs DECOSTRB184 - lungime de 15m, prelungibile) si turturi luminosi cu leduri curgatoare efect ninsoare (cod produs DECOSNF35266 - lungime 6m, prelungibili)

Brad de Craciun - Primaria orasului

test

Hotel Imperium - Suceava impodobit cu perdele de lumini cu leduri albe profesionale din gama DecoCraciun eXclusiv: cod produs DECOCRTW111 , dimensiuni 4x1m , interconectabile (prelungibile)

Hotel Imperium - Suceava

testtest

Iluminat festiv profesional de Craciun cu turturi luminosi cu leduri albe si efect flash ( cod produs DECOICLW183, gama profesionala DecoCraciun eXclusiv)

Hotel Ramada - Oradea

test

Bulevard impodobit cu turturi luminosi cu leduri albastre si turturi luminosi cu leduri albe si efect flash, interconectabili (prelungibili), pentru exterior, din gama profesionala de instalatii de Craciun cu led - DecoCraciun eXclusiv

Iluminat festiv stradal Sarbatori

test

Pensiunea Noblesse din Baile Herculane cu balcoanele decorate cu turturi luminosi cu leduri albe si efect flash (cod produs DECOICLW183 ) cu lungime de 6m din gama profesionale de instalatii de craciun DecoCraciun eXclusiv

Pensiunea Noblesse - Baile Herculane

test

Parc impodobit de sarbatori cu turturi luminosi cu leduri albastre si efect flash (cod produs DECOICLB261) si perdele de lumini cu leduri albe 4x1m (cod produs DECOCRTW111)din gama DecoCraciun eXclusiv

Parc oras

NE RECOMANDA
testtesttesttesttesttesttesttest