MENIU Cosul meu
Home: :

Instalatie 20 lumanari pt pomul de Craciun

   
Produs indisponibil in oferta 2015

decoratiuni craciun impodobire brad de craciun

Cod produs: DECOS38

Caracteristici instalatie pentru bradul de craciun 20 lumanari albe:

  • 20 becuri iluminare calda - alba, pe suport lumanare
  • becuri interchimbabile, asezate pe suport tip lumanare cu prindere cu agrafe
  • lungime cablu alimentare 1,5 m
  • lungimea totala a instalatiei 20 lumanari pentru pomul de craciun(inclusiv cablu alimentare) este de 13,5 m, din care sirul luminos format de lumanari are lungimea de 12m
  • distanta dintre lumanari este de 60 cm
  • decoratiune de craciun utilizabila numai in interior
decoratiuni craciun ornamente pentru brad decoratiuni craciun instalatie brad de craciun

Decoratiune de craciun cu lumanari pentru brad. Impodobiti bradul dvs in stil clasic, folosind instalatia cu lumanari pentru pomul de craciun. Retraiti momentele minunate din copilarie cand pe langa instalatiile clasice se foloseau si lumanari pentru impodobirea bradului de Craciun. Acum, cu aceasta instalatie luminoasa eliminati pericolul de incendiu pe care-l prezinta lumanarile reale, pastrand acelasi efect clasic. Instalatie de interior pentru bradul de Craciun. Decoratiune de craciun pentru interior. Aduceti magia craciunului in casa dvs folosind decoratiunile de craciun oferite de Decocraciun.ro.

Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil. Disponibilitatea de stoc si termenul de livrare va vor fi aduse la cunostinta in momentul in care va vom contacta telefonic.

DecoCraciun este marca inregistrata. Continutul acestui site (incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si elemente audiovizuale) sunt proprietatea DecoCraciun si sunt protejate de drepturi de copiere , incluzand dar fara a se limita la legi privind drepturi de copiere si prevederi contractuale, legi privind marcile, patente si alte legi privind drepturile de proprietate. Continutul site–ului, incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si sunet nu poate fi reprodus, transferat, distribuit sau stocat fara permisiunea prealabila a DecoCraciun. Orice abatere de la prevederile paragrafului de mai sus va fi tratata ca un caz de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.

Cos cumparaturi


Finalizare comanda!