MENIU Cosul meu
Home: :

Brad fibra optica cu stele 120 cm

   
Produs indisponibil in oferta 2015

brad fibra optica cu stelute craciun

Caracteristici brad fibra optica cu stelute:

  • brad fibra optica 120 cm
  • stelute mici+ 1 stea mare in varful bradului
  • fibre optice in stelute
  • schimbare continua a culorii
  • buton on/off pe ghiveciul in care este asezat bradul
brad fibra optica si stelute brad de craciun cu fibra optica

Brad fibra optica cu stelute. Fibra optica isi schimba permanent culorarea si creaza un efect de lumini multicolore.Bradul este impodobit cu stelute prin care trece fibra optica. In varful bradului optic se afla o stea de dimensiuni mai mari. Produs de o calitate superioara, cu ramuri dese, realizate cu fibra deasa dar subtire,ce imita fidel acele bradului natural. Bradul din fibra optica este asezat intr-un ghiveci de plastic prevazut cu buton de pornire/oprire. Bradul de Craciun optic functioneaza prin conectarea lui la reteaua electrica. Dezvolta o tensiune mica (24 V) ceea ce il face ideal pentru folosirea in preajma copiilor.Decoratiune de craciun pentru interior. Aduceti magia craciunului in casa dvs folosind decoratiunile de craciun oferite de Decocraciun.ro.

Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil. Disponibilitatea de stoc si termenul de livrare va vor fi aduse la cunostinta in momentul in care va vom contacta telefonic.

DecoCraciun este marca inregistrata. Continutul acestui site (incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si elemente audiovizuale) sunt proprietatea DecoCraciun si sunt protejate de drepturi de copiere , incluzand dar fara a se limita la legi privind drepturi de copiere si prevederi contractuale, legi privind marcile, patente si alte legi privind drepturile de proprietate. Continutul site–ului, incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si sunet nu poate fi reprodus, transferat, distribuit sau stocat fara permisiunea prealabila a DecoCraciun. Orice abatere de la prevederile paragrafului de mai sus va fi tratata ca un caz de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.

Cos cumparaturi


Finalizare comanda!