MENIU Cosul meu
Home: Brazi artificiali de Craciun cu fibra optica:

Brad de Craciun cu fibra optica 80 cm

 

Disponibil din octombrie 2015!
Anunta-ma cand produsul e disponibil!

ornamente brad de craciun fibra optica

Cod produs: DECOS102
video brad de craciun fibra optica

Caracteristici brad de craciun cu fibra optica multicolora, inaltime 80cm:

  • inaltime aprox 80 cm (brad + ghiveciul suport)
  • fibre optice multicolore
  • schimbare continua a culorii
  • lungime cablu alimentare 1,5 m
  • decoratiune de craciun utilizabila numai in interior
brad artificial de craciun cu fibra optica Brad artificial cu fibra optica multicolora. Fibra optica isi schimba permanent culorarea si creaza un efect de lumini multicolore. Produs de o calitate superioara, cu ramuri dese, realizate cu fibra deasa dar subtire,ce imita fidel acele bradului natural. Bradul din fibra optica este asezat intr-un ghiveci de plastic prevazut cu buton de pornire/oprire. Inaltimea de aprox 80 cm il face perfect pentru camera copilului, birou sau o camera de dimensiuni reduse. Bradul de Craciun optic functioneaza prin conectarea lui la reteaua electrica. Dezvolta o tensiune mica (24 V) ceea ce il face ideal pentru folosirea in preajma copiilor.Decoratiune de craciun pentru interior. Aduceti magia craciunului in casa dvs folosind decoratiunile de craciun oferite de Decocraciun.ro.

Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil. Disponibilitatea de stoc si termenul de livrare va vor fi aduse la cunostinta in momentul in care va vom contacta telefonic.

DecoCraciun este marca inregistrata. Continutul acestui site (incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si elemente audiovizuale) sunt proprietatea DecoCraciun si sunt protejate de drepturi de copiere , incluzand dar fara a se limita la legi privind drepturi de copiere si prevederi contractuale, legi privind marcile, patente si alte legi privind drepturile de proprietate. Continutul site–ului, incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si sunet nu poate fi reprodus, transferat, distribuit sau stocat fara permisiunea prealabila a DecoCraciun. Orice abatere de la prevederile paragrafului de mai sus va fi tratata ca un caz de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.

Cos cumparaturi


Finalizare comanda!