Cos cumparaturi


Finalizare comanda!

facebook decoratiuni de craciun

Ne gasiti pe Facebook
DecoCraciun - Decoratiuni de Craciun

Decoratiuni de craciun pentru centre comerciale si mall-uri

Va punem la dispozitie o gama diversa de produse profesionale pentru decorarea spatiilor comerciale, mall-uri, galerii comerciale etc. Trimiteti pe adresa de email solicitarea dvs si impreuna vom gasi cele mai potrivite produse pentru proiectul dvs. Printre produsele pe care vi le putem oferi se numara:

Perdele de lumini cu leduri pentru exterior, cortine luminoase de diferite dimensiuni si culori, siruri de leduri pentru exterior . O gama larga de perdele luminoase cu leduri cu sau fara flash, perdele de lumini interconectabile, turturi luminosi cu led, turturi luminosi cu efect de ninsoare.

decoratiuni craciun mall vitrine

 

Perdele de lumini cu leduri albe (alb-rece sau alb-cald) cu inaltimea de 1m destinate decorarilor de craciun pentru terase, balcoane, balustrade sau fatade de cladiri (click aici pentru produs - varianta alb-rece sau click aici pentru produs - varianta alb-cald)

Perdele de lumini cu inaltimea de 1m cu leduri alb-rece pentru decorarea vitrinelor, fatadelor de cladiri, pentru realizarea cortinelor luminoase (click aici pentru produs)

Turturi luminosi cu leduri curgatoare ( turturi cu efect ninsoare) set 12 tuburi cu leduri albe si efect ninsoare ( click aici pentru produs)

Produsele de mai jos se pot achizitiona numai pe baza de pre-comanda lansata numai in perioada FEBR-MAI a fiecarui an.
decoratiuni craciun centru comercial
Traverse luminoase - Ornamente de Craciun in multiple variatii de design, culoare si materiale folosite (leduri, furtun luminos, turturi cu efect de ninsoare, leduri cu efect flash). Traverse luminoase cu mesaje de sarbatori, cu peisaje de iarna sau combinatii de diferite elemente specifice Craciunului.
Ornamente stalpi - Decoratiuni de Craciun special realizate pentru a putea fi montate pe stalpi de iluminat: figurine din tub luminos, decoruri de iarna cu leduri, elemente specifice sarbatorilor de iarna realizate din tub luminos si leduri.
decoratiune de craciun stalpi
globuri luminoase
Candelabre luminoase cu leduri, diferite forme si dimensiuni precum si globuri de mari dimensiuni cu leduri.
Figurine luminoase 2D si 3D din tub luminos, decoruri de iarna realizate din tub luminos si leduri. Diverse elemente specifice sarbatorilor: stelute, brazi de Craciun, Mos Craciun, Cadouri, globuri pentru brazi de Craciun.

Brazi artificiali conici sau traditionali, simpli sau decorati cu leduri, globuri, turturi cu efect de ninsoare etc. Dimensiunile brazilor de Craciun variaza intre 2 si 24m inaltime

Gama de produse include si ghirlande de brad artificial de diferite dimensiuni.

Figurine 3D, pomi, Mos Craciun cu reni etc diferite elemente de design de mari dimensiuni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DecoCraciun este marca inregistrata. Continutul acestui site (incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si elemente audiovizuale) sunt proprietatea DecoCraciun si sunt protejate de drepturi de copiere , incluzand dar fara a se limita la legi privind drepturi de copiere si prevederi contractuale, legi privind marcile, patente si alte legi privind drepturile de proprietate. Continutul site–ului, incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si sunet nu poate fi reprodus, transferat, distribuit sau stocat fara permisiunea prealabila a DecoCraciun. Orice abatere de la prevederile paragrafului de mai sus va fi tratata ca un caz de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.

Oferte Speciale