Cos cumparaturi


Finalizare comanda!

facebook decoratiuni de craciun

Ne gasiti pe Facebook
DecoCraciun - Decoratiuni de Craciun

Decoratiuni de craciun pentru exterior. Decorare curte si gradina pentru craciun

Cand aveti la dispozitie o curte sau o gradina posibilitatile de amenajare a unui decor de craciun feeric sunt nelimitate. Sunt doar cateva aspecte de care trebuie sa tineti cont:

  • Alegeti produse care se pot utiliza in mediul exterior (instalatii si turturi luminosi si orice alte produse conectate la reteaua electrica cu adaptor ce prezinta protectie IP44 - click aici pentru detalii)
  • Nu exagerati combinatiile de culori. Regula clasica de folosirea ca cel mult doua culori se aplica si in cazul decoratiunilor de craciun pentru exterior. Obtineti decoruri elegante de exterior folosind o singura culoare sau combinand iluminarea alba cu rosu sau albastru.
  • Folositi produse pe baza de leduri pentru a reduce energia electrica utilizata si evitati sa folositi produsele cu cabluri transparente in mediul exterior (riscul ca acestea sa inghete si sa cedeze este ridicat)
decorare exterioara casa craciun

Idei pentru decorarea foisorului cu instalatii profesionale de Craciun, turturi luminosi si perdele de lumini cu leduri Click aici pentru mai multe detalii...
copaci iluminati cu leduri flash Copaci decorati cu siruri luminoase cu leduri si turturi luminosi cu leduri efect ninsoare. Sirurile luminoase cu leduri sunt disponibile in mai multe variante de iluminare. Click aici pentru mai multe detalii...
copaci iluminati cu leduri flash Thuja impodobiti cu ghirlande luminoase cu leduri si efect flash pentru exterior. Ghirlandele luminoase cu leduri sunt disponibile in mai multe variante de iluminare si sunt interconectabile ceea ce le face ideale pentru impodobirea arbustilor din gradina. Click aici pentru mai multe detalii...

Galerie foto cu decoratiuni de craciun pagina de Facebook facebook decoratiuni

DecoCraciun este marca inregistrata. Continutul acestui site (incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si elemente audiovizuale) sunt proprietatea DecoCraciun si sunt protejate de drepturi de copiere , incluzand dar fara a se limita la legi privind drepturi de copiere si prevederi contractuale, legi privind marcile, patente si alte legi privind drepturile de proprietate. Continutul site–ului, incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si sunet nu poate fi reprodus, transferat, distribuit sau stocat fara permisiunea prealabila a DecoCraciun. Orice abatere de la prevederile paragrafului de mai sus va fi tratata ca un caz de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.

Oferte Speciale