Cos cumparaturi


Finalizare comanda!

facebook decoratiuni de craciun

Ne gasiti pe Facebook
DecoCraciun - Decoratiuni de Craciun

Decoratiuni de craciun pentru apartament

Idei de decorare casei pentru craciun si amenajarea unui decor de craciun pentru interior. Decoratiuni de craciun pentru geamuri sau balcon, ornamente de craciun pentru decor interior de iarna.

Ornamente si decoratiuni de Craciun pentru geam

Pentru decorarea geamurilor de Craciun folositi perdele de lumini de lungimi reduse (80 -90 cm). In functie de dimensiunea geamurilor si de ideea de decorare pe care o aveti puteti folosi perdele de lumini tip turturi luminosi pentru a decora partea superioara a geamurilor, lasand astfel spatiu suficient pentru a adauga figurine luminoase sau piramide de lumanari. Sau puteti sa folositi numai perdele de lumini pentru realizarea decorului de iarna, decorand cu perdele de lumini cu stelute.

brad artificial de craciun fibra optica
Decor de iarna realizat cu perdele de lumini cu leduri albe si brad de Craciun cu fibra optica multicolora Click aici pentru detalii...
Decor de Craciun realizat cu perdele de lumini cu stelute si leduri albe si albastre. Dimensiunea acestei perdele este de de 0,8m cu inaltime de aprox 1,6m. In partea superioara , perdeaua de lumini cu leduri este prevazuta cu carlige pentru o montare mai usoara (click aici pentru produs).
perdele luminoase cu stelute
decoratiuni craciun apartamente
Cadourile luminoasa in cele doua variante de design (aurii cu fundita rosie si argintii cu fundita albastra) pot fi asezate atat sub brad cat pe orice obiect de mobila. Combinati dimensiunile (produsele sunt disponibile in variantele de 15 cm si 30 cm) sau variantele de design dupa cum doriti. Gasiti aceste produse aici
Pentru decorarea unui spatiu cu dimensiuni reduse va propunem brazi artificial de craciun cu fibra optica si inaltime de 80 cm cu iluminare multicolora (click aici pentru produs) sau brad de craciun cu iluminare alba (click aici pentru produs) . Acest brad de craciun cu fibra optica este asezat intr-un butoi si se potriveste perfect pe biroul dvs/ camera copilului etc.
brad de craciun fibra optica
perdea lumini stelute cu leduri albe
Geamurile pot fi decorate cu perdele de lumini cu stelute iluminate cu leduri albe. Lungimea perdelei de lumini este de 0,8cm iar inaltimea variaza intre 30-40cm. Cele 9 stelute iluminate au diamentrul de 9cm (click aici pentru produs)
Aranjamentele de Craciun cu lumanari cu efect de flacara (click aici pentru produs) reprezinta decor nou, deosebit pentru craciun.
decoratiuni aranjamente craciun lumanari

Acest decor de sarbatoare se poate realiza folosind perdele de lumini (click aici pentru produs) cu becuri albe (set 2 buc) si figurina decor de craciun de geam "Merry Christmas"

Decor de craciun pentru balcon, decoratiuni si ornamente de craciun pentru decorarea balconului de craciun

In mod traditional decoram acest spatiu cu perdele de lumini tip turturi luminosi. Pastrand aceeasi idee putem sa imbogatim decorul nostru de craciun cu turturii luminosi cu efect de ninsoare.

turturi luminosi cu leduri

Daca doriti sa incercati altceva in acest an va recomandam turturii luminosi tip sloi de gheata. Turturii tip sloi de gheata au inaltimea de 15 cm si sunt iluminati cu leduri albe. (click aici pentru produs)

Galerie foto cu decoratiuni de Craciun pe pagina de Facebook facebook decoratiuni

DecoCraciun este marca inregistrata. Continutul acestui site (incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si elemente audiovizuale) sunt proprietatea DecoCraciun si sunt protejate de drepturi de copiere , incluzand dar fara a se limita la legi privind drepturi de copiere si prevederi contractuale, legi privind marcile, patente si alte legi privind drepturile de proprietate. Continutul site–ului, incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si sunet nu poate fi reprodus, transferat, distribuit sau stocat fara permisiunea prealabila a DecoCraciun. Orice abatere de la prevederile paragrafului de mai sus va fi tratata ca un caz de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.

Oferte Speciale